Program de șters malware și virus din PC sau laptop

Program de șters malware și virus din PC sau laptop. Malware-ul este în continuă evoluție, iar companiile specializate în securitatea informatică caută zi de zi să pună la dispoziția utilizatorilor programe specializate pentru evitarea amenințărilor.

Program de șters malware și virus din PC sau laptop

Multe dintre aceste programe sunt la plată, însă altele, sunt gratuite, deci utilizatori nu vor trebui să cheltuiască bani pentru folosirea acestora.

Care dintre voi cititori de pe Omulbun.com, caută un program gratuit pentru a scana și elimina orice malware de pe computer, va găsi cu siguranță interesant programul Malware Removal Tool.

Acesta este un program care poate fi folosit pe sistemele de operare Windows, și vă permite să scanați și să eliminați în mod eficient troieni, rootkit-uri, spyware și diverse alte fișiere dăunătoare care au afectat calculatorul.

Programul are o interfață de utilizator simplă, dar foarte utilă, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol, și funcționează utilizând un motor de protecție avansat, capabil să elimine programele malware din PC, inclusiv programele ascunse care rulează la pornirea sistemului.

Malware Removal Tool oferă utilizatorilor diferite moduri de scanare, astfel încât, în funcție de diferitele nevoi ale fiecărui utilizator, va fi posibil să alegeți dacă să efectuați analize rapide, complete sau personalizate.

Odată ce scanarea este finalizată, rezultatele pot fi vizualizate și pot fi solicitate mai multe detalii pentru elementele suspecte. De asemenea programul creează fișiere log pentru fiecare proces de scanare care este efectuat.

Pentru a descărca programul pe PC sau laptop, conectați-vă la site-ul 9-Lab, și faceți clic pe butonul Download.

Nu uitați că puteți folosi și programul Malwarebytes, pentru scanarea PC-ului de malware, acesta este unul dintre cele mai bune programe pentru eliminarea malware-ului. Programul este ușor de folosit, și nu necesită mari cunoștințe pentru folosirea acestuia.

De asemenea aceste programe sunt create mai mult pentru eliminarea malware-ului, de multe ori nu pot elimina viruși. Pentru eliminarea virușilor, va trebui să folosiți programe speciale, cum ar fi Avast Antivurus, Norton, Kaspersky, AVG și așa mai departe.

Dacă nu știți care este cel mai bun antivirus gratuit, citiți acest articol. Cel mai bun antivirus gratuit din 2018 lista celor mai bune.