Descarcă TikTok pe PC sau laptop

Descarcă TikTok pe PC sau laptop. Dacă la început ați utilizat aplicația TikTok pe Android sau iOS și acum doriți să utilizați aplicația de pe PC, trebuie să știți că acest articol vă va fi de ajutor (mai ales dacă nu știți cum să descărcați aplicația pe PC).

Descarcă TikTok pe PC sau laptop

În acest articol despre, descarcă TikTok pe PC sau laptop, vă voi explica cum să descărcați aplicația pe PC și care este modul de utilizare. Deci, pentru mai multe detalii citiți în continuare acest articol.

Descarcă TikTok pe PC

Înainte să vă explic cum să descărcați aplicația TikTok pe PC, vreau să vă spun că această rețea sociala poate fi folosită de pe PC (fără să descărcați și să instalați aplicația), pentru acest lucru trebuie să vă conectați cu contul vostru pe site-ul oficial și apoi veți putea vedea videoclipurile încărcate de alte persoane sau să încărcați voi videoclipuri. În mod alternativ, puteți utiliza TikTok descarcând aplicația gratuită pentru Windows 10 sau Windows 11 din Microsoft Store.

Acestea fiind spuse, mai jos voi explica cum să descărcați și să utilizați aplicația TikTok pe PC, și cum puteți utiliza rețeaua socială direct de pe site-ul oficial. De asemenea, puteți utiliza un emulator Android pentru instalarea și utilizarea aplicației pe PC, mai multe detalii găsiți mai jos.

Utilizare TikTok de pe PC sau laptop

TikTok de pe PC sau laptop

Dacă doriți să utilizați TikTok de pe PC sau laptop fără a fi nevoie să descărcați aplicația, atunci tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul oficial și să vă conectați cu contul vostru.

Deci, pe pagina principală a site-ului TikTok, dați click pe butonul „Utilizează telefonul/ e-mailul/ numele de utilizator” sau pe butonul „Folosește codul QR” pentru a vă conecta la contul vostru. Alternativ, vă puteți conecta cu contul vostru Facebook, Google sau Twitter.

După ce v-ați conectat, puteți începe să utilizați TikTok de pe PC sau laptop, derulând prin ecranul principal „Pentru tine”, care arată lista cu toate videoclipurile cele mai populare. Pentru a vedea videoclipurile persoanelor pe care le urmăriți, trebuie să dați click pe butonul „Care urmăresc” situat în meniul din stânga. Folosind TikTok de pe un PC, puteți interacționa cu videoclipurile pentru a aprecia sau comenta, dând click pe pictogramele din partea dreaptă de lângă videoclipuri.

Printre celelalte funcții de care puteți profita folosind TikTok de pe PC se numără și posibilitatea de a trimite și primi mesaje private și să încărcați videoclipuri (pentru acest lucru utilizați pictogramele din partea de sus a ecranului). Dacă doriți să modificați setările profilului vostru, dați click pe pictograma profilului (în dreapta sus) și apoi pe butonul Setări pentru a vă gestiona contul și confidențialitatea.

Descarcă aplicația TikTok pe PC sau laptop

TikTok pentru PC sau laptop

Dacă doriți să descărcați aplicația TikTok pe PC sau laptop, trebuie să știți ca o puteți descărca gratuit din Microsoft Store (aplicația este disponibilă pentru Windows 10 și Windows 11). Deci, mai întâi deschideți aplicația „Microsoft Store”, dați click pe pictograma situată în meniul Start. După ce ați făcut acest lucru, dați click pe bara de căutare situată în partea de sus, lângă pictograma lupă, și tastați numele aplicației.

Când pagina aplicației este afișată, pentru descărcare și instalare, dați click pe butonul „Obțineți” și apoi așteptați descărcarea și instalarea automată a aplicației. Când ați terminat, dați click pe butonul „Deschideți” pentru a porni aplicația TikTok și începeți să o utilizați ca și cum ați folosi rețeaua socială de pe site-ul oficial.

Altă metodă pentru download TikTok pe laptop sau PC

Download TikTok pe laptop

În mod alternativ, pentru download TikTok pe laptop sau PC puteți folosi un emulator Android, un program care vă permite să rulați toate aplicațiile Android pe PC sau laptop, aplicațiile le puteți instala din Magazin Google Play sau din alte magazine virtuale.

Deci, în cazul în care doriți să folosiți această metodă, trebuie să știți că, pentru acest lucru nu este necesar să efectuați nicio procedură avansată, ci pur și simplu să instalați un program pentru Windows sau macOS (cum ar fi BlueStacks, acest program este unul dintre cele mai bune) apoi dacă nu mai doriți să-l utilizați, îl puteți dezinstala foarte simplu ca orice alt program de pe PC. Alte emulatoare Android găsiți în articolul emulatoare Android pentru PC.

Descarcă videoclipuri TikTok pe PC

Descarcă videoclipuri TikTok pe PC

În timp ce utilizați TikTok de pe PC sau laptop, ați găsit un videoclip care v-a atras atenția și acum doriți să îl descărcați? Ei bine, în acest caz, dacă vă întrebați cum să descărcați videoclipuri de pe TikTok pe PC, trebuie să știți că, nu este posibil să faceți acest lucru deoarece funcția TikTok care vă permite să descărcați videoclipuri este disponibilă numai în aplicația pentru Android pe care o puteți descărca din Magazin Google Play sau din alte magazine virtuale și iOS, aplicația o puteți descărca din App Store.

Deci, în mod legal TikTok nu permite descărcarea videoclipurilor pe PC, dar trebuie să știți că, pe Internet găsiți multe tutoriale despre cum puteți descărca videoclipurile de pe TikTok. De exemplu, dacă căutați pe Internet veți găsi servicii online care vă permit să faceți acest lucru fără să descărcați și să instalați programe pe PC. De asemenea, chiar și pe Youtube veți găsi foarte multe tutoriale video despre cum puteți descărca videoclipurile folosind doar browserul.