Aplicație de crescut urmăritori pe Instagram

Aplicație de crescut urmăritori pe Instagram. Când v-ați înscris pe Instagram, v-ați stabilit imediat obiectivul de a deveni popular pe această rețea socială de fotografii, dar ați observat că nu este deloc ușor, și ați decis să căutați o aplicație de crescut urmăritori pe Instagram, am ghicit? În acest articol, vă voi oferi mai întâi câteva sfaturi utile care vă vor permite să creșteți popularitatea pe rețeaua socială de fotografii. După aceea, vă voi explica ce aplicații puteți folosi, precum și cum să le folosiți, pentru a atinge obiectivul de a obține mai mulți urmăritori pe Instagram.

Sfaturi de crescut urmăritori pe Instagram

Sfaturi de crescut urmăritori pe Instagram

Înainte să vorbim despre care este cea mai bună aplicație de crescut urmăritori pe Instagram, vreau să vă ofer câteva sfaturi generale care sunt sigur că vă vor ajuta să creșteți numărul de urmăritori pe rețeaua socială Instagram.

Este vorba de punerea în practică a unei serii de strategii privind utilizarea corectă a platformei care, dacă sunt aplicate cu un efort continuu, vă vor ajuta, în timp, să obțineți rezultatele dorite.

  • Publicați conținut interesant în mod regulat: dacă publicați o postare din când în când, este greu să vă atingeți obiectivul. Prin urmare, postați în mod regulat fotografii sau videoclipuri pe Instagram, asigurându-vă că ați avut grijă de fiecare mic aspect al conținutului vostru media, fie prin utilizarea aplicațiilor sau programelor de editare foto, fie prin utilizarea aplicațiilor sau programelor de editare video. Alternativ, folosiți filtrele și instrumentele de editare oferite de Instagram pentru a face imaginile sau videoclipurile pe care le partajați cu comunitatea mai atractive.
  • Inspirați-vă din conținutul popular: dacă dintr-o dată aveți o blocare creativă, uitați-vă la cel mai popular conținut postat pe Instagram în secțiunea cu pictograma lupă. De asemenea, uitați-vă la secțiunea Reels, s-ar putea să găsiți câteva idei interesante din care să postați fotografii sau videoclipuri.
  • Folosiți hashtag-urile potrivite: folosind cele mai populare hashtag-uri de pe Instagram, aveți mai multe șanse să apăreți în căutările făcute de alți utilizatori și, prin creșterea vizibilității, vă puteți crește șansele de a obține noi urmăritori. Pentru a afla care sunt cele mai populare hashtag-uri, puteți folosi servicii online, cum ar fi Top Hashtag și All Hashtag sau aplicații precum Top Tags pentru Android și iOS, despre care vom vorbi în acest articol.
  • Conectați-vă conturile sociale: dacă distribuiți conținutul pe care îl publicați pe Instagram și pe alte rețele de socializare, în primul rând pe Facebook, puteți crește șansele de a câștiga noi urmăritori dintr-un motiv foarte simplu, fotografiile voastre vor fi văzute de mai multe persoane, care ar putea fi interesate să vă urmărească.
  • Interacționați cu alți utilizatori: Instagram este, în primul rând, o rețea socială și, ca atare, încurajează comunicarea. Prin urmare, nu vă limitați la a aprecia conținutul postat de alți utilizatori, ci interacționați, comentați, răspundeți la povești, trimiteți mesaje private și asigurați-vă că creați discuții interesante și relevante. Veți vedea că veți fi remarcat de alți utilizatori care au poate aceleași pasiuni și interese ca și voi, aceștia ar putea chiar să vă urmărească.
  • Folosiți toate instrumentele Instagram: rețeaua de socializare are multe funcții utile pentru a vă ajuta să interacționați cu comunitatea voastră, cum ar fi Instagram Live, dar și întrebări, chestionare, sondaje. Aflați mai multe despre modul în care funcționează aceste instrumente, deoarece le puteți folosi pentru a obține feedback de la comunitatea voastră, de exemplu întrebând utilizatorii ce conținut să postați pe Instagram.

De asemenea, dacă vă interesează puteți citi și articolul la ce oră trebuie să postezi pe Instagram, unde veți găsi sfaturi utile despre postările voastre pe Instagram.

Aplicație de crescut urmăritori pe Instagram

Instagram

Așa cum v-am explicat mai sus, strategiile utile de de crescut urmăritori pe Instagram includ publicarea de conținut de înaltă calitate și utilizarea hashtag-urilor potrivite pentru a ajunge la publicul țintă care este interesat de conținutul media pe care îl publicați.

În acest caz, vreau să vă recomand utilizarea unor aplicații utile, care vă vor permite să obțineți popularitate prin crearea de conținut cu un aspect atractiv, care merită de a fi distribuit, precum și prin adăugarea hashtag-urilor potrivite în secțiunea postărilor.

Înainte să vă explic procedurile de utilizare a acestor soluții, vreau să vă spun că nu există nicio aplicație de crescut urmăritori pe Instagram, care să fie capabilă să vă crească ca prin magie numărul de urmăritori pe Instagram, fără ca voi să postați conținut pe rețeaua socială.

În cazul în care ați găsit singuri aplicații de acest gen, vă sfătuiesc să nu le folosiți, deoarece Instagram interzice utilizarea instrumentelor de creștere a numărului de urmăritori, cum ar fi aplicațiile sau programele cu roboți care efectuează operațiuni de follow și defollow în mod automat, așa că stați departe de ele, pentru că vă puteți confrunta cu dezactivarea permanentă a contului vostru.

Adobe Express: Graphic Design (Android/iPhone)

Adobe Express

Adobe Express este una dintre cele mai bune aplicații pentru Android (care poate fi descărcată din Magazin Play sau din magazine alternative) și iOS, pe care o puteți folosi pentru a crea conținut media atractiv. Această aplicație este gratuită și vă permite să creați grafică digitală pentru toate rețelele sociale, care poate fi creată pornind de la șabloane predefinite, dar și de la zero, datorită prezenței a numeroase instrumente de editare multimedia.

Cu toate acestea, unele șabloane sunt disponibile doar în versiunea contra cost (după o perioadă de probă de trei luni). Abonamentul permite, printre altele, utilizarea unor instrumente avansate, cum ar fi cel pentru perfecționarea decupării imaginilor, 100 GB de stocare în cloud și multe altele.

Acestea fiind spuse, după ce descărcați și deschideți aplicația pe telefon sau tabletă, trebuie mai întâi să vă înregistrați gratuit, apăsând butonul Register for Free situat pe ecranul de pornire. Pentru a face acest lucru rapid, puteți, de asemenea, să vă folosiți contul Google, Facebook sau Apple, atingând pe butoanele corespunzătoare.

După înregistrare, consultați ecranul de pornire dacă doriți să căutați șablonul pentru crearea conținutului multimedia care vă interesează, în acest caz, tot ce trebuie să faceți este să navigați pe ecran, să găsiți șablonul care vă interesează și să atingeți pe el pentru al deschide. Apoi atingeți pe butonul Remix this template.

Alternativ, dacă doriți să începeți de la zero, apăsați butonul (+) pentru a crea un proiect gol, fie prin adăugarea manuală a fotografiilor prin intermediul butonului Gallery, fie prin aplicarea unui fundal, alegând dintre cele predefinite.

De asemenea, nu uitați să selectați tipul de postare socială, pentru a redimensiona proiectul în funcție de dimensiunea Instagram. Prin urmare, apăsați, de exemplu, pe elementul Instagram Story sau apăsați pe butonul Instagram dacă doriți să creați un conținut multimedia care să fie publicat în postări.

Apoi începeți să personalizați proiectul digital pe care doriți să îl creați. Apăsați pe butonul Add pentru a adăuga text, imagini, fundaluri sau pictograme, apăsați pe butonul Colours pentru a selecta o paletă de culori, sau apăsați pe Animation pentru a adăuga animații etc.

În cele din urmă, dacă sunteți mulțumit de proiectul creat, apăsați pe butonul săgeată în jos pentru a exporta proiectul, salvându-l în galeria media a telefonului vostru (sau pe cardul SD) sau apăsați pe săgeata în sus pentru al partaja cu alții.

Top Tags (Android/iPhone)

Top Tags

Top Tags este o aplicație gratuită disponibilă pentru Android (și în magazine alternative) și iOS, care vă permite să găsiți cele mai bune hashtag-uri pentru Instagram, astfel încât să le puteți folosi în postări și, astfel, să creșteți numărul de urmăritori la care poate ajunge postările voastre.

Aplicația Top Tags se prezintă cu o interfață foarte simplă și intuitivă, cu foarte multe categorii. Utilizarea aplicației este, de asemenea, destul de simplă, alegeți o categorie, copiați hashtag-urile incluse prin intermediul butonului special și lipiți-le în secțiunea postărilor de pe Instagram.

Prin urmare, după ce descărcați aplicația pe dispozitivul vostru, deschideți aplicația, și apoi pe ecranul principal (Top Tags), alegeți una dintre categoriile disponibile, sau filtrați căutarea în funcție de cuvinte cheie cu ajutorul pictogramei lupă din dreapta sus.

După ce ați făcut acest lucru, după ce ați găsit hashtag-urile care se potrivesc cu postarea voastră, atingeți butonul Copy și lipiți-le în secțiunea postării pe Instagram care urmează să fie publicată.

Alte aplicații de crescut urmăritori pe Instagram

Alte aplicații de crescut urmăritori pe Instagram

Doriți mai multe sfaturi despre aplicațiile pe care le puteți folosi pentru Instagram pentru a îmbunătăți calitatea conținutului media pe care îl postați, pentru a atrage mai mulți urmăritori pe Instagram? Dacă răspunsul este da, încercați aplicațiile din lista de mai jos.

  • InShot (Android/iOS): este o aplicație de editare video care dispune de numeroase filtre și efecte pentru editare și care permite, de asemenea, adăugarea de muzică suprapusă la editare. Aplicația este gratuită și aplică un filigran pe videoclipurile exportate, care poate fi eliminat gratuit după fiecare utilizare. Totuși, pentru a putea utiliza nelimitat instrumentele de editare, trebuie să faceți un abonament contra cost.
  • Canva (Android/iOS): aceasta este una dintre cele mai populare aplicații de grafică digitală, care vă permite să creați postări și povești multimedia pentru Instagram, dar și pentru alte rețele sociale, folosind șabloane predefinite sau pornind de la zero. Aplicația este gratuită, dar unele șabloane sunt disponibile doar prin abonament.
  • GoDaddy Studios (Android/iOS): este o altă aplicație de grafică digitală care merită să fie menționată, deoarece este realizată de GoDaddy, o cunoscută companie de găzduire web și domenii de internet. Vă permite să creați postări și povești pentru toate rețelele de socializare folosind șabloane predefinite sau de la zero. Pentru o utilizare nelimitată a șabloanelor sale, este necesară achiziționarea versiunii contra cost.

În cele din urmă, vă recomand, de asemenea, să citiți articolul despre cele mai bune aplicații pentru Instagram pentru mai multe sfaturi utile.