Cum poți vedea cine îți vizitează profilul de TikTok

Cum poți vedea cine îți vizitează profilul de TikTok. Dacă TikTok este rețeaua voastră socială preferată și o utilizați zilnic pentru a posta videoclipuri, precum și pentru a viziona videoclipurile altor utilizatori, dar în ultima vreme ați auzit despre o funcție care vă permite să aflați numele persoanelor care vă vizualizează profilul și acum doriți să știți cum să faceți acest lucru, sunteți în locul potrivit! În acest articol despre, cum poți vedea cine îți vizitează profilul de TikTok, vă voi arăta cum să activați și să utilizați acest instrument referitor la istoricul de vizualizare a profilului vostru (vă voi explica cum să faceți acest lucru pe PC sau telefon).

Cum poți vedea cine îți vizitează profilul de TikTok

Cum poți vedea cine îți vizitează profilul de TikTok? Înainte de a vă explica cum puteți vedea cine vă vizitează profilul de TikTok, trebuie să vă anunț că pentru a face acest lucru, trebuie să activați funcția Vizualizări ale profilului, care este disponibilă în aplicația TikTok pentru Android (aplicația poate fi descărcată și din magazine alternative) și pentru iOS.

Această funcție, dacă este activată, vă permite să vedeți cine v-a vizualizat profilul în ultimele 30 de zile. Este important de știut că implică o relație de reciprocitate: cu alte cuvinte, dacă o activați, veți permite, de asemenea, persoanelor care au această funcție activată să vadă că le-ați vizualizat profilurile (tot în ultimele 30 de zile).

De pe un PC sau laptop, adică de pe site-ul oficial TikTok, nu este posibilă utilizarea funcției Vizualizări ale profilului, dar există alte funcții native ale rețelei sociale care vă permit să aflați cine vă vizitează profilul, mai multe informații veți găsi în secțiunea pentru PC

Pe telefon Android sau iOS

Cum poți vedea cine îți vizitează profilul de TikTok

Cum poți vedea cine îți vizitează profilul de TikTok? Așa cum am menționat mai sus, pentru a vedea cine vă vizitează profilul de TikTok de pe telefon, trebuie mai întâi să activați instrumentul Vizualizări ale profilului. După ce v-ați conectat la contul vostru, mergeți la ecranul profilului vostru și atingeți pe pictograma cu pași din colțul din dreapta sus. De acolo, confirmați activarea istoricului de vizualizare a profilului atingând pe butonul Activează.

După ce ați făcut acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să așteptați, în acest ecran, numit Vizualizări ale profilului, puteți vedea în orice moment numele celor care v-au vizualizat profilul în ultimele 30 de zile. Rețineți că, vă vor fi afișate doar persoanele care au activat ele însele istoricul de vizualizare pe profilul lor.

Dacă doriți să dezactivați funcția Vizualizări ale profilului, atingeți pe pictograma în formă de roată dințată din colțul din dreapta sus și glisați comutatorul de lângă Istoricul vizionarilor de profil, în poziția OFF.

Alternativ, la întrebarea cum poți vedea cine îți vizitează profilul de TikTok, puteți accesa secțiunea Statistici și, prin intermediul filei Urmăritori noi, puteți obține mai multe informații despre conturile care vă urmăresc (Statisticile urmăritorilor). Acest ecran, care este legat de analiza statisticilor, poate fi vizualizat și de pe calculator și, după cum voi explica mai jos, vă permite să obțineți date și mai detaliate.

Pe PC sau laptop

Dacă folosiți TikTok de pe un laptop sau PC, nu puteți utiliza secțiunea de vizualizare a profilului, deoarece aceasta nu este accesibilă în prezent de pe site-ul oficial al rețelei sociale. Prin urmare, în acest caz trebuie să vă folosiți de soluții alternative.

Mai exact, după ce vă conectați la platformă din browser, puteți să accesați meniul de notificări (pictograma de benzi desenate) care arată toate activitățile desfășurate de alți utilizatori pe profilul vostru, cum ar fi aprecieri, comentarii, mențiuni și etichete, precum și noi urmăritori (ceea ce implică, evident, afișarea conținutului vostru pe TikTok).

Alternativ, puteți face click pe imaginea voastră de profil și apoi pe rubrica Informații și statistici pentru a accesa filele Prezentare generală, Conținut, Urmăritori noi și Live, care vă permit să vă vizualizați statisticile contului.

Așadar, dacă doriți să aveți mai multe informații despre cine vă vizitează profilul de TikTok, accesați secțiunea Urmăritori noi, unde, într-un mod mai amănunțit decât în cazul experienței de pe telefon/tabletă, puteți vizualiza detalii precum distribuția urmăritorilor în funcție de sex sau de teritoriul de origine.