Nu îmi apar contactele pe WhatsApp Android

Nu îmi apar contactele pe WhatsApp Android. Ați adăugat un contact în agenda telefonului vostru Android sau iOS, dar când încercați să îl căutați în aplicația WhatsApp nu îl găsiți? Ei bine, pentru a rezolva problema trebuie să sincronizați agenda contactelor din telefon cu aplicația WhatsApp (de obicei WhatsApp sincronizează automat contactele din agenda telefonului) dar dacă nu se întâmplă acest lucru o puteți face și manual direct din setările telefonului.

Nu îmi apar contactele pe WhatsApp Android

În acest articol despre, nu îmi apar contactele pe WhatsApp Android, vă voi explica care este procedura de urmat pentru a vedea contactele din telefon în aplicația WhatsApp. Mai jos veți găsi care este procedura de urmat pe un telefon Android sau iPhone.

Nu îmi apar contactele pe WhatsApp Android

Nu îmi apar contactele pe WhatsApp Android

Mai jos vă voi răspunde la întrebarea, de ce nu îmi apar contactele pe WhatsApp Android? Deci, dacă aveți această problemă și nu găsiți contactele din agenda telefonului în aplicația WhatsApp, deschideți setările telefonului, aplicația „Setări” situată pe ecranul de pornire sau în sertarul cu toate aplicațiile din telefon, accesați secțiunea „Aplicații și notificări” și apăsați pe pictograma WhatsApp din lista de aplicații instalate pe telefon sau tabletă.

După ce ați făcut acest lucru, atingeți pe butonul „Informații despre aplicație” (sau Permisiuni) și verificați dacă WhatsApp are permisiunile necesare pentru a accesa contactele din telefonul vostru. Dacă aplicația nu are permisiunile necesare, atingeți pe opțiunea „Persoane de Contact” și glisați comutatorul în poziția Pornit (sau bifați opțiunea Permiteți, setările pot diferi în funcție de versiunea voastră de Android și modelul telefonului).

Pașii de mai sus pot fi urmați aproape pe toate telefoanele și tabletele Android. Dacă nu vă apar contactele pe WhatsApp folosind un telefon HUAWEI, Samsung sau Xiaomi, trebuie să știți că pașii de urmat sunt aceeași.

După ce ați activat funcția pentru persoanele de contact, contactele din agenda telefonului vostru vor fi sincronizate automat cu agenda aplicației WhatsApp, chiar și în cazul în care adăugați alte contacte noi în agenda telefonului. Dacă doriți să modificați un contact, în aplicația WhatsApp accesați ecranul de conversații cu utilizatorul care vă interesează și apăsați pe numele lui în partea de sus.

Apoi, pe ecranul care se deschide, apăsați pictograma (…) din dreapta sus și apăsați opțiunea „Modificați”, pentru a vedea secțiunea de contact în agenda telefonului vostru.

După ce ați făcut acest lucru, apăsați pictograma în formă de creion pentru a modifica informațiile de contact, cum ar fi de exemplu, numele și prenumele care vor fi afișate în secțiunea de contact. După ce ați terminat, confirmați modificările făcute atingând bifa care a apărut în partea de sus pe ecran.

De asemenea, puteți modifica un contact în aplicația WhatsApp acționând direct din agenda telefonului, pentru acest lucru va trebui să îl căutați în aplicația „Contacte” și apoi apăsați pictograma în formă de creion pentru a modifica informațiile de contact.

Dacă întâmpinați probleme și nu reușiți să vedeți contactele pe WhatsApp, verificați dacă aveți ultima versiune a aplicației și actualizați WhatasApp. Dacă nu puteți actualiza aplicația WhatasApp, urmați sfaturile pe care vi le-am dat în articolul ce fac dacă nu pot actualiza WhatsApp.

Nu îmi apar contactele pe WhatsApp iPhone

Nu îmi apar contactele pe WhatsApp iPhone

De ce nu îmi apar contactele pe WhatsApp iPhone? Dacă doriți să vă asigurați că contactele adăugate în agenda din telefon sau tabletă sunt sincronizate cu aplicația WhatsApp, trebuie să verificați dacă WhatsApp are permisiunile necesare pentru a accesa contactele telefonului.

Pentru a rezolva problema cu contactele WhatsApp, deschideți aplicația „Configurări” situată pe ecranul de pornire sau în sertarul cu toate aplicațiile. După ce ați făcut acest lucru, apăsați pe pictograma aplicației WhatsApp și glisați comutatorul situat lângă „Contacte” în poziția Pornit. În acest fel veți permite aplicației să acceseze contactele din agenda telefonului vostru și veți fi siguri că, în cazul altor modificări ale contactelor acestea sunt sincronizate și în aplicația WhatsApp.

Dacă doriți să modificați un contact acționând direct din aplicația WhatsApp, accesați ecranul de conversații cu utilizatorul care vă interesează și atingeți numele acestuia situat în partea de sus. Apoi apăsați butonul „Editați” și efectuați orice modificări persoanei de contact, de exemplu, schimbarea numelui și prenumelui afișat. După ce ați modificat ceea ce vă interesează, atingeți pe butonul „Salvați” situat în dreapta sus, pentru a salva modificările făcute.

De asemenea, puteți modifica informațiile unui contact direct din aplicația „Contacte” din iOS. Pentru acest lucru tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația Contacte, să căutați contactul de modificat și să apăsați butonul „Editați” pentru a face orice modificări.

Actualizarea contactelor WhatsApp pe PC

Actualizare contacte WhatsApp pe PC

Vă întrebați care este modul de actualizare contacte WhatsApp pe PC? Ei bine, în acest caz trebuie să știți că, contactele prezente în clientul WhatsApp pentru Windows și macOS și WhatsApp Web nu sunt altele decât contactele WhatsApp prezente în agenda telefonului vostru.

WhatsApp Web sau clientul WhatsApp pentru Windows 10 și macOS oferă oglindirea conversațiilor din aplicația WhatsApp pentru dispozitivele Android sau iOS, deci nu este nevoie să faceți nimic, deoarece atunci când utilizați WhatsApp Web veți găsi aceleași contacte pe care le aveți în telefon.