Emulator Android pentru PC cu Windows 10 sau 7

Emulator Android pentru PC cu Windows 10 sau 7. Vom vorbi despre cele mai bune emulatoare Android pentru calculator sau laptop cu Windows.

Emulator Android pentru PC cu Windows 10 sau 7

Android este cel mai popular sistem de operare atunci când vine vorba de smartphone-uri și unul dintre motive, în afară de aspectul de personalizare, este numărul de aplicații disponibile în Magazinul Play. În timp ce majoritatea utilizatorilor folosesc Windows ca sistem de operare, mulți utilizatori preferă Android ca sistem. Android este foarte bogat în aplicații și este ușor de utilizat.

Ce faceți dacă doriți să utilizați Android pe PC sau laptop? Ei bine emulatoarele Android sunt făcute pentru a rezolva această problemă. Aceste emulatoare permit utilizatorilor să încerce aplicații Android pe Windows.

Emulator Android pentru PC: BlueStacks

Emulator Android pentru PC BlueStacks

BlueStacks este un emulator Android pentru Windows. Acest program vă ajută să rulați aplicații Android pe Windows, dar acest lucru nu ar putea oferi o experiență completă. Vă puteți conecta cu contul vostru Google și puteți începe să descărcați jocuri și aplicații. BlueStacks are magazinul Play, ceea ce înseamnă că puteți căuta în catalog și puteți descărca aplicații.

Dar, deoarece majoritatea PC-urilor nu au un ecran tactil (Touchscreen), este posibil ca aplicațiile să nu fie optimizate pentru utilizare cu mouse-ul și tastatura. De asemenea, ar putea exista probleme cu ecranul mare pe desktop deoarece aplicațiile sunt scrise în principal pentru rezoluția smartphone-urilor. Dar, cu toate acestea, puteți încerca jocurile și aplicațiile populare pe PC folosind acest emulator.

Android pe PC sau laptop: KO Player

Android pe PC sau laptop KO Player

KO Player este un alt emulator Android care poate fi folosit pe PC sau laptop, acesta este în special pentru jocuri, ceea ce înseamnă că dacă doriți să jucați jocurile Android pe Windows, atunci aceasta ar trebui să fie cea mai bună opțiune. Are avantaje uriașe în performanță și stabilitate, de asemenea este compatibil cu CPU-urile Intel și AMD. Cerința principală este că PC-ul ar trebui să aibă o placă video care să suporte OpenGL 2.0. Mai multe detalii despre acest emulator găsiți aici.

Emulator Android pentru PC cu Windows: Andy

Emulator Android pentru PC cu Windows 10 sau 7 Andy emulatyor pentru jocuri laptop

Andy este un alt emulator puternic care poate rula aplicații Android pe un PC cu Windows. De asemenea, oferă utilizatorilor o capacitate de stocare nelimitată, compatibilitate cu PC-uri și Mac-uri și libertatea de a juca cele mai populare jocuri mobile pe un desktop. Acesta oferă utilizatorilor cele mai recente funcții Android, se poate chiar să rulați aplicațiile preferate cum ar fi Messenger, Snapchat, WhatsApp etc și toate acestea direct de pe PC.

De asemenea, puteți să sincronizați aplicațiile cu telefonul mobil, ceea ce înseamnă că se poate utiliza mobilul ca joystick pentru a controla jocurile de pe PC. Mai multe detalii despre Andy găsiți aici.

AMIDuOS

Emulator Android pentru PC cu Windows 10 sau 7 AMIDuOS

AMIDuOS este unul dintre emulatoarele Android care oferă caracteristici destul de bune. Poate fi folosit pe orice calculator cu sistem de operare Windows 7, 8 sau 10.

AMIDuOS poate rula aproape toate aplicațiile Android disponibile în magazinul de aplicații. Acesta acceptă accelerația 3D, astfel încât vă puteți bucura de o experiență superioară de jocuri Android în Windows. Este disponibil gratuit pentru 30 de zile de încercare dar puteți cumpăra versiunea completă care costă 10 $.

Emulator pentru calculator: Nox

Nox este un emulator pentru Android care este specializat pentru gameri. Acesta este gratuit dar cu funcții complete, care poate rula mai multe instanțe Android pe PC-urile Windows. De asemenea, este foarte rapid și se bazează pe Android 4.4.2 KitKat.

GenyMotion

GenyMotion este un emulator Android pentru Windows, acesta îl puteți configura pentru a alege o varietate de dispozitive împreună cu diferite versiuni de Android astfel încât să vă satisfaceți nevoile. Puteți alege dispozitivul și, de asemenea, versiunea Android. Emulatorul este disponibil gratuit pentru uz personal.

Dacă doriți să jucați jocurile de PS2 și PS3 pe PS4, vă sfătuiesc să citiți un articol dedicat acestui subiect. Se pot juca jocuri PS2 și PS3 pe PS4?