Alternative Magazin Play pentru aplicații și jocuri

Alternative Magazin Play pentru aplicații și jocuri Android. Magazin Play este bine aprovizionat cu tot felul de aplicații Android, dar trebuie să știți că există mai multe alternative la Magazin Play. Acestea sunt create pentru unele nevoi specifice sau pur și simplu pentru a găzdui acele aplicații care încalcă politica magazinului Google. În acest articol, despre alternative Magazin Play pentru aplicații și jocuri Android, vă voi prezenta o listă cu cele mai bune alternative la Magazin Play.

Alternative Magazin Play pentru aplicații și jocuri

Alternative Magazin Play pentru aplicații și jocuri Android

Mai jos veți găsi lista cu alternative Magazin Play pentru instalare aplicații și jocuri Android. De asemenea, trebuie să știți că, instalarea unui magazin alternativ pentru aplicații Android nu cauzează nicio problemă pentru funcționarea Magazinului Play. Magazinele alternative funcționează separat de Magazin Play și nu interferează cu acesta sau între ele, motiv pentru care puteți păstra mai multe magazine pe dispozitivul vostru (telefon, tabletă, TVbox sau chiar smartwatch) pentru a profita de avantajele acestora la momentul potrivit.

Înainte de a utiliza unul dintre magazinele alternative pentru Android, este necesar să activați funcția Surse necunoscute, care poate fi găsită pe toate telefoanele Android, accesând Setări și apoi Securitate.

Aptoide

Aptoide este un magazin foarte special, deoarece nu are o interfață personalizată, dar oricine își poate crea propriul canal (sau depozit) și își poate distribui gratuit aplicațiile. În acest magazin virtual pentru Android puteți găsi de toate: aplicații gratuite, aplicații open source, aplicații modificate și aplicații potențial periculoase. O etichetă (Trusted) identifică aplicațiile pe care echipa Aptoide le-a verificat ca fiind sigure.

În ciuda potențialelor pericole din magazin, o cercetare independentă a clasat Aptoide ca fiind cel mai sigur magazin alternativ. Aptoide este foarte bine realizat, cu o interfață colorată, modernă, ușor de utilizat și atractivă. Magazinul este disponibil în două versiuni, una pentru telefoane și tablete și una dedicată pentru Android TV. Ambele le găsiți pe site-ul oficial Aptoide.

Fdroid

Fdroid este un alt magazin foarte special, care se autointitulează ca fiind un catalog de aplicații gratuite și open source. Acesta este un magazin foarte sigur, plin de aplicații gratuite și open source. Proiectul este întreținut exclusiv din donații, așa că nu veți găsi publicitate.

Interfața aplicației este foarte îngrijită și bine realizată și este nevoie doar de câteva atingeri pentru a găsi aplicația care vă interesează, dacă aceasta este disponibilă. Cercetările susțin că practic 100% din aplicațiile de pe acest magazin sunt sigure. Dacă doriți să descărcați aplicația, accesați site-ul oficial Fdroid.

Uptodown

Chiar și magazinul virtual Uptodown îl putem adăuga în lista cu alternative Magazin Play pentru aplicații și jocuri Android. Acesta este un magazin care are un catalog uriaș de aplicații gratuite, fără metodă de plată și fără publicitate. Aplicația vă permite, de asemenea, să alegeți în ce memorie (de exemplu, pe cardul SD) a dispozitivului doriți să descărcați aplicațiile și jocurile.

Aplicațiile de pe Uptodown sunt scanate automat de diverși antiviruși, dar vă sfătuiesc să le acordați o atenție în plus. Dacă doriți să descărcați aplicația, o puteți găsi pe site-ul oficial Uptodown.

Amazon App Store

Acesta este magazinul de aplicații Amazon, care oferă multe aplicații la preț redus sau gratuit. Din nefericire, magazinul Undergroud care oferea aplicații scumpe a fost închis. Magazinul Amazon rămâne o alternativă bună, deoarece are un catalog destul de mare. Acum este o secțiune a aplicației Amazon, dar numai dacă este instalată din afara Magazinului Play (conform politicii Google, Magazinul Play nu poate distribui magazine alternative). Dacă doriți să încercați magazinul Amazon, îl puteți găsi la acest link.

ApkPure

Dacă sunteți în căutarea unui magazin care se încarcă rapid, cu o mulțime de aplicații pe care să le încercați și să le comentați, ApkPure este cu siguranță unul dintre cele mai bune alternative Magazin Play pentru aplicații și jocuri Android. Acest magazin oferă un catalog important de aplicații (clasificate în funcție de tip și dezvoltator) și numeroase clasamente, astfel încât să puteți descoperi cele mai bune aplicații din fiecare categorie.

Din acest magazin puteți descărca direct aproape toate aplicațiile pe care le găsiți în Magazin Play, de asemenea, puteți găsi cele mai recente actualizări, cele care nu au ajuns încă în Magazin Play sau aplicațiile în stare Beta sau Alpha, fără a fi nevoie să vă înscrieți în programele de testare beta din Magazin Play.

Dacă țineți cont de acest lucru că puteți descărca aplicații oficiale fără nicio problemă și că puteți găsi acele aplicații care nu sunt disponibile în Magazin Play din cauza restricțiilor geografice etc, putem spune fără îndoială că acesta este unul dintre cele mai interesante alternative Magazin Play pentru aplicații și jocuri Android. Dacă doriți să încercați ApkPure, îl puteți găsi pe acest site.

Alte alternative Magazin Play pentru telefon sau tabletă Android

Dacă magazinele prezentate mai sus nu sunt pe placul vostru, și căutați alte alternative Magazin Play pentru telefon sau tabletă Android, puteți încerca altele din lista de mai jos.

SlideMe

SlideMe este un magazin de aplicații cu o disponibilitate a aplicațiilor mai mică decât celelalte magazine menționate mai sus și aplicațiile nu sunt întotdeauna actualizate la cea mai recentă versiune. Un aspect pozitiv se referă la securitate, aplicațiile din magazin au fost testate manual de către echipă înainte de a fi încărcate în magazin. SlideMe este disponibil gratuit și îl puteți descărca de pe site-ul oficial.

Getjar

Acest magazin este susținut de o comunitate deosebit de mare. Cu toate acestea, nu recomand în mod special utilizarea sa, deoarece, conform cercetărilor independente, are un număr mare de aplicații care conțin malware. Getjar nu este doar un magazin pentru Android, ci este disponibil și pentru diverse sisteme mobile: este compatibil cu iOS, Windows 10 Mobile și BlackBerry OS.

Pe acest magazin există adesea promoții zilnice interesante care fac ca aplicațiile care în mod normal ar fi contra cost să fie gratuite. Există, de asemenea, reclame în acest magazin. Dacă doriți să descărcați aplicația, atingeți aici pentru a accesa site-ul oficial al magazinului virtual.

Malavida

Din lista cu alternative Magazin Play pentru aplicații și jocuri Android, un alt magazin pe care îl puteți încerca este Malavida. Punctele forte ale acestui site, eliminând acea parte a designului său care ar putea fi îmbunătățit, două puncte forte ar fi viteza site-ului în ceea ce privește navigarea și în ceea ce privește viteza fișierelor apk pe care le descărcăm.

Pe scurt, este un site foarte ușor de utilizat, de pe care putem descărca aplicații în format APK, astfel încât să nu mai depindem de Magazin Play. Pentru a accesa site-ul, atingeți aici.

9Apps

9Apps este una dintre cele mai faimoase și cele mai utilizate alternative Magazin Play. Biblioteca 9Apps este aproape la fel de mare ca cea din Magazin Play. Ca un beneficiu, 9Apps oferă gratuit diverse jocuri și aplicații care sunt contra cost.

Secțiunile clasificate și listele de aplicații le facilitează utilizatorilor să descopere cele mai solicitate aplicații și jocuri și să le descarce. Aplicația 9Apps oferă o experiență sigură, gratuită și super rapidă. De asemenea, aplicația dispune de o secțiune de mini jocuri care le permite jucătorilor să se bucure de diverse jocuri fără a le descărca. Aplicația o puteți descărca de pe site-ul oficial.

Huawei App Gallery

Huawei App Gallery a fost un magazin de aplicații dedicat dispozitivelor Huawei și Honor, dar după sancțiunea SUA și interdicția ulterioară de la Google, Huawei App Gallery poate fi descărcat și utilizat pe toate dispozitivele Android.

Huawei App Gallery are peste 1,3 milioane de aplicații, și peste 400 de milioane de utilizatori. Diferite categorii și liste ajută utilizatorii să găsească aplicația sau jocul perfect pe care îl caută. Există diverse exclusivități pentru utilizatorii Huawei App Gallery, cum ar fi cadouri, promoții interesante, evenimente locale cu premii și așa mai departe. Aplicația o puteți descărca de pe site-ul oficial.

Samsung Galaxy Store

Samsung Galaxy Store este un magazin de aplicații oferit împreună cu dispozitivele Galaxy și Gear. Acest magazin de aplicații este în primul rând un loc de acces la avantaje și oferte speciale pentru utilizatorii de dispozitive Galaxy și Gear. Magazinul de aplicații are foarte multe teme și fonturi pe care cineva le poate folosi pentru a-și personaliza experiența de utilizare a dispozitivului. Utilizatorii pot naviga și descărca aplicații fără înregistrare și autentificare.

GetApps

Așa cum Samsung Galaxy Store este un magazin de aplicații dedicat pentru dispozitivele Galaxy și Gear, în mod similar, GetApps este un magazin de aplicații de la Xiaomi pentru toate dispozitivele Xiaomi, cum ar fi Redmi, Mi, etc. Utilizatorii pot naviga, gestiona și instala cu ușurință milioane de aplicații disponibile pe GetApps.

De asemenea, sunt disponibile diverse aplicații exclusive. Magazinul de aplicații oferă toate aplicațiile celebre, cum ar fi TikTok, Facebook, Whatsapp și așa mai departe. Nu este necesară nicio înregistrare pentru a utiliza magazinul de aplicații GetApps. Toate aplicațiile disponibile sunt gratuite, iar serviciul promite să nu taxeze niciodată utilizatorii. Toate aplicațiile trec printr-o echipă de inspecție a calității și, prin urmare, toate aplicațiile listate pe magazin sunt sigure pentru a fi descărcate.