Aplicații de citit cărți pe telefon pentru Android sau iPhone

Aplicații de citit cărți pe telefon pentru Android sau iPhone. Cauți o aplicație pentru citit cărți gratis în română cu format PDF? Indiferent dacă utilizezi un telefon Android sau iPhone vei găsi ceea ce cauți.

Aplicații de citit cărți pe telefon pentru Android sau iPhone

Vom vorbi despre cele mai bune aplicații de citit cărți pe un dispozitiv Android, Windows sau iPhone (iOS). Aplicațiile despre care vom vorbi sunt ușor de folosit și le puteți descărca direct din magazinul Google Play pentru Android, din App Store pentru iPhone sau din magazinul Windows Store pentru Windows.

Wattpad (Android/iPhone)

Aplicații de citit cărți pe telefon pentru Android sau iPhone Wattpad

Prima aplicație de citit cărți gratis pe care ar trebui să o încercați este Wattpad. Aplicația o puteți descărca gratuit pe Android, Windows și iOS și vă permite să citiți cărți într-un mod foarte simplu. Aplicația sa născut inițial ca una dintre platformele pentru a scrie fanfiction, dar sa răspândit foarte repede, atât de mult încât unele povești sau romane scrise pe Wattpad au avut succes cu publicarea acestora în biblioteca online.

Aplicație android pentru citit cărți: GuteBooks

Aplicații de citit cărți pe telefon pentru Android sau iPhone GuteBooks

Dacă vă place să citiți cărți și căutați ceva diferit de aplicațiile obișnuite, ar trebui să descărcați aplicația gratuită GuteBooks. Aceasta este disponibilă numai pentru Android, GuteBooks oferă foarte multe cărți pe care le puteți citi online, sau le puteți descărca pentru a le citi offline.

Kobo (Android/iPhone)

Aplicații de citit cărți pe telefon pentru Android sau iPhone Kobo

Pentru a citi cărți gratuit cu o aplicație pentru Android sau iOS, puteți utiliza și aplicația Kobo. Aceasta este unul dintre cele mai cunoscute magazine de cărți în format digital, iar aplicația poate fi descărcată gratuit pentru Android, Windows și iOS.

Amazon Kindle (Android/iPhone)

Aplicații de citit cărți pe telefon pentru Android sau iPhone Amazon Kindle

O altă aplicație de citit cărți gratis pe un telefon android sau iPhone este Kindle. Aplicația face parte de magazinul digital Amazon și vă oferă un vast catalog de cărți digitale gratuite dar și la plată. Aplicația o puteți descărca gratuit pentru Android din Magazinul Google Play sau pentru iPhone din App Store.

Aplicații de citit cărți gratis pe iPhone: Audible

Aplicații de citit cărți pe telefon pentru Android sau iPhone Audible

Audible este un serviciu de abonament Amazon dedicat iubitorilor de cărți, acesta oferă un vast catalog de cărți audio, podcast-uri, serii audio și conținut original (Audible Originals).

Cu toate acestea, este, de asemenea, o soluție excelentă de citit cărți gratuit, deoarece poate fi folosit gratuit timp de 30 de zile. După această perioadă de timp, este necesar să cumpărați un abonament la prețul de 9,99 euro pe lună, pentru a continua să profitați de acest serviciu, care include peste 50.000 de titluri.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să vă abonați la Audible, descărcați aplicația pe dispozitivul pe care doriți să-l utilizați: Aplicația este disponibilă pentru Android (versiunea 4.4 sau o versiune ulterioară), pentru iPhone (iOS 11 sau o versiune ulterioară).

Pe Windows 10, este necesar ca sistemul de operare să fie actualizat la versiunea 10 sau o versiune ulterioară. Alternativ, puteți pur și simplu să utilizați Audible din browser.

Cărţi Google Play (Android/iPhone)

Aplicații de citit cărți pe telefon pentru Android sau iPhone Cărţi Google Play

Una dintre cele mai utilizate aplicații de citi cărți gratuit pe Android și iPhone este Cărţi Google Play. Aceasta este o aplicație oficială Google, care vă va permite să aveți acces la un vast catalog de cărți. Platforma este adesea folosită pentru achiziționarea de cărți în format digital, însă există și mulți autori care aleg să-și publice cartea și să o pună la dispoziție într-o formă complet liberă. Pentru a citi cărți gratuit cu Cărți Google Play, descărcați aplicația pe Android sau iPhone (iOS).

Dacă căutați aplicații sau site-uri de descărcat cărți în limba română, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Aplicații pentru descărcat cărți Android sau iPhone.