Termeni și condiții

Niciunul dintre contribuitori site-ului nostru nu poate fi în niciun fel responsabili pentru utilizarea informațiilor conținute pe site.Omulbun.com nu este răspunzător față de niciunul dintre motivele indirecte, specifice, incidentale, punitive, provizorii sau consecințe, cauzate de informații inexacte, de utilizarea sau de incapacitatea de a utiliza serviciile și cu privire la orice răspundere, inclusiv neglijență sau altceva.

Nu te baza pe ceva ce se găsește în articolele noastre: este întotdeauna recomandat verificarea independentă. Autorii își rezervă dreptul de a modifica site-ul și conținutul acestuia în orice moment fără notificare prealabilă sau ulterioară.

Cu toate acestea, contribuitori noștri sunt disponibili pentru a garanta orice drept de rectificare cerut de lege, în cazul în care au apărut neadecvat erori, omisiuni sau informații incorecte neintenționate.

Comentariile

Personalul nostru online nu are un proces de revizuire uniformă și rapidă a comentariilor lăsate de utilizatori, prin urmare toate informațiile care pot fi prezentate nu pot fi corelate cu opinia și voința noastră și nici nu intenționează să constituie nicio indicație suplimentară – implicită sau explicită – cu privire la articole publicate, potrivite pentru orice scop sau utilizare. În special, nu avem nicio legătură cu orice conținut care conține spam, infracțiuni sau amenințări adresate grupurilor sau persoanelor fizice.

Drepturi de autor și licențe

Este posibil să folosiți porțiuni ale textului și imaginilor atâta timp cât sursa este recunoscută explicit de link-ul paginii de pornire sau de legătură către paginile interne ale site-ului nostru, conform obiceiurilor (nu numai prin citate sau prin link). Este posibilă descărcarea și reproducerea imaginilor și a altor informații exclusiv în scopuri private și nu comerciale.

În toate celelalte cazuri (copie a articolului, scurtarea textului,) este absolut interzisă reproducerea sau distribuirea în orice mod a materialelor de pe acest site care pot conține materiale protejate de drepturile de proprietate intelectuală ale unor terțe părți.

În aceste cazuri, utilizarea permisă va fi verificată împreună cu proprietarii sau licențiați ai acestor drepturi. Pentru fiecare încălcare, ne rezervăm dreptul de a proteja în mod legal interesele noastre și cele ale oricăror proprietari de drepturi de autor.

În caz de îndoială, vă rugăm să ne contactați. Aceste condiții pot fi actualizate în orice moment, fără nicio obligație de notificare prealabilă sau ulterioară.