Cum descarci muzica de pe YouTube 2018/2019/2020

Cum descarci muzica de pe YouTube 2018/2019/2020. Există un cântăreț care a pus toate melodiile pe YouTube gratuit și doriți să le descărcați în playerul vostru MP3? Ați găsit o versiune frumoasă live a unui cântec pe care îl aveți deja pe CD și doriți să-l salvați pe PC ? Acestea sunt doar două exemple în care YouTube se poate transforma cu ușurință într-o sursă de muzică gratuită în modalitate offline.

Cum descarci muzica de pe YouTube 2018

Cum descarci muzica de pe YouTube gratuit? Tot ce trebuie să faceți este să urmăriți acest tutorial și soluțiile pe care vi le voi spune. Aceasta este o listă de servicii online, software și extensii pentru browser care vă vor permite să descărcați gratuit muzica pe care o doriți de pe YouTube.

Multe dintre serviciile și programele pe care le vom vedea împreună ne permit să alegem formatul de ieșire și bitrate. Vă sfătuiesc să alegeți întotdeauna o calitate de cel puțin 192kbps. Dacă un videoclip YouTube are un sunet de calitate slabă, chiar dacă îl salvați la 320kbps (adică, bitrate-ul maxim permis pentru MP3-uri), nu veți avea nicio îmbunătățire. Într-adevăr, veți crea fișiere mari, care vor continua să aibă o calitate foarte slabă!

Descarcă muzică de pe YouTube online

Pentru a începe, iată o listă de servicii online care vă permit să descărcați muzică de pe YouTube gratuit, fără a instala programe suplimentare pe PC sau laptop.

Convert2MP3

descarci muzica youtube convert2 mp3

Primul serviciu online pe care vă recomand să îl încercați este Convert2MP3, care vă permite să convertiți clipurile YouTube în melodii MP3, AAC, FLAC, WMA, OGG și M4A la cea mai înaltă calitate posibilă.

Pentru utilizarea acestui serviciu, mergeți la pagina principală, inserați adresa videoclipului YouTube pe care doriți să îl convertiți într-un fișier audio în câmpul Insert video link (URL) and select format și selectați formatul de fișier dorit pentru ieșire, acest lucru îl faceți din meniul derulant.

Apoi, faceți clic pe butonul Convert și așteptați ca videoclipul să fie procesat, completați formularul propus (dacă doriți să adăugați etichete personalizate la melodie) și faceți clic pe butonul Continue and Download pentru a începe descărcarea fișierului audio.

Yout

Yout cum descarci muzica youtube

Yout este un site care vă permite să descărcați audio din videoclipurile de pe YouTube într-un mod extrem de simplu. Pentru utilizarea acestui serviciu, trebuie să deschideți videoclipul YouTube pe care doriți să îl convertiți în MP3, după trebuie să faceți clic pe bara de adrese a browserului, trebuie să ștergeți sufixul ube de pe youtube.com (de ex. https://www.youtube.com/watch?v=b_xjAC-RH3A trebuie să devină https://www.yout.com/watch?v=b_xjAC-RH3A) și trebuie să apăsați Enter pe tastatura PC-ului.

În pagina care se deschide, selectați fila MP3, alegeți calitatea melodiei pe care doriți să o descărcați (de ex. 128k) din meniul derulant corespunzător și faceți clic pe butonul Record MP3 pentru a începe descărcarea. Dacă doriți, puteți, de asemenea, să tăiați piesa indicând punctele de început și de sfârșit utilizând indicatorii albi de sub previzualizarea video.

Video Grabby

muzica youtube 2018 Video Grabby

Dacă Yout ar înceta să mai funcționeze sau să fie temporar offline, puteți găsi un serviciu similar pe Video Grabby, un site care vă permite să descărcați fișiere MP3 la 192 kbps de pe YouTube în două sau trei clicuri. Deci, mergeți la pagina principală și faceți clic pe elementul HQ situat în partea din dreapta jos (pentru a activa suportul video HD). Apoi inserați adresa videoclipului YouTube care va fi convertită în câmpul de text situat în mijlocul ecranului și faceți clic pe butonul Download MP3.

YouTubeMP3.Today

muzica gratuit descarca youtube YouTubeMP3.Today

Un alt site pe care are trebui să îl încercați este YouTubeMP3.Today, acesta vă permite să descărcați muzică de pe YouTube. Se prezintă cu un grafic minimalist și include un clasament interesant care vă permite să descoperiți toate cântecele cele mai populare ale momentului.

Pentru a descărca o melodie cu YouTubeMP3.Today, sau mai bine, cu unul dintre serviciile acceptate de site, mergeți la pagina principală, inserați adresa videoclipului care vă interesează în câmpul de text care se află în partea de sus și faceți clic pe butonul Convert video & download MP3.

Programe pentru descărcat muzică de pe YouTube

Iată câteva programe pentru descărcat muzică de pe YouTube direct de pe un PC sau laptop Windows sau Mac OS X. Descărcați programul care credeți că este pe placul vostru și gata, puteți începe să descărcați muzică de pe Youtube.

  1. 4K YouTube to MP3
  2. MediaHuman YouTube to MP3 Converter
  3. YouTube Downloader
  4. Songr

 

Cum descarci muzica de pe YouTube cu extensii pentru browser

În cele din urmă, doresc să vă propun câteva extensii de browser care vă vor ajuta să descărcați melodii și videoclipuri de pe YouTube fără a utiliza aplicații externe.

Chrome

Să începem cu Chrome, care, din cauza restricțiilor impuse de Google, nu acceptă oficial extensii pentru a descărca videoclipuri sau muzică de pe YouTube. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să fie instalat Tampermonkey, care să permită executarea de script-uri externe cu funcții foarte asemănătoare cu extensiile de browser.

În special, scriptul pe care aș dori să-l recomand este YouTube MP3 Download Button care vă permite să extrageți audio de pe YouTube și să le salvați ca MP3 prin intermediul serviciului video2mp3 online. Puteți să îl descărcați conectându-vă la site-ul web Greasyfork și făcând clic mai întâi pe butonul Instalează acest utilizator și apoi pe Instalare. După instalare, vizitați pagina YouTube cu videoclipul pe care doriți să îl descărcați, faceți clic pe butonul MP3 Download și așteptați descărcarea fișierului MP3.

Alternativ, puteți încerca și YouTube Links, acesta vă permite să descărcați videoclipuri YouTube în diferite formate de fișiere audio și video. Din păcate, nu suportă MP3-uri, dar funcționează foarte bine. Pentru utilizarea acestuia, instalați-l în Chrome, deschideți videoclipul YouTube din care doriți să extrageți piesa audio și faceți clic pe una dintre opțiunile care apar în partea dreaptă sus, în panoul Audio: M4A, VOR sau OPUS.

Firefox

Dacă utilizați browserul Mozilla Firefox, puteți descărca muzică de pe YouTube cu ajutorul YouTube mp3 Downloader. Pentru instalare, accesați site-ul web Mozilla Addons și faceți clic mai întâi pe butonul verde Add to Firefox și apoi faceți clic pe Install.

În acest moment, conectați-vă la pagina YouTube care conține videoclipul pe care doriți să îl descărcați și faceți clic pe butonul Download mp3 of this video situat în partea de jos. Pe pagina care se deschide, selectați formatul în care doriți să descărcați melodia, de exemplu MP3 320 kbps, și ați terminat.

Dacă doriți să descarcați video de pe orice site online avem un articol separat. Descarcă video de pe orice site online.

Comments 2