Schimbă limba la Facebook în română pe telefon sau PC

Schimbă limba la Facebook în română pe telefon sau PC. Vom vorbi despre modul de schimbare limba la Facebook pe Android, iPhone sau calculator.

Schimbă limba la Facebook în română pe telefon sau PC

Dacă nu știți cum să aveți Facebook în limba română pe telefon, vreau să vă spun că, în acest articol, vă voi oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a schimba limba. Veți vedea pas cu pas, cum să procedați prin aplicația Facebook pentru smartphone-uri și tablete sau de pe calculator, prin intermediul site-ului oficial Facebook.

Configurare Facebook în română

Înainte să vă explic modul de configurare Facebook în română, vreau să vă ofer câteva informații utile pentru finalizarea corectă a acestei operațiuni. De fapt, ar trebui să știți că atunci când vă înregistrați pe Facebook, rețeaua socială stabilește automat aceeași limbă configurată pe dispozitivul vostru.

Acestea fiind spuse, dacă doriți, puteți modifica limba de la Facebook fără să modificați setările dispozitivului vostru. Puteți schimba limba butoanelor, notificărilor și conținutului textual din meniurile rețelei sociale. De asemenea, puteți modifica setările pentru limbă la toate secțiunile, selectând limba în care doriți să fie traduse postările etc.

Cu toate acestea, rețineți că modificările efectuate în setările pentru limbă de pe Facebook nu se aplică automat pe toate dispozitivele voastre. Dacă de exemplu doriți să schimbați setările de limbă Facebook pe smartphone și calculator, trebuie să acționați atât prin intermediul aplicației Facebook pentru Android, iOS/iPadOS, cât și de pe un calculator, conectându-vă la site-ul oficial Facebook.

Schimbă limba la Facebook în română

Acum, să trecem la elementul principal: urmați instrucțiunile pe care le găsiți mai jos, pentru a schimba limba la Facebook în română pe smartphone, tabletă sau calculator.

Înainte de a începe, vreau să vă spun că, din momentul în care doriți să schimbați limba Facebook în română, îmi imaginez că ați folosit anterior o altă limbă. În acest caz, din moment ce nu știu limba pe care ați folosito, în acest articol vă voi explica cum să setați limba română din engleză. În orice caz, pașii de urmat sunt aceiași indiferent de limbă.

Schimbare limba Facebook Android

Schimbă limba la Facebook în română Android

Pentru a seta limba română pe Facebook de pe smartphone-uri și tablete Android, deschideți mai întâi aplicația Facebook pe care ați descărcat-o anterior pe dispozitivul vostru, atingând pictograma acesteia pe care o găsiți pe ecranul de pornire sau în sertarul de aplicații.

După ce faceți acest lucru, conectați-vă (dacă este necesar) la contul vostru, apoi apăsați pictograma situată în colțul din dreapta sus și găsiți secțiunea dedicată setărilor pentru limbă de pe Facebook.

În engleză, acest meniu se numește Settings & Privacy> Language (sau Device Language). Cu toate acestea, dacă, de exemplu, ați setat limba dispozitivului vostru în engleză, secțiunea care trebuie accesată este Settings & Privacy> Language.

În acest moment, pe Android, atingeți pe Română din meniul care vă este arătat, pentru a confirma modificarea. Pe iOS cum ar fi iPhone sau iPad, găsiți mai jos pașii de urmat.

Dacă, pe de altă parte, doriți să modificați traducerile postărilor, accesați secțiunea Setări și confidențialitate> Setări> Traducerea postărilor. Apoi, în meniul care vă este arătat, apăsați pe cuvântul Setări de limbă, și alegeți limba în care doriți să fie traduse postările (de exemplu Română).

Schimbare limba Facebook iPhone

Schimbare limba Facebook iPhone

Pentru a seta limba română pe Facebook de pe un dispozitiv iPhone sau iPad, deschideți aplicația Facebook, atingeți pe pictograma acesteia pe care o găsiți pe ecranul de pornire. După ce faceți acest lucru, conectați-vă la contul vostru Facebook (dacă este necesar), apoi atingeți pe pictograma situată în colțul din dreapta jos și găsiți secțiunea dedicată pentru limbă.

De exemplu, dacă ați folosit limba engleză pe dispozitivul vostru iOS și acum doriți să schimbați limba în română, urmați acești pași.

Atingeți pe pictograma , apoi accesați Settings & Privacy> App Language, apoi atingeți pe Română din meniul care vă este arătat, pentru a confirma limba română.

Schimbare limba Facebook PC

Schimbare limba Facebook PC

Doriți să schimbați limba la Facebook de pe un PC? În acest caz, nu vă faceți griji, deoarece chiar și în acest caz, pașii de urmat sunt simpli.

Pentru a începe, accesați site-ul oficial Facebook și, în meniul de sus, dați click pe pictograma . Acum, dați click pe Setări (sau Settings & Privacy) dacă, de exemplu, ați setat în trecut limba engleză și faceți click pe Limbă și regiune (Language).

În acest moment, pentru a schimba limba butoanelor, a titlurilor și a celorlalte texte Facebook, apăsați pe elementul Editează (Edit, în engleză) și, prin meniul derulant pe care îl vedeți pe ecran, selectați elementul Română. Apoi, confirmați operația apăsând butonul Salvează modificările, numit Save Changes, în engleză.

În plus, dacă doriți să schimbați limba în care sunt traduse postările, dați click pe butonul Editează, situat lângă Postări de la prieteni şi Pagini, apoi selectați limba Română și confirmați schimbarea, click pe butonul Salvează modificările. Simplu, nu?

Chiar și adresa de email o puteți schimba, pentru mai multe detalii vă sfătuiesc să citiți un articol separat. Schimbare adresa de email la Facebook.