Instalare Windows 7 pe tabletă Android

Instalare Windows 7 pe tabletă Android. Pe piață există o serie de tablete care vă permit să folosiți Windows, iar altele care vă permit să folosiți atât Windows, cât și Android. În acest articol, vom vorbi despre cum puteți folosi sistemul de operare Windows de la Microsoft pe tablete care au instalat nativ Android, chiar și în modul dual boot. Având posibilitatea de a instala Windows pe tabletă, veți putea accesa și programele pe care le folosiți zilnic pe PC, doar că veți avea confortul de a folosi o tabletă în locul unui notebook sau al unui PC desktop. Pentru a instala Windows pe o tabletă cu Android, puteți folosi un program creat special în acest scop, numit Change My Software, care vă permite instalarea Windows pe tabletele care au instalat inițial Android. În acest articol despre, instalare Windows 7 pe tabletă Android, vă voi explica care sunt pașii de urmat pentru a putea instala Windows 7 pe tabletă Android.

Instalare Windows 7 pe tabletă Android gratis

Iată toate instrucțiunile pentru instalare Windows 7 pe tabletă Android gratis. Poate părea imposibil de realizat, dar chiar puteți instala sistemul de operare Windows pe telefonul sau tableta voastră Android. În special, puteți instala și rula Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows8.1 și Windows 10 pe o tabletă sau un telefon Android. Acest lucru este valabil pentru Android KitKat, Android lollipop și chiar și pentru cel mai recent Android marshmallow.

Instalarea și rularea Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 și Windows 10 și a dispozitivelor Android depinde de un program special numit Change My Software. Acest program are și alte funcționalități, dar pentru astăzi mă voi concentra doar pe funcția de instalare Windows pe dispozitive Android.

Cerințe pentru instalare Windows 7 pe tabletă Android

Mai întâi de toate, înainte de instalare Windows 7 pe tabletă Android, trebuie să luați în considerare următoarele. Asigurați-vă că aveți:

  • Tabletă care rulează sistemul de operare Android
  • Calculator sau laptop
  • Conexiune la internet
  • Cablu USB (pentru a conecta tableta la PC)
  • Programul Change My Software.

O tabletă Android poate fi folosită cu câteva aplicații și o tastatură aproape ca un mic laptop, dar principala diferență, după cum bine știți, constă în sistemul de operare și în software-ul utilizat, dacă de fapt trebuie să folosiți programe Windows pe Android devine complicat. Dacă ați avea Windows pe tabletă lucrurile ar sta cu totul altfel, ați putea folosi toate programele Windows fără nicio problemă, tocmai pentru că aveți o instalare corectă a sistemului de operare Microsoft.

Change My Software este un program care nu este susținut de Google, cu atât mai puțin de Microsoft, în plus, este posibil ca tableta folosită să nu aibă toate cerințele hardware pentru o instalare Windows, așa că veți descărca și folosi programul Change My Software pe propriul risc.

Cum să instalezi Windows 7 pe tabletă Android

Instalare Windows 7 pe tabletă Android

Așadar, mai jos o să vă explic care este modul de instalare Windows 7 pe tabletă Android cu programul Change My Software, voi folosi ca exemplu instalarea sistemului operativ Windows 7 (ecranul vostru de instalare poate fi diferit în funcție de versiunea de Windows aleasă de voi).

În primul rând, trebuie să știți ce versiune de Windows doriți să instalați pe tableta voastră. Luați în considerare faptul că puteți instala diferite versiuni de Windows, inclusiv Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 și Windows 10. În interiorul fișierului .zip descărcat veți găsi toate fișierele necesare pentru a instala o versiune de Windows pe tableta voastră.

După ce ați descărcat programul pe PC sau laptop, va trebui să conectați tableta Android la calculator cu ajutorul cablului USB (asigurați-vă că ați activat Opțiuni pentru dezvoltatori și Depanarea USB pe tabletă), astfel încât cele două dispozitive să comunice între ele, PC-ul va recunoaște tableta, dacă nu o recunoaște, asigurați-vă că instalați driverele pe calculator, drivere pe care le puteți descărca de pe site-ul producătorului, de exemplu, dacă aveți o tabletă Samsung, pur și simplu mergeți pe site-ul Samsung și căutați driverele pentru tableta respectivă, apoi instalați-le pe PC și testați dacă după conectarea prin USB, dispozitivul Android va fi recunoscut de calculator.

De asemenea, asigurați-vă că aveți o conexiune rapidă la internet pe PC-ul vostru cu Windows. Și, înainte de toate, faceți backup a întregului conținut al tabletei. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, puteți urma instrucțiunile din articolul cum să faci backup la un telefon Android.

Asigurați-vă că aveți suficientă memorie pentru a instala Windows și, eventual, de asemenea, trebuie să aveți suficient spațiu pentru a păstra instalarea Android dual boot.
După ce ați făcut acest lucru, dezarhivați fișierul cu toate versiunile de Windows ale programului Change My Software pe care l-ați descărcat.

Apoi, de pe PC, deschideți versiunea programului Change My Software pe care doriți să o instalați, făcând alegerea între Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 și Windows 10. Din nou, veți avea fișiere în foldere comprimate, așa că va trebui să extrageți folderul, de exemplu Change My Software 7 Edition și să procedați la deschiderea fișierului executabil .exe pe care îl conține.

Atunci când deschideți versiunea dorită a programului Change My Software pentru Windows, veți vedea un ecran de întâmpinare în care puteți accesa diverse opțiuni, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos:

Instalare Windows 7 pe tabletă Android gratis

Selectați opțiunea Android> Windows 7, apoi procesul de descărcare a driverelor necesare pe PC-ul cu Windows pentru tableta Android ar trebui să înceapă automat.

După ce toate driverele necesare au fost instalate, apăsați butonul Install pentru a începe procesul de instalare Windows 7 pe tabletă. Înainte de a începe acest pas, asigurați-vă întotdeauna că cablul USB este conectat corect între tabletă și computer, deoarece o deconectare bruscă între cele două dispozitive ar duce la imposibilitatea instalării sistemului de operare Windows pe tabletă și la alte probleme mai mult sau mai puțin grave.

Dacă doriți să aveți o tabletă care să fie accesibilă în dual boot și, prin urmare, să poată fi utilizată fie cu Windows 7, fie cu Android la alegere, la sfârșitul procesului de instalare nu uitați să nu bifați căsuța care indică Remove Android din Change My Software. În acest fel, atunci când tableta va porni, veți putea alege dacă să o porniți cu Windows sau cu Android. Dacă, în schimb, bifați căsuța de lângă Remove Android, sistemul de operare Android va fi eliminat definitiv și veți avea acces doar la Windows, fără dual boot.

Odată ce ați reușit să instalați Windows pe o tabletă Android, când porniți dispozitivul, ar trebui să apară mesajul Choose operating system dacă ați ales să păstrați și Android, care, datorită sistemului dual boot, vă va permite să accesați fie Windows, fie Android. Dacă, în schimb, în pasul anterior ați bifat opțiunea Remove Android, dispozitivul va porni normal, începând instalarea Windows, fără a cere selectarea vreunui sistem de operare.

Urmați toți pașii de pe ecran pentru a instala Windows, la fel ca în cazul unei instalări normale a unui calculator sau laptop. Rețineți că veți avea nevoie și de o cheie pentru a utiliza sistemul de operare Microsoft. După ce Windows este instalat, vă puteți bucura în sfârșit de el pe tableta care inițial avea ca sistem de operare Android.

A eșuat modul de instalare Windows 7 pe tabletă Android

De menționat este faptul că, pentru a instala Windows pe tabletele Android, tableta trebuie să fie suficient de puternică din punct de vedere hardware pentru a suporta unul dintre sistemele de operare Microsoft care pot fi instalate prin intermediul programului Change My Software. Acest lucru este foarte important, deoarece, în caz contrar, instalarea poate eșua sau pot apărea probleme în utilizarea sistemului de operare, deoarece acesta poate rula necorespunzător, poate provoca blocări în timpul utilizării, erori și reporniri și alte probleme care ar face ca utilizarea Windows să fie problematică.

Change My Software nu este un program de calculator creat în colaborare cu Google sau Microsoft, așa că, chiar dacă a fost deja testat și s-a constatat că funcționează, ar trebui să fie utilizat întotdeauna pe propriul risc, știind foarte bine că ar putea exista, de asemenea, probleme cu utilizarea Windows dacă tableta nu este capabilă să îl suporte pe deplin.

Atenție, omulbun.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru problemele sau daunele provocate dispozitivului vostru din cauza neînțelegerii sau utilizării greșite a informațiilor din acest articol.