Programe de scris pe poze pentru PC sau laptop

Programe de scris pe poze pentru PC sau laptop. Dacă căutați un program de scris pe poze pentru un calculator cu Windows, ați ajuns în locul potrivit.

Programe de scris pe poze pentru PC sau laptop

Vom vorbi despre cele mai bune programe de scris pe poze, bineînțeles acestea sunt gratis. Continuați să citiți acest articol și veți afla care sunt cele mai bune programe din această categorie.

FastStone Photo Resizer

Programe de scris pe poze pentru PC sau laptop FastStone Photo Resizer

După cum sugerează și numele său, FastStone Photo Resizer este un program gratuit care vă permite să redimensionați imaginile în modul batch, adică să lucrați simultan pe mai multe fișiere. Printre funcțiile sale, există și cele care vă permit să adaugați filigrane, să reglați culorile, luminozitatea, contrastul și bineînțeles puteți scrie pe imagini.

Este soluția ideală pentru cei care au nevoie să scrie pe mai multe poze simultan și nu vor să piardă timpul modificând una câte una. Pentru download clic aici.

IrfanView

Programe de scris pe poze pentru PC sau laptop IrfanView

IrfanView este unul dintre cele mai bune programe pentru vizualizarea imaginilor pe Windows. Se distinge de alte programe similare pentru ușurința sa extremă și pentru formatele de fișiere acceptate.

Acesta include un număr de funcții de editare care vă permit să modificați luminozitatea, culoarea, contrastul imaginilor, să adaugați efect de blur, să decupați, să redimensionați, să convertiți și să scrieți texte personalizate pe poze.

De asemenea, acceptă pluginuri care extind funcțiile și vă permit să modificați toate setările de output. Pentru download clic aici.

Paint .Net

Programe de scris pe poze pentru PC sau laptop Paint .Net

Paint .Net este un program gratuit pentru editarea fotografiilor, și este o alternativă foarte bună la programul simplu Paint sau GIMP. Acesta include toate funcțiile de bază pentru editarea fotografiilor, de la reglarea culorilor și luminozitate la gestionarea nivelurilor, iar printre acestea nu lipsește posibilitatea de scris pe poze folosind fonturi și culori personalizate.

Programul suportă toate formatele principale de imagini și are o interfață de utilizator foarte atractivă, similară cu cea a Photoshop-ului. Pentru download clic aici.

FastStone Capture

Programe de scris pe poze pentru PC sau laptop FastStone Capture

FastStone Capture este un program mic (dar puternic) pentru captură de ecran. Cu acest program puteți face captură de ecran la desktop. Apoi imaginile pot fi editate cu un editor intern care vă permite să redimensionați capturile de ecran, să reglați culorile, luminozitatea și să scrieți texte personalizate. Pentru download clic aici.

PicPick

Programe de scris pe poze pentru PC sau laptop PicPick

PickPick este un program de editat poze foarte asemănător cu Paint din Windows 7, aceasta este compatibil și cu XP sau Windows Vista. Programul are multe caracteristici interesante. Printre acestea se numără și cele clasice de redimensionare, tăiere și ajustarea imaginilor, dar și opțiunea de scris pe poze.

Nu este esențial pentru Windows 7, deoarece este foarte asemănător cu Paint inclus în mod implicit în sistemul de operare, dar dacă doriți o funcție în plus poate fi util. Este de asemenea disponibil într-o versiune la plată cu caracteristici suplimentare. Pentru download clic aici.

Programe de scris pe poze dvd-slideshow-gui

Programe de scris pe poze pentru PC sau laptop dvd-slideshow-gui

DVD Slideshow GUI este un program gratuit care vă permite să creați DVD-uri din videoclipuri și fotografii în diferite formate. Ideal pentru crearea unui DVD cu imagini și videoclipuri cu muzică de fundal. De asemenea, oferă posibiltatea de a se adăuga efecte de tranziție și bineînțeles se poate scrie pe poze.

Interfața de utilizator nu este foarte avansată, dar, din acest motiv este foarte ușor de utilizat chiar și de cei mai puțin experimentați. Pentru download clic aici.

Dacă căutați un program pentru drivere, avem un articol cu cele mai bune programe aici. Programe pentru drivere actualizare sau detectare.