Cele mai bune aplicații pentru Instagram

Cele mai bune aplicații pentru Instagram. Dacă căutați aplicații pentru Instagram, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit. Cu aplicațiile pe care le găsiți în acest articol puteți optimiza conținutul pe care îl postați pe Instagram și poate chiar să aveți mai mulți followers.

Cele mai bune aplicații pentru Instagram

În acest articol vom vorbi despre cele mai bune aplicații pentru Instagram pe care le puteți descărca pentru telefon sau tabletă Android direct din Magazin Google Play, sau pentru iPhone, la fel ca pentru Android aplicațiile pentru iOS le puteți descărca din App Store.

Cele mai bune aplicații pentru Instagram Stories

Dacă sunteți în căutarea de aplicații pentru a crea Stories frumoase și captivante pe Instagram, iată aplicațiile pentru voi. Mai jos veți găsi aplicațiile care, în opinia mea, sunt cele mai bune aplicații pentru Instagram. Deci, încercați-le și veți vedea că nu veți regreta.

Unfold (Android/iPhone)

Unfold

Printre ce mai bune aplicații pentru Instagram este aplicația Unfold, care vă permite să creați Stories alegând dintre multe teme gata de utilizare și cu posibilitatea de a utiliza instrumente avansate de text, autocolante, filtre și efecte de diferite tipuri. Rezultatul final poate fi apoi exportat și partajat direct pe Instagram. Aplicația este gratuită, dar oferă achiziții în aplicație (1,09 euro) pentru a debloca funcții suplimentare.

Pentru a descărca aplicația pe dispozitivul vostru, dacă utilizați Android, accesați pagina aplicației din Magazin Google Play și apăsați butonul Instalați. Dacă utilizați un iPhone, accesați pagina aplicației din App Store, și apăsați butonul Obțineți, apoi autorizați descărcarea prin Face ID, Touch ID sau parola Apple ID. Apoi porniți aplicația apăsând butonul Deschideți care a apărut pe ecran sau atingeți pictograma care a fost adăugată pe ecranul de pornire sau în sertarul dispozitivului.

Acum că vedeți ecranul principal al aplicației, apăsați butonul (+) situat în partea de jos, tastați titlul pe care doriți să-l atribuiți la Stories în câmpul corespunzător și atingeți butonul Create. Apoi, apăsați din nou butonul (+) și selectați șablonul pe care doriți să îl utilizați pentru Stories, alegând dintre cele disponibile în listă.

Acum, editați modelul ales atingând secțiunile dedicate pentru imagini pe care doriți să le utilizați. După inserarea imaginilor, apăsând din nou pe ele și atingând pictograma cu cele două stele vizibile în colțul din stânga sus, puteți adăuga și filtre.

De asemenea, puteți modifica orice secțiune, atingând pe ele, tastați ceea ce doriți să scrieți și folosiți butoanele suplimentare care apar pe ecran, care vă permit să schimbați fontul, culoarea etc.

În schimb, pentru a adăuga casete de text personalizate, autocolante, un fundal sau pentru a duplica anumite elemente, trebuie să atingeți pictograma creion situată în partea dreaptă jos și să alegeți opțiunea care vă interesează din meniul care se deschide.

Dacă intenția voastră este de a genera pagini suplimentare pentru a fi incluse în Stories pe Instagram, apăsați din nou butonul (+) din partea de jos și continuați în același mod cum am explicat anterior.

După ce ați terminat modificările, atingeți pe pictograma ochiului, în colțul din stânga jos, pentru previzualizare. Dacă rezultatul este pe placul vostru, atingeți butonul cu săgeata în jos din dreapta sus și alegeți din meniul care se deschide, dacă salvați povestea pe dispozitiv sau dacă o postați direct pe Instagram.

Made (Android/iPhone)

Made

O altă aplicație care, după părerea mea, este bine să o încercați este Made. Este un editor de Stories pentru Instagram care vă permite să creați postări frumoase alegând dintre numeroase șabloane, filtre, elemente decorative etc. Aplicația este gratuită, dar oferă achiziții în aplicație (4,39 euro) pentru a accesa conținut suplimentar.

Pentru a descărca aplicația pe dispozitivul vostru, dacă utilizați Android, accesați pagina aplicației din Magazin Google Play și atingeți butonul Instalați. Dacă utilizați un iPhone, accesați pagina aplicației din App Store, apăsați butonul Obțineți și apoi butonul Instalați, apoi autorizați descărcarea prin Face ID, Touch ID sau parola Apple ID. După instalare, porniți aplicația apăsând butonul Deschideți care a apărut pe ecran sau atingeți pictograma adăugată pe ecranul de pornire.

Acum că vedeți ecranul principal al aplicației, atingeți butonul Get Started, apoi butonul (+) din partea de jos și selectați unul dintre șabloanele disponibile. Acum, atingeți butonul (+) situat în una dintre casetele presetate și selectați fotografia din galeria dispozitivului.

Dacă șablonul pe care l-ați ales include și texte predefinite, atingeți pe ele și modificați-le după bunul plac, schimbând fontul, formatarea etc, folosind instrumentele speciale care vi se afișează pe ecran. Pentru a insera text după cum doriți, apăsați pictograma cu dreptunghiul și „T” situată în partea de jos.

De asemenea, puteți aplica personalizări suplimentare pentru Stories, schimbând fundalul șablonului, apăsând pictograma în formă de pătrat din stânga jos și alegând opțiunea pe care o preferați din meniul care se deschide.

După ce ați făcut toate modificările, apăsați pictograma cu dreptunghiul și săgeata din dreapta sus, atingeți cele trei puncte, apoi alegeți din meniul care se deschide, dacă doriți să salvați povestea pe dispozitiv și să o postați mai târziu, sau să o partajați imediat pe Instagram.

Alte aplicații pentru Instagram Stories

canava

Dacă aplicațiile menționate mai sus nu sunt pe placul vostru, puteți încerca alte aplicații din lista de mai jos.

  • Canva (Android / iPhone) – o aplicație prin care este posibil să se creeze conținuturi grafice de diferite tipuri și care include și șabloane speciale pentru a crea povești frumoase pe Instagram, adăugând fotografii, texte și fundaluri după dorință. Aplicația este gratuită, dar oferă achiziții în aplicație (1,09 euro) pentru a debloca conținut suplimentar.
  • Adobe Spark (Android / iPhone) – aplicație care vă permite să creați postere, flyere și diverse alte conținuturi grafice de diferite tipuri, inclusiv Instagram Stories. Aplicația este gratuită.
  • Over (Android / iPhone) – aplicație care vă permite să creați Stories pentru Instagram îmbogățindu-le cu fotografii, texte și multe altele. Aplicația este gratuită, dar pentru a debloca conținut suplimentar trebuie să continuați cu achizițiile în aplicație (3,99 euro).

Aplicații follow Instagram

Acum să trecem la cele mai bune aplicații follow Instagram, și anume cele pe care le puteți folosi pentru a încerca să atrageți atenția unui număr mai mare de utilizatori asupra conținutului vostru de pe Instagram.

HashTags for Instagram (Android)

HashTags for Instagram

HashTags for Instagram este o aplicație doar pentru dispozitivele Android, concepută pentru a permite celor care o utilizează să identifice cele mai bune hashtag-uri legate de anumite categorii sau cuvinte cheie, pentru a fi adăugate la conținutul partajat pe Instagram. Aplicația este gratuită, dar oferă achiziții în aplicație pentru a elimina publicitatea.

Pentru descărcare și instalare pe dispozitivul vostru, accesați pagina aplicației din Magazin Google Play și apăsați butonul Instalați. Apoi, porniți aplicația apăsând butonul Deschideți care a apărut pe ecran sau atingeți pe pictograma care tocmai a fost adăugată pe ecranul de pornire.

Acum că vedeți ecranul principal al aplicației, alegeți dacă doriți să primiți sau nu reclame (vă sfătuiesc să nu acceptați), răspunzând la avertismentul care apare pe ecran, apoi selectați categoria și subcategoria care vă interesează, pentru a vizualiza hashtag-urile.

Pentru a copia toate hashtag-urile găsite pe clipboard-ul dispozitivului, atingeți butonul Copy tag, pentru a deschide direct aplicația Instagram, atingeți pictograma cu camera.

În plus, puteți căuta hashtag-urile care vă interesează începând de la un anumit cuvânt cheie. Pentru a face acest lucru, accesați ecranul principal al aplicației, atingeți pictograma lupă din partea dreaptă sus și tastați cuvântul cheie în câmpul de text pe care îl vedeți.

NOTĂ: utilizați hashtag-uri relevante pentru conținutul postat și nu hashtag-uri la întâmplare doar pentru că sunt populare, veți obține rezultate contrare celor așteptate (veți alunga mulți followers, în loc să-i atrageți).

Top Tags (iPhone)

Top Tags

Dacă dețineți un iPhone, vă recomand să utilizați aplicația Top Tags. Este una dintre cele mai bune aplicații pentru iPhone cu care puteți să găsiți hashtag-urile potrivite pentru conținutul care trebuie distribuit pe Instagram, pe baza categoriilor utilizate. Aplicația este gratuită, ușor de utilizat și are, de asemenea, o interfață de utilizator plăcută. Oferă achiziții în aplicație (începând de la 1,09 euro) pentru a elimina publicitatea și a debloca funcții suplimentare.

Pentru a descărca aplicația pe dispozitivul vostru, accesați pagina aplicației din App Store și apăsați butonul Obțineți, apoi atingeți butonul Instalați și autorizați descărcarea prin Face ID, Touch ID sau parola Apple ID. Apoi, porniți aplicația apăsând butonul Deschideți care a apărut pe ecran sau atingeți pe pictograma care a fost adăugată pe ecranul de pornire.

Acum că vedeți ecranul principal al aplicației, selectați categoria pentru fotografia sau videoclipul pe care doriți să îl partajați pe Instagram. Rețineți că cele care vi se propun în mod implicit sunt cele mai populare categorii la nivel internațional. Dacă doriți, totuși, puteți alege să vizualizați doar cele specifice țării, atingând steagul din dreapta sus și selectând țara din meniul care se deschide.

Apoi, căutați subiectul postării voastre din lista suplimentară care vi se afișează și atingeți butonul Copy pentru a copia toate hashtag-urile propuse în clipboard-ul iOS. Dacă este necesar, puteți căuta, de asemenea, hashtag-uri specifice după cuvinte cheie, pentru acest lucru atingeți pe pictograma lupă din dreapta sus și tastați cuvântul cheie în câmpul de text care apare.

Cele mai bune aplicații pentru poze și video pe Instagram

Doriți să aflați care sunt cele mai bune aplicații pentru poze și video pe Instagram? Ei bine, mai jos veți găsi câteva aplicații interesante pe care vă puteți baza pentru a crea fotografii și videoclipuri pe care apoi să le partajați pe Instagram.

Aplicație pentru cameră cu comenzi manuale

comenzi manuale pentru cameră iPhone

Pentru a posta fotografii de calitate pe Instagram, vă sugerez să faceți fotografii utilizând o aplicație cu comenzi manuale, care vă permite să reglați personal setările camerei și parametrii de fotografiere.

Printre cele mai bune aplicații de acest tip, puteți utiliza aplicația Camera FV-5 pentru Android sau Halide pentru iPhone.

Aplicație de editat poze

Aplicație de editat poze

Deși Instagram pune la dispoziția utilizatorilor numeroase filtre și instrumente utile pentru a face modificări fotografiilor, utilizarea aplicațiilor de editat poze prin care puteți face modificări preliminare la conținutul care trebuie distribuit poate fi util.

Printre aplicațiile de acest tip, Snapseed este, fără îndoială, o aplicație destul de bună. Aplicația este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iPhone, este dezvoltată de Google și este plină de instrumente de editat poze.

Aplicație de editat video

Dacă instrumentele oferite de Instagram pentru editare video nu sunt pe placul vostru, puteți utiliza o aplicație terță de editat video. În acest caz, vă recomand să utilizați aplicația KineMaster, care este disponibilă pentru Android și iPhone, sau aplicația iMovie care este doar pentru iPhone. Ambele aplicații vă permit să editați videoclipuri din toate punctele de vedere, aplicațiile vă permit să rotiți videoclipuri, să le tăiați, să aplicați efecte, să le modificați sunetul etc.