Program egalizator sunet PC pentru Windows

Program egalizator sunet PC. Egalizarea audio este o metodă de ajustare a echilibrului dintre părțile de regularități audibile. Înainte, pentru egalizare se foloseau multe instrumente dificile, iar acestea se numeau egalizatoare. Astăzi, însă, aceeași sarcină este realizată cu ajutorul programelor de egalizare. Există multe programe de egalizare pentru PC care vă ajută să egalizați sunetul în câteva secunde. Puteți utiliza astfel de programe pentru a modifica audio, cum ar fi egalizator de club, rock, dance, de petrecere, monitorizare de bază și așa mai departe. În acest articol despre, program egalizator sunet PC, veți găsi o listă cu programe de egalizare sunet pe PC.

Program egalizator sunet PC pentru Windows

Program egalizator sunet PC pentru Windows. Mai jos veți găsi o listă cu câteva programe de egalizare sunet pe PC sau laptop, unele dintre ele sunt complet gratuite iar altele contra cost, și sunt disponibile pentru sistemul de operare Windows (unele dintre ele chiar și pentru macOS). Încercați-le și veți vedea că nu veți regreta!

EarTrumpet

Program egalizator sunet PC pentru Windows

EarTrumpet poate fi utilizat gratuit ca o aplicație de control audio pentru aplicațiile care rulează pe Windows. Acest instrument suportă mutarea aplicațiilor între numeroase dispozitive de redare. De asemenea, oferă atât volume de aplicații atemporale, cât și moderne. Pentru download acest program egalizator sunet PC, dați click aici.

Caracteristici:

 • Vă ajută să ajustați gadgetul de sunet implicit cu câteva click-uri.
 • Se potrivește cu aspectul ferestrelor.
 • Integrat cu Centru de feedback.

Boom3D

Program egalizator sunet PC pe Windows

Boom 3D este un program de egalizare pentru macOS și Windows. Acesta vă permite să ajustați sunetul audio cu o simplă mișcare a mouse-ului. De asemenea, oferă un parametru prestabilit pentru a se potrivi cu diferite genuri de melodii. Pentru download programul Boom 3D, dați click aici.

Caracteristici:

 • Acesta vă oferă control deplin pentru a vă regla cu precizie melodiile preferate.
 • Vă ajută să creșteți în siguranță volumul dincolo de restricții
 • Sunet prin diferite instrumente
 • Controler de volum la aplicații
 • Efecte sonore remarcabile și puternice
 • Vă oferă o experiență de joc electrizantă din cauza sunetelor ambientale.

FXSound

Program egalizator sunet și audio pe PC sau laptop

Programul FxSound vă ajută să vă îmbunătățiți sunetul pentru muzică, filme, podcast-uri, interviuri și chiar și pentru alte materiale. Acest instrument oferă un sunet de înaltă calitate pentru mai puțin de 10% din costul unor căști sau difuzoare de înaltă calitate. Pentru download acest program egalizator sunet PC, dați click aici (pe pagina programului dați click pe butonul Download for Windows din partea stângă pe pagină).

Caracteristici:

 • Vă ajută să restabiliți calitatea pierdută pe 32 și 64 de biți
 • Vă ajută să amplificați semnalele audio
 • Vă ajută să amplificați semnalul audio al calculatorului și să obțineți un sunet de primă clasă în câteva minute.

Equalizer Pro

Equalizer Pro pentru Windows

EqualizerPro oferă calitatea sunetului aplicațiilor voastre audio preferate. Puteți activa și dezactiva rapid programul în funcție de nevoile voastre. De asemenea, vă ajută să îmbunătățiți rezultatul general al sunetului fără a fi nevoie să modificați fiecare bandă în parte. Pentru download Equalizer Pro dați click aici.

Caracteristici:

 • Îmbunătățește setările tonurilor de bas fără a le ascunde
 • Stimulează tonurile de bas și vă ajută să îmbunătățiți producția audio generală
 • Puteți îmbunătăți ieșirea audio fără a regla din nou fiecare bandă în parte.
 • Vă permite să creați presetări personalizate pentru a le utiliza cu propriile programe.

Bongiovi DPS

Bongiovi DPS pentru PC Windows

Bongiovi DPS este o tehnologie software modernă care vă schimbă experiența de ascultare. Acest program egalizator pentru sunet PC aduce la viață muzica, filmele și jocurile pe calculator. Pentru download programul Bongiovi DPS dați click aici.

Caracteristici:

 • Oferă o interfață de utilizator complet nouă
 • Vizualizator de frecvențe
 • Permite controale de îmbunătățire stereo
 • Mult mai mult control cu un egalizator de bas și chiar de înalte.

Program egalizator sunet PC Windows

Program egalizator sunet PC Windows

Program egalizator sunet PC Windows. Dacă din lista de mai sus nu ați găsit niciun program pe placul vostru, atunci puteți încerca alte programe din lista de mai jos.

 • Voicemeeter – este o aplicație avansată de mixare audio. Instrumentul vă permite să vă ocupați de orice tip de resursă audio de la orice tip de instrument sau aplicație audio. Acest program vă oferă un mixer de sunet virtual avansat, un gadget de sunet virtual universal pentru atașarea oricărui obiect, un EQ parametric și, de asemenea, înregistrator audio. Pentru descărcare dați click aici.
 • Graphic Equaliser Workshop – utilizează o aplicație de procesare a sunetului în timp real. Acest tip de program necesită cel puțin o înțelegere fundamentală a procesării sunetului. Instrumentul asigură egalizarea în timp real a întregului audio digital. Programul asigură calculul automat al regularităților de bandă cu selector de octave, asigură selectarea programabilă a regularităților cu calculator de bandă independent. Configurațiile pot fi salvate în 2 locații fără probleme pentru a reîncărca toate datele de activitate. Pentru a descărca programul Graphic Equaliser Workshop dați click aici.
 • Breakaway – este un Sound Enhancer care îmbunătățește semnificativ experiența audio pentru toate persoanele care folosesc un calculator. Acesta oferă un control total al sunetului asupra muzicii, clipurilor video, browserelor web și jocurilor video. Pentru descărcare dați click aici.
 • WavePad – este un program de editare audio pentru Windows și Mac. Programul vă permite să înregistrați și să editați muzică, voce și diverse alte înregistrări audio. Acesta oferă modificări audio precum amplificare, stabilizare, egalizator, reverberație, ecou, inversare etc. Suportă multe formate de date muzicale, inclusiv MP3, WAV, VOX, WMA, GSM etc. Funcțiile de procesare a setărilor vă permit să folosiți efecte și să transformați sute de date ca o singură funcție. De asemenea, puteți să resetați audio pentru reducerea zgomotului și eliminarea click-urilor, să editați audio la videoclipuri și funcționează direct cu MixPad Multi-Track Sound Mixer. Download aici.
 • RealTime Equaliser – un instrument de egalizare ușor de utilizat pentru Windows. Acesta vă permite să ajustați în timp real date cum ar fi MP3-uri și chiar semnale audio. Cu acest program puteți egaliza în timp real muzică MP3 și semnale audio. Download aici.
 • PC Equalizer – este un program cu o interfață grafică de utilizator ușor de utilizat pentru Windows. Acesta vă ajută să efectuați o filtrare audio rapidă și foarte simplă, cu posibilitatea de a regla canalele stânga-dreapta. Extindeți sau obțineți stereo folosind Panhandling, funcția Multi-Delays vă va ajuta cu siguranță să produceți o gamă largă de ecouri, hold-up-uri și reverberații. Toate presetările vor fi afișate imediat în timp ce reglați egalizatorul. Download aici.
 • Room EQ – este un program gratuit pentru evaluarea acusticii unei încăperi. Acesta vă ajută să măsurați și să analizați camera și difuzoarele. Funcțiile de dimensionare audio vă ajută să maximizați acustica camerei sau a home cinema-ului. De asemenea, programul oferă o analiza rapidă și precisă a acusticii camerei și a eficienței audio. Opțiuni de utilizare a unei conexiuni loopback sau a unui alt difuzor.
  Funcțiile modului de măsurare offline permit generarea de reacții din înregistrările importate. Download aici.