Recuperare contacte, numere de telefon Android

Recuperare contacte, numere de telefon Android. Vom vorbi despre cum se recuperează contactele șterse sau pierdute din telefon, Samsung sau alte modele, dintr-un cont Google.

Recuperare contacte numere de telefon Android

Pierderea unui număr de telefon important poate fi un coșmar, dar datorită unei caracteristici puțin cunoscute în Gmail, le puteți recupera rapid pe telefonul Android. Vă voi arăta cel mai simplu mod pentru recuperarea numerelor de telefon.

Dacă aveți multe contacte importante în telefonul Android, nu trebuie să vă faceți griji că vă veți pierde telefonul, sau că ștergeți accidental numerele de telefon. Dacă citiți cu atenție acest articol veți învăța cum să utilizați o caracteristică inteligentă încorporată în Gmail pentru a recupera contactele pierdute. Deci, pentru mai multe detalii, citiți în continuare acest articol.

Recuperare contacte numere de telefon din cont Gmail

Ar putea părea ciudat să căutați contactele în Gmail, și nu pe telefon, dar pe măsură ce serviciile sunt interconectate, există șanse mari să găsiți ceea ce căutați. Când adăugați persoane de contact în telefonul Android utilizând un serviciu Google, acestea sunt sincronizate cu serverele online pentru a ține o copie de rezervă, lucru care se dovedește foarte util în cazul în care utilizatori șterg din greșeală contactele. Puteți restabili orice contact pe care l-ați șters în ultimele treizeci de zile și contacte de chat din ultimele 24 de ore.

Pentru a recupera contactele, trebuie să vă conectați la versiunea web de Gmail, apoi, în partea superioară a ecranului, selectați pictograma Opțiuni. Selectați butonul Persoane de contact din meniul derulant care apare, îl veți găsi în partea dreaptă, ca în imaginea de mai jos.

recupereaza contacte cont google gmail

Acum veți vedea toate persoanele de contact pe care Google le-a atașat contului vostru. Acestea vor include intrări pentru adrese de e-mail și numere de telefon. Faceți click pe butonul „Mai multe” din partea stângă și vi se va afișa o listă derulantă. Apoi faceți click pe „Restaurează Contacte„.

recupereaza numere de telefon android cont google

Apoi vi se va da posibilitatea să alegeți o oră, o zi, o săptămână etc., deci alegeți data când contactele erau încă pe telefon. Apoi faceți click pe butonul Restaurează și ar trebui să vedeți din nou contactele în telefon.

Recuperare numere de telefon de pe SIM

Dacă nu aveți un cont Gmail și nu puteți recupera numerele de telefon de pe SIM, atunci recuperarea acestora ar putea fi puțin mai dificilă. Există mai multe aplicații care furnizează acest serviciu, ceea ce implică recuperarea numerelor de telefon din spațiul de stocare al telefonului utilizând un PC sau Mac. O aplicație bună ar fi Recovery Android. Aceasta suportă o gamă largă de dispozitive Android, deci merită încercată.

Iar dacă căutați aplicații de recuperat pozele șterse din iPhone sau Android, avem un articol dedicat acestui subiect. Aplicații de recuperat poze șterse din telefon.

Comments 3