Șterge toate pozele de pe Instagram

Șterge toate pozele de pe Instagram. Când ați folosit Instagram pentru prima dată ați încărcat poze și videoclipuri pe profilul vostru, dar nu ați înțeles pe deplin cum funcționează această rețea socială și acum doriți să o luați de la zero, ștergând toate pozele pe care le-ați încărcat până acum dar nu știți cum să faceți acest lucru? Ei bine, trebuie să știți că sunteți în locul potrivit! În acest articol despre, șterge toate pozele de pe Instagram, vă voi oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a șterge pozele și vă voi explica ce soluții aveți la dispoziție.

Informații despre ștergerea pozelor de pe Instagram

Înainte de a vă explica cum puteți șterge toate pozele de pe Instagram și de a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face acest lucru, trebuie să vă informez de câteva lucruri principale.

În primul rând, trebuie să știți că Instagram vă permite doar să ștergeți în mod automat pozele încărcate în postări, nu puteți face acest lucru în ceea ce privește poveștile sau folderul de elemente salvate.

Prin urmare, în ultimul caz, este necesar să acționați manual, ștergând conținutul unul câte unul. Acestea fiind spuse, trebuie să țineți cont și de faptul că posibilitatea de ștergere a conținutului media propriu este deocamdată disponibilă doar din aplicația rețelei sociale (disponibilă pentru Android și pentru iPhone, aplicația o puteți găsi și în magazine alternative).

Pentru a șterge conținutul unul câte unul, puteți acționa și de pe un PC sau laptop, prin intermediul site-ului oficial Instagram sau folosind aplicația sa pentru Windows 10 sau versiuni mai noi ale sistemului de operare Microsoft.

Șterge toate pozele de pe Instagram pe Android sau iOS

Șterge toate pozele de pe Instagram pe telefon Android

Pentru a șterge toate pozele de pe Instagram pe telefon, deschideți aplicația Instagram și conectați-vă la contul vostru, dacă nu ați făcut-o deja. După ce ați făcut acest lucru, în secțiunea de profil, apăsați butonul (≡) și mergeți la secțiunea Activitatea ta> Fotografii și clipuri video> Postări.

După ce ați făcut acest lucru, căutați și selectați, cu ajutorul butonului corespunzător din colțul din dreapta sus, toate postările publicate anterior pe care doriți să le arhivați sau să le ștergeți. În cele din urmă, după ce bifați elementele dorite, atingeți pe butonul Arhivează sau Șterge.

În schimb, pentru a șterge o singură poză încărcată în postările voastre, atingeți pe ea, apăsați butonul (…) și apoi apăsați de două ori la rând pe butonul Șterge.

Pentru a șterge o imagine încărcată în povești, atingeți pe imaginea voastră de profil, căutați povestea care urmează să fie ștearsă și apăsați pe butonul (…). În cele din urmă, apăsați pe butonul Șterge de două ori la rând.

Repetați această operațiune pentru toate pozele pe care le-ați publicat în povestirile și postările de pe rețeaua de socializare și ați terminat.

În cazul în care doriți să vă ștergeți poza de profil, puteți face acest lucru direct din profilul vostru. Pentru a face acest lucru, apăsați pe Editează profilul, apoi apăsați pe Schimbă fotografia de profil și, în final, apăsați pe butonul Șterge fotografia actuală.

Șterge toate pozele de pe Instagram pe laptop sau PC

Așa cum am menționat mai sus, pentru a șterge toate pozele de pe Instagram pe laptop sau PC, puteți face acest lucru prin intermediul site-ului oficial al rețelei sociale sau puteți folosi aplicația oficială pentru Windows 10 și versiunile ulterioare. Pașii de urmat sunt aceiași.

Prin urmare, deschideți Instagram, conectați-vă la contul vostru (dacă nu ați făcut-o deja) și procedați după cum urmează. Pentru a șterge o fotografie de pe Instagram publicată în postări, dați click pe cea care vă interesează, apăsați butonul (…) și apoi confirmați operațiunea apăsând butonul Șterge de două ori consecutiv.

Pentru a șterge elementele publicate în cadrul poveștilor, dați click pe imaginea de profil pentru a afișa fotografia postată în această secțiune a rețelei sociale. După ce ați făcut acest lucru, apăsați butonul (…) din colțul din dreapta sus, iar la final apăsați butonul Șterge de două ori consecutiv.

Dacă sunt mai multe postări sau povestiri care trebuie șterse, repetați acești pași pentru tot conținutul pe care doriți să îl ștergeți.

Pentru a șterge poza de profil, accesați-o și dați click pe butonul Editează profilul. Apoi dați click pe Schimbă fotografia de profil și, în final, dați click pe Șterge fotografia actuală.

Șterge toate pozele salvate pe Instagram

Ați salvat poze în colecția Instagram și acum doriți să faceți puțină curățenie și să ștergeți ceea ce nu mai doriți? Ei bine, puteți face acest lucru atât de pe un telefon Android sau iOS, cât și de pe un laptop sau PC.

Pentru a face acest lucru, conectați-vă la contul vostru prin intermediul aplicației Instagram sau din browser, accesați secțiunea de profil și, din aplicație, atingeți pe pictograma ☰ din colțul din dreapta sus. De pe un PC, dați click pe miniatura profilului vostru din colțul din dreapta sus.

În ambele cazuri, selectați opțiunea Elemente salvate pentru a afișa conținutul din această secțiune. După ce ați făcut acest lucru, dați click pe elementul pe care doriți să îl eliminați și, în final, dați click pe pictograma de marcaj pentru al șterge din folderul de favorite. Repetați operațiunea pentru toate elementele pe care doriți să le eliminați din favorite.

Șterge pozele Instagram de pe Google

Cont privat pe Instagram

Dacă vă întrebați cum puteți șterge pozele Instagram de pe Google, pentru că nu doriți ca acestea să fie indexate de motorul de căutare, tot ce trebuie să faceți este să vă setați profilul ca fiind privat, astfel încât conținutul vostru să nu mai fie vizibil public.

Pentru a face acest lucru din aplicația Instagram pentru telefon, accesați Setări> Confidențialitate și activați opțiunea Cont privat. Pe de altă parte, de pe PC, activați opțiunea Cont privat în Setări> Confidențialitate și securitate.

Aplicații pentru a șterge toate pozele de pe Instagram

Doriți să ștergeți pozele de pe Instagram și vă întrebați dacă există o aplicație pentru a șterge toate pozele de pe Instagram? Ei bine trebuie să știți că, așa cum am menționat la începutul acestui articol, Instagram nu oferă o astfel de soluție, deoarece vă permite să ștergeți conținutul, dar numai individual, unul câte unul, așa cum am explicat în capitolele anterioare.

Nu există aplicații cu adevărat funcționale potrivite în acest scop. Dimpotrivă, în cazul în care găsiți aplicații care promit că puteți face acest lucru, vă sfătuiesc să stați departe de ele și să nu le folosiți, pentru a evita riscul potențial de a vă compromite confidențialitatea și securitatea contului vostru (ar putea fi vorba de malware sau viruși).