TikTok fără cont (cum vezi videoclipuri fără cont)

TikTok fără cont (cum vezi videoclipuri fără cont). Nu aveți cont pe TikTok, și doriți să aflați dacă există o modalitate care să vă permită să vedeți videoclipurile de pe TikTok fără să vă înregistrați? Ei bine, vă voi explica ce puteți face că să vedeți videoclipurile unui profil pe TikTok fără să vă înregistrați.

TikTok fără cont

În acest articol despre TikTok fără cont (cum vezi videoclipuri fără cont), vă voi explica pas cu pas care este metoda, și ce puteți face ca să vedeți videoclipurile încărcate de către prietenii voștri, chiar dacă voi nu aveți cont la rețeaua socială. Pentru mai multe detalii, citiți în continuare acest articol.

Informații despre TikTok fără cont

Informații despre TikTok

Dacă vă întrebați cum să utilizați TikTok fără un cont, mai jos veți găsi câteva informații care vă vor fi de folos. În primul rând, trebuie să știți că, nu puteți crea videoclipuri pe TikTok și interacționa cu conținutul creat de utilizatori sau să urmăriți profilurile acestora fără a avea un cont.

În general, pentru a putea folosi rețeaua socială într-un mod complet, este necesar să vă înregistrați (înregistrarea o puteți face într-un mod foarte simplu și rapid, chiar și cu alte conturi precum Facebook, Twitter, Instagram și Apple, sau prin e-mail sau număr de telefon). Cu toate acestea, chiar și fără înregistrare, este posibil să folosiți rețeaua socială ca spectatori, pentru a vedea videoclipurile încărcate de utilizatori.

În trecut, conținutul platformei era utilizabil într-un mod destul de simplu, după descărcarea aplicației TikTok pentru Android sau iPhone, era suficient să porniți aplicația și, fără să vă conectați, puteați vedea videoclipurile încărcate de utilizatori. De asemenea, a fost posibil să vedeți videoclipurile de pe TikTok și de pe calculator, prin accesarea site-ului oficial.

Acum, modalitatea pentru a vedea videoclipurile TikTok fără cont este diferită, este încă posibil să vedeți conținutul prezent în rețeaua socială fără să vă înregistrați, dar pentru acest lucru trebuie mai întâi să accesați motorul de căutare Google, pentru a căuta profilurile utilizatorilor.

După ce ați găsit profilul utilizatorului pe care îl căutați, atingeți pe rezultatul căutării, pentru a vedea prin intermediul aplicației TikTok (care, prin urmare, trebuie să fi fost descărcată anterior pe telefonul sau tableta voastră), toate videoclipurile încărcate de utilizator, fără să trebuiască să vă înregistrați.

Cu toate acestea, nu mai este posibil să vedeți videoclipurile pe TikTok folosind calculatorul, deoarece trebuie neapărat vă înregistrați pe site-ul TikTok.

Cum vezi videoclipuri pe TikTok fără cont?

Acestea fiind spuse, acum o să vă explic cum să vedeți videoclipurile de pe TikTok fără un cont folosind motorul de căutare Google, pentru a căuta profilurile TikTok de vizualizat fără cont.

Descarcă aplicația TikTok

Descarcă aplicația TikTok

Așa cum v-am spus mai sus, trebuie să aveți instalată aplicația TikTok pe telefon sau tabletă. Va voi explica rapid cum să instalați aplicația din Magazin Google Play (descarcă aplicația TikTok).

Pe Android, puteți descărca TikTok din Magazin Google Play, deschideți magazinul virtual Google, căutați aplicația prin intermediul motorului de căutare intern și apăsați butonul Instalați. Alternativ, dacă dispozitivul vostru nu are serviciile Google, puteți descărca aplicația TikTok din magazine alternative.

Dacă aveți un iPhone trebuie să porniți aplicația App Store, să căutați aplicația TikTok în motorul de căutare intern și să continuați cu descărcarea și instalarea aplicației, atingeți pe butonul Obțineți și confirmați descărcarea și instalarea prin Face ID, Touch ID sau cu parola contului vostru Apple.

În ambele cazuri pe iOS și Android, după descărcarea și instalarea aplicației, veți găsi pictograma aplicației TikTok adăugată automat pe ecranul de pornire sau în sertarul cu aplicațiile dispozitivului.

Căutare profiluri TikTok

Căutare profiluri TikTok

După ce ați descărcat și instalat aplicația TikTok pe telefon sau tabletă, trebuie să căutați profilurile utilizatorilor pe Google, astfel încât să puteți vedea videoclipurile încărcate de aceștia în aplicația de rețea socială.

Așa cum am menționat mai sus, doar cu aplicația TikTok nu puteți vedea videoclipurile fără un cont, vă va cere să vă înregistrați și nu mai este posibil să navigați în ea, să vedeți videoclipuri și profilurile utilizatorilor. Deci, trebuie mai întâi să căutați profilul utilizatorului pe Google.

Vă întrebați cum să procedați? Ei bine, este foarte simplu! Deschideți browserul pe care îl utilizați pe dispozitivul vostru (de exemplu, Google Chrome pentru Android sau Safari pentru iOS), accesați pagina de pornire a motorului de căutare Google și tastați numele utilizatorului pe care îl cunoașteți că este înregistrat pe rețeaua socială, urmat de cuvântul TikTok (de exemplu Brad Pitt TikTok, pentru a căuta profilul de utilizator).

Apoi căutați profilul utilizatorului printre rezultatele căutării care vă sunt afișate și atingeți pe rezultat, pentru a deschide link-ul cu aplicația TikTok. Apoi, trebuie să atingeți pe miniaturile videoclipurilor pentru a vedea videoclipurile publicate de utilizator.