Cum descarci muzică de pe Youtube pe PC sau telefon

Cum descarci muzică de pe Youtube pe PC sau telefon. Ați găsit un canal pe Youtube cu melodiile voastre preferate și doriți să le descărcați în format MP3 pe telefon sau PC? Dacă ați găsit un videoclip și doriți să îl descărcați în format audio (să ascultați muzica offline) trebuie să știți că puteți face acest lucru foarte rapid și simplu.

Cum descarci muzică de pe Youtube pe PC sau telefon Android

Descarcă muzică de pe Youtube gratis. Tot ce trebuie să faceți este să urmați sfaturile din acest articol. În acest articol despre, cum descarci muzică de pe Youtube pe PC sau telefon, veți găsi o listă cu servicii online, programe și extensii pentru browser care vă permit să descărcați muzică gratis de pe Youtube.

Multe dintre serviciile și programele pe care le veți găsi în acest articol vă permit să alegeți formatul de ieșire (Output) și bitrate. Vă sfătuiesc să alegeți întotdeauna o calitate de cel puțin 192kbps. Dacă un videoclip de pe Youtube are un sunet de calitate slabă, chiar dacă îl salvați la 320kbps (adică, bitrate-ul maxim permis pentru MP3-uri), nu veți avea nicio îmbunătățire. Ce veți obține? Veți obține un fișier MP3 care are o calitate audio foarte slabă!

Descarcă muzică de pe Youtube gratis online

Descarcă muzică de pe Youtube gratis online. Mai jos veți găsi o listă de servicii online care vă permit să descărcați muzică de pe Youtube gratis online, fără să instalați programe pe PC sau laptop (desigur, serviciile de mai jos pot fi folosite și pe telefon sau tabletă sau Windows).

Convert2MP3

Descarcă muzică de pe Youtube cu pe telefon sau PC cu Convert2MP3

Primul serviciu online pe care ar trebui să îl încercați este Convert2MP3, care vă permite să convertiți videoclipurile Youtube în melodii MP3, AAC, FLAC, WMA, OGG și M4A la cea mai înaltă calitate posibilă.

Pentru utilizarea acestui serviciu, accesați site-ul convert2MP3, inserați adresa videoclipului de pe Youtube pe care doriți să îl convertiți într-un fișier audio (în câmpul Insert video link (URL) and select format) și selectați formatul de fișier dorit pentru ieșire, acest lucru îl puteți face din meniul derulant de pe site.

Apoi, faceți click pe butonul Convert și așteptați ca videoclipul să fie convertit, completați formularul propus (dacă doriți să adăugați etichete personalizate la melodie) și faceți click pe butonul Continue and Download pentru a începe descărcarea fișierului audio.

Cum descarci muzică de pe Youtube cu Yout

Cum descarci muzică de pe Youtube cu Yout

Yout este un serviciu online care vă permite să descărcați  fișiere audio din videoclipurile de pe Youtube, într-un mod extrem de simplu. Pentru utilizarea acestui serviciu, trebuie să deschideți videoclipul de pe Youtube pe care doriți să îl convertiți în MP3, apoi trebuie să faceți click pe bara de adrese a browserului, trebuie să ștergeți sufixul ube de pe youtube.com (de ex. https://www.youtube.com/watch?v=b_xjAC-RC3A trebuie să devină https://www.yout.com/watch?v=b_xjAC-RC3A) și trebuie să apăsați tasta Enter pe tastatură.

În pagina care se deschide, selectați fila MP3, alegeți calitatea melodiei pe care doriți să o descărcați (de ex. 128k) din meniul derulant corespunzător și faceți click pe butonul Record MP3 pentru a începe descărcarea. Dacă doriți, puteți, de asemenea, să tăiați melodia indicând punctele de început și de sfârșit utilizând indicatorii albi de sub previzualizarea video.

Video Grabby

Descărcare muzică de pe Youtube pe telefon cu Video Grabby

Dacă site-ul Yout nu mai funcționează, sau să fie temporar offline, puteți utiliza un serviciu similar cum ar fi Video Grabby, acesta este un site care vă permite să descărcați fișiere MP3 la 192 kbps de pe Youtube foarte rapid și simplu. Deci, accesați pagina site-ului Video Grabby și faceți click pe HQ situat în partea din dreapta jos (pentru a activa suportul video HD). Apoi inserați adresa videoclipului de pe Youtube în câmpul de text situat în mijlocul ecranului și faceți click pe butonul Download MP3.

YouTubeMP3.Today

Muzica gratuit descarca YouTube cu YouTubeMP3.Today

Un alt site pe care are trebui să îl încercați este YouTubeMP3.Today, acest serviciu online vă permite să descărcați muzică de pe Youtube gratis. Acest serviciu online are un grafic minimalist și include un clasament mare care vă permite să aflați care sunt cele mai ascultate melodii de pe Youtube.

Pentru download o melodie de pe YouTubeMP3.Today, sau mai bine spus, de pe unul dintre serviciile acceptate de acest serviciu, accesați pagina principală, inserați adresa videoclipului care vă interesează (în câmpul de text care se află în partea de sus) și faceți click pe butonul Convert video & download MP3.

Programe de descărcat muzică Youtube

Mai jos veți găsi câteva programe de descărcat muzică de pe Youtube direct pe un PC sau laptop cu sistemul de operare Windows sau Mac OSX. Din lista de mai jos, descărcați programul care credeți că este pe placul vostru și puteți începe să descărcați muzică de pe Youtube în formatul dorit, MP3, sau alte formate audio.

  1. 4K YouTube to MP3
  2. YouTube Downloader
  3. MediaHuman YouTube to MP3 Converter
  4. Songr

Cum descarci muzică de pe Youtube pe PC sau telefon din browser

Cum descarci muzică de pe Youtube pe PC sau telefon? Ei bine trebuie să știți că, muzica de pe Youtube o puteți descărca și cu extensii de browser care vă ajută să descărcați muzică și videoclipuri fără să instalați aplicații sau programe suplimentare pe calculator. Mai jos veți găsi câteva dintre cele mai bune extensii care vă permit să descărcați muzică de pe YouTube.

Chrome

Descarca videoclipuri de pe Youtube în MP3 direct din Google Chrome

Să începem cu Chrome, care, din cauza restricțiilor impuse de Google, nu acceptă oficial extensii pentru a descărca videoclipuri sau muzică de pe Youtube. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să instalați Tampermonkey, care să permită executarea de script-uri externe cu funcții foarte asemănătoare cu extensiile de browser.

Un script bun pe care trebuie să îl încercați este YouTube MP3 Download Button care vă permite să extrageți fișiere audio din videoclipurile de pe Youtube și să le salvați în format MP3 prin intermediul serviciului video2mp3 online. Puteți să îl descărcați de pe site-ul web Greasyfork, dați click pe butonul Instalează acest script și apoi dați click pe butonul Continuă. După instalare, accesați pagina Youtube cu videoclipul pe care doriți să îl descărcați, faceți click pe butonul MP3 Download și așteptați descărcarea fișierului MP3.

Alternativ, puteți încerca YouTube Links, acesta vă permite să descărcați videoclipuri Youtube în diferite formate de fișiere audio și video. Din păcate, nu suportă MP3-uri, dar funcționează destul de bine. Pentru utilizarea acestui script, instalați-l în Google Chrome, deschideți videoclipul Youtube din care doriți să extrageți piesa audio și faceți click pe una dintre opțiunile care apar în partea dreaptă sus, în panoul Audio: M4A, VOR sau OPUS.

Firefox

Cum să descarci muzică de pe Youtube pe PC sau telefon cu Firefox

Dacă utilizați browserul Mozilla Firefox, puteți descărca muzică de pe Youtube cu extensia pentru browser YouTube mp3 Downloader. Pentru instalare, accesați site-ul web Mozilla Addons și faceți click mai întâi pe butonul verde Adaugă în Firefox și apoi faceți click pe butonul Adaugă.

După ce ați făcut acest lucru, accesați pagina Youtube care conține videoclipul pe care doriți să îl descărcați și faceți click pe butonul Download mp3 of this video situat în partea de jos. Pe pagina care se deschide, selectați formatul în care doriți să descărcați melodia, de exemplu MP3 320 kbps, și descărcați melodia în format MP3.

Dacă doriți să descarcați video de pe orice site online, căutați pe site „descarcă video de pe orice site online”. Pe internet, veți găsi multe aplicații care, în descrierea lor promit descărcarea melodiilor de pe Youtube. De multe ori aceste aplicații vă infectează telefonul vostru Android sau iOS cu virus. Dacă doriți să vă asigurați că telefonul vostru nu este infectat cu virus, instalați o aplicație din lista de aplicații antivirus pentru telefon Android.

Comments 3

  • mersi frate, esti printre singurii care au postat util despre asta

  • Va multumesc pentru acest articol! eu am o problema cu un iphone 6 nu pot sa descarc niciun program ca sa descarc muzica de pe youtube. pot instala in safari programe ? imi amintesc ca in aplicatia youtube aveam un buton pentru a descarca muzica pe iphone acun nu mai este. ma puteti ajuta ?