Aplicații GPS fără internet pentru Android sau iPhone

Aplicații GPS fără internet pentru Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație GPS offline pentru un telefon Android sunteți în locul potrivit.

Aplicații GPS fără internet pentru Android sau iPhone

Cine spune că pentru a folosi GPS-ul este necesar să ai internet pe telefon? Vom vorbi despre cele mai bune aplicații GPS offline pentru Android, aplicațiile sunt ușor de utilizat și de asemenea sunt actualizate mereu.

Din lista de mai jos, vă trebui doar să alegeți ce aplicație este pe placul vostru și să o instalați pe dispozitiv.

Aplicații GPS fără internet: Google Maps

Aplicații GPS fără internet pentru Android sau iPhone Google Maps

Nu vă place să umpleți telefonul smartphone cu aplicații inutile atunci când cele pe care le aveți sunt pe deplin funcționale? Ei bine, pentru a naviga offline în confort, puteți profita de una dintre caracteristicile din telefon, aceasta ar fi Google Maps. Puteți selecta anumite zone geografice și puteți descărca hărțile offline.

Tot ce trebuie să faceți este să deschideți adresa care vă interesează, și să salvați harta offline.

Aplicații GPS offline Android: Maps.me

Aplicații GPS offline Android Maps.me

Maps.me este o aplicație gratuită care vă permite să descărcați hărți offline din orice țară din lume. Această aplicație are o interfață de utilizator curată și intuitivă, aplicația vă permite să accesați hărțile chiar și fără conexiune la internet.

Un avantaj la această aplicație este că nu aveți limite, puteți descărca toate hărțile pe care le doriți, atâta timp cât telefonul Android are suficient spațiu de stocare. Această aplicație ar trebui să o instalați pe dispozitiv, mai ales atunci când vizitați un oraș nou.

OsmAnd — Offline Travel Maps & Navigation

Aplicații GPS fără internet pentru Android sau iPhone OsmAnd — Offline Travel Maps

OSMand este unul dintre cele mai exacte și detaliate servicii din această listă, nu numai că vă va permite să accesați hărțile care vă interesează offline, dar vă va ghida pas cu pas prin asistentul vocal, ca și cum ați utiliza Google Maps online.

Cu versiunea gratuită puteți să descărcați maximum 10 hărți, iar dacă doriți să obțineți mai multe funcții, trebuie să plătiți 8,99 euro. Funcții precum audio, video, și multe altele. Aceasta este o aplicație completă și perfectă pentru explorarea hărților offline.

Aplicații GPS pentru telefon: City Maps2Go

Aplicații GPS pentru telefon City Maps2Go

Maps2Go oferă minimul necesar pentru a ajunge în siguranță de la punctul A la punctul B, chiar și în străinătate și fără conexiune la internet. Dezavantajul la această aplicație este că hărțile nu pot fi mărite, aplicația oferă o imagine simplă asupra străzilor.

Puteți căuta cu ușurință adresele care vă interesează, punctele principale de interes sau restaurante, de asemenea aveți posibilitatea să obțineți mai multe detalii cu ajutorul site-ului Wikipedia. Aplicația oferă mai mult de 6700 de hărți interactive și peste 500.000 de conținuturi din Wikipedia. În mod sigur este o aplicație care merită luată în considerare dacă căutați un GPS offline pentru Android.

Here WeGo

Aplicații GPS fără internet pentru Android sau iPhone Were WeGo

Here WeGo este o alternativă foarte bună pentru a naviga offline în oraș fără să pierdeți timpul. Aplicația oferă un browser offline, care vă va îndruma către destinație, cu posibilitatea de a căuta adrese și puncte de interes și în același timp puteți obține imagini de satelit legate de trafic.

Aplicația compară diferite mijloace de transport și oferă chiar și tarifele de transport public sau taxiuri pentru a vă permite să alegeți soluția care vi se potrivește cel mai bine nevoilor voastre. Aplicația pune la dispoziție și hărți offline pentru 100 de țări din lume.

Majoritatea dintre aplicațiile menționate în acest articol sunt disponibile și pentru iPhone în Magazinul Apple Store.

Dacă doriți să compuneți muzică la orgă, pian, sau chitară pe un dispozitiv Android sau iOS, avem un articol cu cele mai bune aplicații aici. Aplicații de compus muzică.