Descărcare Facebook Messenger pe telefon

În acest articol despre, descărcare Facebook Messenger pe telefon, vă voi explica cum să descărcați Facebook și Messenger pe Android. Vă voi explica cum să faceți acest lucru atât prin intermediul Magazinului Play, magazinul virtual pentru Android de unde puteți descărca jocuri și aplicații, cât și prin resurse externe, în cazul în care telefonul vostru nu are Magazin Play instalat (acest lucru se întâmplă, de exemplu, în cazul modelelor chinezești cum ar fi Huawei).

Descărcare aplicația Facebook Messenger pe telefon Android

Pentru descărcare aplicația Facebook Messenger pe telefon sau tabletă Android, urmați instrucțiunile pe care le găsiți mai jos. Indiferent dacă aveți un telefon Samsung sau altă marcă, procedura de instalare este aceiași pentru toate dispozitivele Android.

Informații despre descărcare Facebook Messenger pe telefon

Informații despre descărcare Facebook

Pentru descărcare Facebook Messenger pe telefon, trebuie să urmați mai întâi câțiva pași importanți. Dacă v-ați configurat corect telefonul sau tableta în momentul achiziționării, probabil că multe dintre aceste informații nu vor fi necesare, dar, este bine să știți.

În primul rând, pentru a descărca o aplicație din Magazin Play aveți nevoie de un cont Google. Dacă decideți să continuați direct de pe telefonul Android, contul va fi asociat automat cu acesta. În caz contrar, dacă ați decis să creați un cont Google de pe PC, va trebui să îl asociați cu telefonul sau tableta voastră Android. Puteți face acest lucru prin intermediul meniului Setări> Conturi.

După ce ați făcut acest lucru, următorul pas pe care trebuie să îl faceți este să vă asigurați că aveți o conexiune la internet. Această procedură este necesară dacă doriți să descărcați aplicația Facebook Messenger din Magazin Play și să o utilizați. De fapt, Facebook este o rețea socială care necesită o conexiune la internet pentru a vizualiza tot conținutul vostru și al altor utilizatori în timp real. În acest caz, vă puteți conecta telefonul sau tableta Android la o rețea Wi-Fi sau la rețeaua de date mobile.

Descărcare Facebook pe telefon Android

Descărcare Facebook pe telefon Android

Acum că sunteți gata să treceți la treabă, o să vă explic care este modul de descărcare Facebook pe telefon sau tabletă Android. În primul rând, deschideți aplicația Magazin Play atingând pe pictograma sa (cea cu simbolul triunghiului colorat) situată pe ecranul de pornire sau în sertar (adică sertarul cu toate aplicațiile de pe telefonul vostru).

După ce ați făcut acest lucru, utilizați bara de căutare din partea de sus pentru a tasta facebook și apoi atingeți pe rezultatul corespunzător. Alternativ, de pe telefonul vostru Android, puteți atinge aici pentru a ajunge rapid la pagina aplicației Facebook din Magazin Play.

Apoi, tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe butonul Instalează pentru a descărca și a instala automat aplicația pe telefonul vostru. Veți găsi pictograma sa de pornire rapidă pe ecranul de pornire sau în lista de aplicații instalate (sertar).

Dacă aveți un telefon mai vechi, aplicația oficială Facebook ar putea fi pretențioasă din punct de vedere hardware, din acest motiv dezvoltatorii acestei rețele de socializare au realizat o aplicație mai puțin pretențioasă, numită Facebook Lite, pe care o puteți descărca de la acest link.

Dacă nu găsiți Magazin Play pe telefonul sau tableta voastră, probabil că nu aveți serviciile Google în mod implicit. În orice caz, nu vă faceți griji, puteți descărca aplicația Facebook sau Messenger prin intermediul fișierului APK corespunzător. Acest fișier este un pachet de date care conține toate elementele necesare pentru a instala și a permite rularea unei aplicații Android.

Pentru a instala pachete APK, este necesar să activați instalarea din surse necunoscute, deoarece, în mod implicit, Android blochează instalarea de aplicații în afara magazinului implicit. Prin urmare, deschideți aplicația Setări și selectați Securitate și confidențialitate> Mai multe> Instalare aplicații necunoscute, din meniul care se deschide. După ce ați făcut acest lucru, atingeți pe numele browserului web (de exemplu, Google Chrome) și mutați comutatorul de lângă Permite instalarea aplicațiilor în poziția Pornit.

Apoi, accesați site-ul APKMirror, acesta este un site de încredere care conține o bază de date cu numeroase aplicații în format APK. După ce ați făcut acest lucru, utilizați pictograma lupă din partea de sus pentru a tasta facebook apoi în secțiunea către care sunteți direcționat, atingeți pe fila APPS și apăsați pe aplicația numită Facebook (sau Facebook Lite).

APKMirror

Dacă aveți dificultăți în a găsi fila pentru aceste aplicații, apăsați aici pentru a vedea secțiunea de aplicații Facebook pe site-ul APKMirror sau apăsați aici dacă doriți să descărcați Facebook Lite.

După ce ați făcut acest lucru, derulați în jos pe ecran și căutați secțiunea All Versions. Ceea ce trebuie să faceți este să atingeți pe cea mai recentă versiune stabilă care nu este etichetată Beta sau Alpha. Apoi în secțiunea Download, atingeți pe versiunea compatibilă cu dispozitivul vostru și apoi atingeți pe butonul Download APK pentru a începe descărcarea fișierului APK.

După ce descărcarea este finalizată, la mesajul afișat pe ecran, apăsați pe OK și apoi pe Deschideți. După aceea, pe ecranul următor, apăsați pe Instalare și apoi pe Deschideți pentru a finaliza procedura.

Descărcare Facebook Messenger pe telefon

Descărcare Facebook Messenger pe telefon

Pentru descărcare Facebook Messenger pe telefon sau tabletă, pentru a trimite sau a primi mesaje de la prietenii voștri trebuie să instalați aplicația Messenger. Pentru a o descărca, trebuie să țineți cont de faptul că trebuie să aveți un cont Google configurat pe dispozitiv (așa cum v-am explicat la începutul acestui articol).

Acestea fiind spuse, pentru descărcare Facebook Messenger, puteți căuta aplicația în Magazin Play folosind bara de căutare din partea de sus a paginii. Alternativ, pentru a accelera această căutare, apăsați aici direct de pe telefonul Android, pentru a afișa pagina aplicației Messenger în Magazin Play.

Dacă telefonul vostru este unul mai vechi, nu vă faceți griji, deoarece dezvoltatorii Facebook au făcut o versiune care poate rula fără probleme pe telefoane mai vechi. În acest caz, atingeți aici pentru a accesa fila aplicației Messenger Lite din Magazin Play. Când vedeți fila cu aplicația Messenger sau Messenger Lite, apăsați pur și simplu butonul Instalează pentru a începe descărcarea și, astfel, instalarea acesteia.

În cazul în care nu puteți efectua procedurile indicate mai sus, deoarece telefonul vostru nu are Magazin Play, puteți efectua instalarea prin APK. În acest caz, puteți face acest lucru de pe site-ul APKMirror, direct de la acest link pentru Facebook Messenger sau de la acest link pentru Messenger Lite.

Creare cont Facebook pe telefon

Creare cont Facebook pe telefon

Pentru creare cont Facebook pe telefon sau tabletă, puteți face acest lucru din aplicația pentru Android (de asemenea, este disponibila și în magazine alternative, pentru dispozitivele fără servicii Google) și iOS.

După ce ați instalat aplicația Facebook, porniți-o, apăsați pe Creează un cont nou de Facebook și atingeți pe butonul Înainte. Pe ecranul care apare, introduceți numele și prenumele vostru folosind câmpurile de text furnizate, atingeți pe butonul Înainte, introduceți data nașterii și apoi atingeți din nou pe butonul Înainte.

Apoi, introduceți numărul de telefon cu care doriți să vă înregistrați. Dacă doriți să vă înregistrați cu adresa voastră de e-mail, atingeți pe linkul Înregistrare cu adresa de e-mail din partea de jos a ecranului și introduceți o adresă de e-mail validă folosind câmpul de text furnizat. După ce ați indicat metoda de înregistrare, atingeți pe butonul Înainte pentru a trece la pasul următor.

După ce ați făcut acest lucru, alegeți sexul, puteți alege Femeie, Bărbat sau Opțiune personalizată. Apoi atingeți din nou pe butonul Înainte și, pe ecranul care se deschide, introduceți parola cu care doriți să vă protejați contul, faceți din nou click pe butonul Înainte, apoi pe butonul Înregistrare și apoi introduceți codul de confirmare pe care Facebook l-a trimis automat pe numărul vostru de telefon mobil prin SMS sau prin e-mail la adresa de e-mail pe care ați introdus-o în timpul înregistrării.

După ce ați terminat procedura, apăsați pe butonul Confirmare și începeți să utilizați Facebook pentru a lua legătura cu prietenii și familia. Tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile care apar pe ecran pentru a vă seta fotografia de profil, fotografia de copertă, pentru a adăuga prieteni etc.