Program de șters viruși din laptop

În acest articol despre program de șters viruși din laptop, veți găsi o listă de programe care vă permit să ștergeți aproape orice virus din laptopul vostru care rulează sistemul de operare Windows (Windows 7, Windows 10, Windows 11). Multe dintre programele pe care le găsiți în acest articol pot fi folosite gratuit (cel puțin în versiunea lor de bază), deci nu va trebui să cheltuiți bani pentru folosirea acestora.

Program de șters viruși din laptop gratis

Dacă căutați un program de șters viruși din laptop gratis, mai jos veți găsi lista cu cele mai bune programe antivirus pentru ștergerea virușilor din sistemul de operare Windows. Încercați-le și veți vedea că nu veți regreta!

Malware Removal Tool

Program de șters viruși din laptop

Malware Removal Tool este un program care poate fi folosit pe sistemele de operare Windows, și vă permite să scanați și să eliminați în mod eficient troieni, rootkit-uri, spyware și diverse alte fișiere dăunătoare care au afectat calculatorul.

Programul are o interfață de utilizator simplă, dar foarte intuitivă și funcționează utilizând un motor de protecție avansat, capabil să elimine programele malware din laptop, inclusiv programele ascunse care rulează la pornirea sistemului de operare. Malware Removal Tool oferă utilizatorilor diferite moduri de scanare, astfel încât, în funcție de diferitele nevoi ale fiecărui utilizator, va fi posibil să alegeți dacă să efectuați analize rapide, complete sau personalizate.

Odată ce scanarea este finalizată, rezultatele pot fi vizualizate și pot fi solicitate mai multe detalii pentru elementele suspecte. De asemenea programul creează fișiere log pentru fiecare proces de scanare care este efectuat.

Pentru a descărca programul pe laptop, accesați site-ul programului și dați click pe butonul Download. Pe pagina care se deschide dați click pe Download 9-Lab MRT x86 sau Download 9-Lab MRT x64, în funcție de sistemul de operare care rulează pe laptopul vostru. Dacă nu știți câți biți are sistemul vostru vă sfătuiesc să citiți un articol în care am explicat cum puteți afla acest lucru, unde văd dacă Windows este pe 32 sau 64 de biți.

Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials este cel mai bun program de șters viruși din laptop (mai ales dacă aveți un laptop care rulează sistemul de operare Windows 7). Este lejer, rapid și, deoarece a fost dezvoltat de Microsoft, se integrează perfect cu aproape toate versiunile principale de Windows, asigurând o protecție completă împotriva virușilor și a programelor malware de diferite tipuri.

Programul Microsoft Security Essentials vă permite să configurați scanări programate pentru a verifica automat starea sistemului vostru în zilele stabilite și este echipat cu o protecție în timp real foarte eficientă. Pentru download dați click aici.

Avast Free Antivirus

Program de șters viruși din laptop Avast

Un alt program de șters viruși din laptop este Avast Free Antivirus, acesta este unul dintre cele mai populare programe antivirus gratuite disponibile pentru Windows. Are o interfață de utilizator bine întreținută și un motor de scanare foarte rapid. Acesta permite ca toate zonele sistemului de operare să fie protejate în mod corespunzător, de la navigarea pe internet la fișierele locale, prin P2P și mesagerie instantanee, cu un sistem modular care poate fi personalizat după bunul plac.

Baza de date antivirus este actualizată foarte des. Pentru al utiliza, este necesar un cod de înregistrare online gratuit, care poate fi reînnoit de la un an la altul, fără niciun cost. Pentru download programul Avast Free Antivirus dați click aici.

Avira AntiVirus

Avira AntiVirus ștergere viruși din laptop

Deși în versiunile recente nu a reușit să convingă la fel de mult ca în trecut (și datorită concurenței puternice), Avira AntiVirus rămâne unul dintre cele mai de încredere programe de eliminare a virușilor disponibile pentru Windows.

Versiunea sa gratuită oferă un nivel foarte bun de protecție în timp real, dar nu include scanarea e-mailurilor și are câteva probleme cu actualizările definițiilor antivirus, care uneori nu sunt descărcate din cauza serverelor blocate. Interfața sa este foarte intuitivă și este foarte ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați. Pentru download acest program de șters viruși din laptop dați click aici.

AVG Antivirus

AVG Antivirus

Până în urmă cu câțiva ani, a fost unul dintre liderii din panorama programelor gratuite de eliminare a virușilor. În prezent, și-a pierdut din atractivitate, dar rămâne unul dintre cele mai fiabile produse de protecție antivirus pentru laptop sau PC. Vorbim, bineînțeles, despre AVG Antivirus, care este disponibil în diferite versiuni, gratuite și cu plată.

Cel gratuit este destul de bun și garantează o scanare rapidă a sistemului, dar nu include toate funcțiile avansate ale celui cu plată. Pentru download AVG Antivirus dați click aici.

ClamWin Free Antivirus

ClamWin Free Antivirus

ClamWin Free Antivirus este un antivirus gratuit și open source disponibil pentru toate platformele principale, nu numai pentru Windows (Windows 7, Windows 10, Windows 11), ci și pentru Mac OS X și Linux. Nu este la fel de eficient ca alte programe antivirus din acest articol, dar este soluția ideală pentru utilizatorii de OSX și Linux care trebuie să partajeze fișiere cu utilizatorii de Windows și doresc să verifice securitatea acestora.

Nu dispune de un modul real de protecție în timp real și este disponibil în diferite versiuni, cele mai populare sunt ClamWin pentru Windows și ClamXav pentru Mac OSX. Pentru download ClamWin Free Antivirus dați click aici.

Malwarebytes Anti-malware

Program de șters viruși din laptop

Malwarebytes Anti-Malware nu este un antivirus, ci un program anti-malware care poate verifica starea de sănătate a calculatorului și poate elimina diferite tipuri de malware, cum ar fi troieni, rootkit, rogue, dialers, spyware și multe altele. Este disponibil în două versiuni, una gratuită și una cu plată.

Cea gratuită nu are protecție în timp real și nu include unele funcții avansate de scanare. Este foarte eficient, reușește să detecteze unele amenințări care adesea scapă antivirusului tradițional, iar definițiile sale anti-malware sunt actualizate foarte des. Pentru download Malwarebytes Anti-malware dați click aici.

Dacă căutați un program de șters viruși din laptop care rulează sistemul de operare Windows 10, vă sfătuiesc să citiți articolul cel mai bun antivirus pentru Windows 10.