Descarcă Windows 10 gratis în limba română ISO

Descarcă Windows 10 gratis în limba română ISO. Dacă nu știți cum să descărcați Windows 10 gratuit pentru PC sau laptop, sunteți în locul potrivit. Vă vom arata cea mai simplă metodă pentru a obține sistemul operativ. Citiți cu atenție acest articol și veți vedea cât de simplu este.

Descarca Windows 10 gratis în limba romana ISO

Microsoft a avut un plan, lăsa utilizatorii să descarce Windows 10 gratuit doar dacă făceau upgrade de la Windows 7. Noi vă vom arăta cum îl puteți descărca în mod normal și fără să cheltuiți bani.

Cum se descarcă Windows 10 gratis?

Descarca Windows 10 gratis în limba romana ISO de pe sit microsoft

Puteți descărca Windows 10 gratuit de pe site-ul Microsoft și să îl instalați pe PC sau laptop. Acesta vă va solicita o cheie de activare. Dar este posibil să săriți peste acest lucru și să ignorați mesajele atunci când utilizați Windows 10.

În afară de câteva lucruri care nu vor funcționa, cum ar fi opțiunile de personalizare, Windows 10 rămâne complet utilizabil. Aceasta este contrar termenilor de utilizare Microsoft, dar este util dacă trebuie să instalați Windows 10 ca mașină virtuală sau să testați ceva.

Din câte știm, Windows 10 va continua să funcționeze pe termen nelimitat fără activare. Și există modalități de a depăși limitele personalizării. De exemplu, dacă doriți să modificați imaginea de fundal, faceți click dreapta pe imaginea dorită în File Explorer și alegeți „Set as Desktop background„.

Folosește Windows 10 Enterprise gratis timp de 90 de zile

Descarca Windows 10 gratis în limba romana ISO windows enterprise

Pentru modul complet legal pentru a utiliza Windows 10 gratuit, puteți descărca versiunea de încercare de 90 de zile a versiunii Enterprise. Evident, va expira după trei luni, dar dacă doriți doar să testați modul în care rulează Windows 10 pe un PC sau laptop mai vechi, aceasta este o opțiune destul de bună.

Dacă aveți probleme atunci când încercați să actualizați PC-ul sau laptopul, avem un articol în care explicăm pas cu pas cum să rezolvați problema. Rezolvă problemele de actualizare la Windows.

Iar pentru utilizatorii care doresc să dezactiveze Windows Defender, avem un articol dedicat acestui subiect. Activare sau dezactivare Windows Defender Windows 10.

Comments 3

  • Eu am un calculator HP cu doar 1 GB memorie RAM, si am instalat Windows 7 . Merge cat de cat binisor dar am citit pe internet ca la Windows 10 trebuie macar 4 GB. Intrebarea mea este daca il instalez pe o masina virtuala cu virtual box ajuta la ceva?

    • Nu cred ca va functiona, pentru ca dispozitivul va avea nevoie de o caracteristica VT-x altfel nu va functiona…
      Nu uita ca Windows 10 POATE porni folosind Versiunea de 32 de biti.

  • Eu recomand Totusi sa ramai la Windows 7 cu toti anivirusii (Daca doresti performanta si securitate maxima)