Program de curățat memoria RAM în Windows 10

Program de curățat memoria RAM în Windows 10. Ce faceți dacă aveți multă memorie Ram încărcată? Cu un program de scanat memoria Ram puteți rezolva problema.

Program de curățat memoria RAM în Windows 10

Dacă utilizați un laptop sau PC cu Windows 10 și nu aveți mult RAM instalat, atunci una dintre modalitățile rapide este să adăugați mai multă memorie RAM. Dar, înainte de a face acest pas, puteți încerca să îmbunătățiți performanța optimizând memoria Ram.

Un program simplu și gratuit care vă ajută să optimizați memoria Ram dintr-un PC sau laptop ar fi MemPlus. Acesta este un program gratuit care optimizează utilizarea memoriei în Windows 10 sau alte versiuni mai vechi de Windows.

Program de curățat memoria RAM din PC sau laptop

Uneori, dacă PC-ul rulează cu puțină memorie RAM, unele dintre aplicații nu vor funcționa corespunzător și aici intervine programul MemPlus care ajută la curățarea și optimizarea memoriei RAM.

Când deschideți programul, aceasta afișează memoria fizică disponibilă și memoria utilizată. Dacă faceți click pe butonul clear memory acesta eliberează memoria RAM folosită de aplicațiile care rulează pe calculator. Pe scurt, aceasta eliberează memoria, astfel încât să aveți mai multă memorie disponibilă pentru alte aplicații.

Programul are o interfață foarte simplă, care prezintă toate detaliile necesare despre memoria Ram.

Opțiunea Ram Monitor vă ajută să recuperați specificațiile RAM instalate de sistem. De asemenea, puteți exporta detaliile în format TXT, HTML, CSV și Excel.

Program de curățat memoria RAM din PC sau laptop

Din setările programului, puteți de asemenea să setați optimizarea automată pentru memoria RAM atunci când utilizarea depășește un procent. De asemenea, aveți opțiunea de a seta optimizarea după un interval de timp.

Programul MemPlus este o modalitate eficientă de a optimiza utilizarea RAM-ului pe un PC sau laptop cu Windows 10 sau o versiune mai veche de Windows. Pentru download acest program de curățat memoria RAM, accesați site-ul codedead și faceți click pe versiunea de instalare Download installer sau pe versiunea portabilă Download portable.

Dacă căutați un program de curățat regiștrii, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Program de curățat regiștrii în Windows 10.