Actualizare Facebook pe telefon Android

Actualizare Facebook pe telefon Android. Dacă ați auzit că Facebook a introdus o nouă funcție dar voi nu o puteți găsi, trebuie să știți că pentru acest lucru trebuie să actualizați aplicația. În acest articol despre, actualizare Facebook pe telefon Android, vă voi explica care sunt pașii de urmat pentru actualizarea aplicației indiferent dacă aveți un telefon sau o tabletă Android cu servicii Google sau fără. În plus, veți găsi toate celelalte aplicații care fac parte de Facebook pe care le puteți instala și actualiza pe telefonul vostru (urmând aceleași instrucțiuni ca pentru aplicația Facebook).

Actualizare Facebook pe telefon Android

Actualizare Facebook pe telefon Android

Pentru actualizare Facebook pe telefon Android, în cazul în care aveți un telefon sau o tabletă cu sistemul de operare Android (cu servicii Google), tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile de mai jos.

În primul rând, trebuie să știți că orice procedură de actualizare a unei aplicații pe Android folosind Magazinul Google Play necesită neapărat ca telefonul sau tableta să fie conectat la Internet. Nu contează dacă prin Wi-Fi sau prin rețeaua de date, important este să aveți acces la internet (de asemenea, trebuie să vă conectați cu un cont Google).

Acestea fiind spuse, cel mai simplu și rapid mod de a actualiza aplicația Facebook este să căutați aplicația în Magazinul Google Play și să actualizați aplicația dacă există o actualizare nouă. Deci, pentru acest lucru, deschideți aplicația Magazin Google Play pe care o găsiți pe ecranul de pornire sau în sertarul cu aplicații Android și folosiți caseta de căutare din partea de sus pentru a căuta aplicația Facebook.

După ce ați făcut acest lucru, în rezultatele căutării căutați aplicația Facebook și atingeți butonul „Actualizează”. Dacă nu există nicio actualizare, veți vedea butonul „Deschideți”. De asemenea, puteți accesa fila aplicației și vedeți dacă butonul Actualizează este disponibil în această secțiune.

O altă metodă pe care o puteți folosi pentru actualizare Facebook pe telefon este să forțați scanarea pentru orice actualizări pentru toate aplicațiile instalate pe telefon. Pentru a face acest lucru, deschideți aplicația Magazin Google Play și apăsați pe poza de profil din dreapta sus. În caseta care apare pe ecran, atingeți pe Gestionează aplicațiile și dispozitivul> Actualizări disponibile.

După scanare, apăsați butonul „Vezi detalii” pentru a verifica dacă aplicația Facebook se află în lista celor care urmează să fie actualizate. Dacă da, apăsați butonul „Actualizează” de lângă aplicația Facebook sau apăsați butonul „Actualizează tot” din partea de sus pentru a continua cu actualizarea tuturor aplicațiilor care au disponibile actualizări noi.

De fapt, aceste proceduri pot fi efectuate automat de sistemul Android. Trebuie să știți că telefonul sau tableta voastră poate actualiza automat aplicațiile de îndată ce cele mai recente versiuni ale acestora sunt disponibile.

Pentru a profita de această funcție și a permite telefonului vostru Android să actualizeze Facebook automat, trebuie să schimbați câteva setări. Deci, mai întâi, deschideți aplicația Magazin Google Play și atingeți pe poza de profil din dreapta sus. După ce ați făcut acest lucru, accesați Setări> Preferințe privind rețeaua> Actualizează automat aplicațiile și, dintre opțiunile afișate pe ecran, alegeți dacă actualizați aplicațiile doar pe rețeaua Wi-Fi sau pe orice tip de conexiune.

Actualizare aplicația Facebook pe telefon

După ce ați făcut acest lucru, asigurați-vă că aplicația Facebook este setată să primească actualizări automate. În mod implicit această opțiune este deja activă, dar este bine să verificați dacă nu a fost dezactivată din greșeală. Deci, deschideți pagina aplicației Facebook în Magazin Play și atingeți pe pictograma (…) din partea de sus și asigurați-vă că caseta „Activează actualizarea automată” este selectată.

Altă metodă pentru actualizare Facebook pe telefon Android

Actualizare Facebook pe Android

Dacă telefonul sau tableta voastră Android nu are serviciile Google, trebuie să actualizați Facebook folosind un magazin alternativ. Ținând cont de faptul că instalarea aplicațiilor din surse din afara Magazinului Play nu este o practică sigură, trebuie să folosiți magazine de încredere cum ar fi Amazon Appstore, acesta este magazinul oficial pentru aplicații Android și Fire OS de la Amazon.

Apoi, pentru a actualiza aplicațiile instalate, selectați fila „My apps” din bara de jos, accesați „Application updates” și, dacă este disponibilă o actualizare pentru aplicația Facebook, apăsați butonul pentru a actualiza aplicația. De asemenea, puteți seta Magazinul Amazon Appstore să vă anunțe când există o actualizare pentru aplicații. Pentru a face acest lucru, atingeți pe fila „Account” din partea de jos, selectați fila „Settings” din partea de sus și atingeți pe „Notifications”. Apoi asigurați-vă că comutatorul de lângă „App updates” este în poziția Pornit.

Alte aplicații Facebook pentru descărcare și actualizare

Alte aplicații Facebook pentru telefon

Pe lângă Facebook, există și multe alte aplicații conectate direct sau indirect la Meta pe care le puteți descărca și actualiza pe telefonul sau tableta voastră Android, mai jos veți găsi câteva dintre cele mai populare.

  • Messenger – aceasta este aplicația oficială Facebook care vă permite să rămâneți în contact cu toți prietenii voștri de pe Facebook. Poate fi folosită pentru a face schimb de mesaje, fișiere și chat în timp real cu prietenii voștri de pe rețeaua socială.
  • Facebook Lite – rețeaua socială este disponibilă și într-o versiune mai simplă care consumă mai puțin trafic pe Internet și, de asemenea, utilizează mai puțin spațiu de memorie. Aplicația este disponibilă doar pentru Android și este proiectată să funcționeze chiar și cu rețele mobile 2G sau alte conexiuni la Internet lente și instabile.
  • WhatsApp – achiziționată de Facebook, WhatsApp este aplicația pentru a trimite mesaje gratuit prin Internet.
  • Instagram – celebră rețea de socializare care a devenit proprietatea Facebook.
  • Meta Business Suite – aceasta este aplicația oficială care vă permite să creați și să gestionați paginile de pe Facebook și Instagram.