Aplicații de scris pe poze pentru Android sau iPhone

Aplicații de scris pe poze pentru Android sau iPhone. Căutați o aplicație de scris pe poze pentru că aveți fotografii frumoase făcute cu telefonul mobil, și doriți să adăugați scrisuri personalizate? Continuați să citiți acest articol și veți găsi soluția potrivită, indiferent dacă utilizați un telefon Android sau un iPhone.

Aplicații de scris pe poze pentru Android sau iPhone

Mai jos vom enumera cele mai bune aplicații de scris pe poze. Acestea sunt aplicații gratuite și disponibile pentru dispozitive Android și iOS.

Va trebui doar să alegeți ce aplicație este pe placul vostru și să o instalați pe dispozitiv. Aplicațiile le puteți descărca din Magazinul Google Play sau App Store.

Aplicație de scris pe poze Android

Aplicații de scris pe poze pentru Android sau iPhone Fotor

Dacă utilizați un dispozitiv Android și sunteți în căutarea unei aplicații de scris pe poze, prima aplicație pe care ar trebui să o încercați este Fotor. Aceasta este o aplicație foarte cunoscută și vă permite să adăugați tot felul de scrisuri personalizate pe poze, de asemenea aplicația include numeroase funcții utile pentru editarea fotografiilor.

Add Text to Photo (Android)

Aplicații de scris pe poze pentru Android sau iPhone Add Text to Photo

Add Text to Photo este o aplicație de scris pe poze și este disponibilă pentru dispozitive Android. Această aplicație este foarte simplă și nu are nimic deosebit în funcțiile sale. Dar dacă aveți nevoie pur și simplu de o aplicație de scris pe poze, aplicația face acest lucru. Puteți schimba culoarea, fontul, să rotiți textul și să îl măriți.

A+ Signature (iPhone/iPad)

Aplicații de scris pe poze pentru Android sau iPhone A+ Signature

A + Signature este o aplicație foarte interesantă de scris pe poze. Aplicația include multe instrumente disponibile, peste 200 de fonturi pe care le puteți utiliza, și o serie de simboluri care pot fi adăugate: cum ar fi drepturile de autor (copyright).

În plus, aplicația vă permite să utilizați propria semnătură și să o salvați pentru a fi apoi plasată pe partea superioară a imaginilor.

After Photo (iPhone/iPad)

Aplicații de scris pe poze pentru Android sau iPhone After Photo

After Photo este o aplicație excelentă de scris texte pe fotografii. Aplicația are caracteristici interesante, cum ar fi abilitatea de a șterge o parte din fotografie sau de a restabili în detaliu anumite părți ale acesteia.

Puteți alege un număr mare de fonturi și puteți utiliza toate instrumentele avansate de editare din această aplicație. Nu lipsește nimic filtre, texturi, straturi și multe altele.

Aplicație de scris pe poze iPhone

Aplicație de scris pe poze iPhone

Comic Life 3 este o aplicație de scris pe poze dar și pentru a crea benzi desenate pe un dispozitiv iPhone sau iPad. Această aplicație are tot ce aveți nevoie pentru a crea benzi desenate din fotografii. Aveți zeci de șabloane cu sute de combinații și panouri disponibile. Puteți adăuga elemente, text, butoane și multe altele.

Canva (iPhone/iPad)

Aplicații de scris pe poze pentru Android sau iPhone Canva

Căutați o aplicație de scris pe poze care integrează diferite alte instrumente pentru editarea imaginilor? Ar trebui încercați Canva. Aplicația oferă numeroase funcții de scris pe fotografii, filtre, efecte și multe altele.

Alte aplicații de scris pe poze

Dacă căutați alternative la aplicațiile menționate mai sus, puteți încerca altele din lista de mai jos. Aplicațiile sunt disponibile pentru dispozitive Android sau iPhone.

  • Phonto (Android / iOS) – aceasta este o aplicație de scris pe poze care integrează sute de fonturi și de asemenea puteți edita imaginile.
  • Font Candy (iOS) –  aceasta este o altă aplicație de scris pe imagini, și este foarte ușor de folosit, pe imagini puteți adăuga text, simboluri și multe altele.

Dacă utilizați un PC sau laptop și doriți să scrieți pe poze, avem un articol cu cele mai bune programe aici. Programe de scris pe poze pentru PC sau laptop.