Descarcă aplicația TikTok pe Android sau iPhone

Descarcă aplicația TikTok pe Android sau iPhone. Nu știți cum puteți descărca TikTok pe un telefon Android, iOS sau PC? Citiți în continuare acest articol și veți afla cum puteți face acest lucru în mai puțin de 2 minute.

Descarcă aplicația TikTok pe Android sau iPhone

În acest articol vă voi explica pas cu pas cum să descărcați aplicația TikTok pe Android, iPhone și iPad. În plus, dacă vă interesează, vă voi explica cum puteți descărca aplicația pe calculator, chiar dacă nu există o versiune oficială pentru calculator.

Descarcă aplicația TikTok gratis

Haideți să să vedem cum puteți să descărcați aplicația TikTok gratis pe toate dispozitivele compatibile. Vă garantez că pașii de urmat sunt foarte simpli chiar și pentru cei care folosesc pentru prima dată un dispozitiv Android sau iOS.

Descarcă aplicația TikTok pe Android

Descarcă aplicația TikTok pe Android

Dacă intenționați să descărcați aplicația TikTok pe Android, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să porniți Google Play (pictograma cu un triunghi colorat, aflată pe ecranul de pornire sau în sertarul aplicațiilor). Apoi, atingeți bara de căutare situată în partea de sus a ecranului, tastați tiktok și apăsați butonul de căutare (pictograma lupă, care se află în colțul din dreapta jos la tastatură).

În acest moment, localizați pictograma TikTok și apăsați pe ea (sau atingeți numele TikTok), pentru a accesa pagina de descărcare. Dacă citiți acest articol de pe dispozitivul Android pe care doriți să instalați aplicația TikTok, puteți accelera totul apăsând direct pe acest link, care vă trimite la pagina de descărcare a aplicației din Magazin Google Play.

Pentru a începe instalarea aplicației, trebuie să atingeți butonul verde Instalați și să așteptați să se finalizeze procedura (nu ar trebui să dureze mult, chiar dacă acest lucru depinde de viteza conexiunii la Internet). Dacă vi se solicită să completați configurația contului introducând o metodă de plată, ignorați-o (atingeți pe opțiunea corespunzătoare), nu trebuie să plătiți nimic pentru a descărca și utiliza TikTok.

Cum? Nu aveți Magazin Google Play pe dispozitivul vostru? Nicio problemă, este posibil să instalați aplicația TikTok folosind o procedură care constă în descărcarea fișierului APK (adică pachetul pentru instalarea manuală a aplicației).

Înainte să vă explic modul de instalare a pachetului APK, trebuie să activați opțiunea care vă permite să instalați aplicații din surse necunoscute (adică alte surse decât Google Play) pe dispozitivul vostru.

Pentru a face acest lucru, porniți aplicația Setări (pictograma roată de pe ecranul de pornire sau în sertarul de aplicații), selectați elementele Aplicații și notificări> Avansate> Acces special pentru aplicații> Instalare aplicații necunoscute din meniul care se deschide, atingeți numele browserului web pe care îl veți utiliza pentru a descărca aplicația și mutați comutatorul la ON (rețineți că setările pot varia în funcție de dispozitivul utilizat).

În continuare, trebuie să accesați un site fiabil pentru a descărca pachetul APK. Acest lucru este foarte important, deoarece nu este neobișnuit pe web să întâlnim pachete APK modificate care conțin malware. Vă sfătuiesc să descarcați de pe site-ul APKMirror, un cunoscut portal care conține o bază de date foarte mare cu numeroase aplicații în format APK.

După ce faceți acest lucru, folosiți pictograma lupă aflată în partea de sus a paginii și tastați tiktok. Dacă doriți să mergeți direct la secțiunea APKMirror atingeți pe acest link.

Acum, derulați în jos pagina afișată până când găsiți secțiunea All versions și apăsați pe cea mai recentă versiune, în noua pagină care se deschide apăsați pe versiunea compatibilă cu dispozitivul vostru și apăsați în final butonul Download APK, pentru a începe descărcarea fișierului TikTok APK.

Când descărcarea este completă, deschideți meniul de notificări Android (glisând din partea de sus a ecranului în jos) și apăsați pe numele pachetului APK descărcat. Apoi apăsați butonul de instalare și ați terminat.

Descarcă aplicația TikTok pe iPhone

Descarcă aplicația TikTok pe iPhone

Aveți un dispozitiv iOS și doriți să descărcați aplicația TikTok pe iPhone sau iPad? Dacă răspunsul este da, mai jos veți găsi pașii de urmat.

Mai întâi, porniți aplicația App Store apăsând pictograma albastră cu A alb situată pe ecranul de pornire, apoi apăsați butonul Căutare situat în partea dreaptă jos și, în câmpul de căutare situat în partea de sus a ecranului, tastați tiktok.

Apoi, apăsați pe rezultatul căutării TikTok, pentru a deschide pagina cu descrierea aplicației. Dacă acționați direct de pe dispozitivul pe care intenționați să instalați aplicația, puteți atinge pe acest link, pentru a accesa secțiunea din App Store cu aplicația TikTok.

După ce ați accesat pagina de descărcare a aplicației, atingeți butonul Obțineți (sau pe pictograma cu săgeata în jos, dacă ați descărcat anterior aplicația TikTok) și confirmați descărcarea cu Face ID, Touch ID sau parola ID Apple. Destul de simplu, nu?

Descarcă TikTok pentru PC

Descarcă TikTok pentru PC

Vă întrebați dacă este posibil să descărcați TikTok pentru PC? Răspunsul este nu. În mod oficial, TikTok este disponibil numai pentru Android și iOS/iPadOS, prin urmare nu este pentru platforme desktop cum ar fi Windows și macOS. Cu toate acestea, puteți evita această limitare folosind un emulator pentru Android, este un soft care simulează funcționarea unui dispozitiv Android pe PC.

Unul dintre cele mai cunoscute emulatoare este BlueStacks. Pentru download, accesați site-ul oficial și faceți click pe butonul verde Download Bluestacks. Când descărcarea este completă, dacă utilizați Windows, deschideți fișierul .exe pe care l-ați descărcat și dați click pe butonul Install now pentru a finaliza configurarea.

Dacă utilizați un Mac, deschideți fișierul .dmg pe care l-ați descărcat, faceți dublu click pe pictograma BlueStacks care apare pe ecran și, dacă vi se solicită să confirmați deschiderea aplicației, faceți-o făcând click pe butonul Open, apoi faceți click pe butonul Install now, tastați parola de administrator de la macOS și faceți click pe butonul Install Assistant.

În cele din urmă, faceți click pe butonul Open system preferences, faceți click pe butonul Allow, apoi pe pictograma lacătului din colțul din stânga jos din fereastra deschisă și, pentru a încheia procedura, introduceți din nou parola de la Mac și faceți click pe butonul Unblock.

După instalarea și pornirea emulatorului BlueStacks, conectați-vă la contul vostru Google. Pentru a face acest lucru, faceți click pe Login, introduceți adresa de e-mail și parola contului vostru în câmpurile text respective, apoi faceți click pe Next și I agree to continue.

Apoi, porniți Magazin Google Play, făcând click pe pictograma sa din secțiunea Home, căutați aplicația TikTok folosind bara de căutare, faceți click pe rezultatul corespunzător și începeți instalarea aplicației, făcând click pe butonul de instalare.