Descarcă Windows 10 gratis în limba română ISO

Descarcă Windows 10 gratis în limba română ISO. Dacă nu știți cum să descărcați Windows 10 gratis pe PC sau laptop, trebuie să știți că acest articol vă va fi de folos. În acest articol vă voi explica ce trebuie să faceți ca să obțineți sistemul operativ. Deci, citiți acest articol și veți vedea cât de simplu este să descărcați imaginea ISO cu Windows 10.

Descarcă Windows 10 gratis în limba română ISO

La început, Microsoft a avut un plan, lăsa utilizatorii să descarce Windows 10 gratis doar dacă făceau upgrade de la Windows 7. În acest articol veți vedea cum îl puteți descărca în mod normal și fără să cheltuiți bani.

Descarcă Windows 10 gratis

Descarca Windows 10 gratis în limba romana ISO

Puteți descărca Windows 10 gratis de pe site-ul Microsoft și să îl instalați pe PC sau laptop (tot ce trebuie să faceți găsiți aici). Acesta vă va solicita o cheie de activare. Dar este posibil să săriți peste acest lucru și să ignorați mesajele atunci când utilizați Windows 10 (sfaturi pentru utilizare Windows 10).

În afară de câteva lucruri care nu vor funcționa, cum ar fi opțiunile de personalizare, Windows 10 rămâne complet utilizabil. Aceasta este contrar termenilor de utilizare Microsoft, dar este util dacă trebuie să instalați Windows 10 ca mașină virtuală sau să testați ceva.

Windows 10 va continua să funcționeze pe termen nelimitat chiar și fără activare, și există modalități de a evita limitele personalizării. De exemplu, dacă doriți să schimbați imaginea de fundal, dați click dreapta pe imaginea dorită în File Explorer și alegeți opțiunea „Stabilire ca fundal pentru desktop” din meniul contextual.

Windows 10 Enterprise gratis timp de 90 de zile

Descarca Windows 10 gratis în limba romana ISO enterprise

Pentru modul complet legal pentru a utiliza Windows 10 gratis, puteți descărca versiunea de încercare de 90 de zile a versiunii Enterprise. Evident, va expira după trei luni, dar dacă doriți doar să testați modul în care rulează Windows 10 pe un PC sau laptop mai vechi, aceasta este o opțiune destul de bună.

Dacă aveți probleme atunci când încercați să actualizați PC-ul sau laptopul, vă sfătuiesc să citiți un articol în care am explicat cum puteți rezolva problema. Rezolvă problemele de actualizare la Windows. Dacă doriți să dezactivați Windows Defender, citiți un articol dedicat acestui subiect. Activare sau dezactivare Windows Defender Windows 10.

Comments 3

  • Eu am un calculator HP cu doar 1 GB memorie RAM, si am instalat Windows 7 . Merge cat de cat binisor dar am citit pe internet ca la Windows 10 trebuie macar 4 GB. Intrebarea mea este daca il instalez pe o masina virtuala cu virtual box ajuta la ceva?

    • Nu cred ca va functiona, pentru ca dispozitivul va avea nevoie de o caracteristica VT-x altfel nu va functiona…
      Nu uita ca Windows 10 POATE porni folosind Versiunea de 32 de biti.

  • Eu recomand Totusi sa ramai la Windows 7 cu toti anivirusii (Daca doresti performanta si securitate maxima)