Aplicații de recuperat poze șterse din telefon

Aplicații de recuperat poze șterse din telefon Android. Memoria telefonului mobil este plină, și ați decis în cele din urmă să faceți puțin spațiu prin eliminarea pozelor mai puțin plăcute. Dar din păcate, din cauza unei erori, ați șters accidental una sau mai multe poze. Vom vorbi despre câteva aplicații de recuperat pozele șterse pe un telefon Android sau iPhone.

Aplicații de recuperat poze șterse Android sau iPhone

Google Foto (Android/iOS)

Aplicații de recuperat poze șterse din telefon Google Foto

Din fericire, majoritatea dispozitivelor Android au, de asemenea, un instrument automat de recuperare a fotografiilor, care nu necesită instalarea unei aplicații terță parte. Aceasta este Google Foto, principala unealtă pentru gestionarea imaginilor de pe dispozitivele principale cu sistemul de operare Android.

Google Foto este destul de similar cu iCloud, este configurat ca un serviciu de stocare în cloud. Diferența principală la Google Foto este capacitatea sa de a avea un spațiu de stocare liber și nelimitat pentru fotografiile încărcate în cloud cu o rezoluție ridicată. Dacă doriți să stocați fotografiile la rezoluția originală, spațiul liber și disponibil va fi de 15 GB.

În afară de principalele caracteristici la Google Foto despre care tocmai am vorbit, ceea ce poate fi cu siguranță util în cazul vostru este dosarul Recycle bin prin care puteți face o recuperare sigură a fotografiilor șterse accidental.

Dacă ați șters recent o fotografie prin intermediul aplicației Android Foto, nu va fi ștearsă definitiv, și va fi stocată timp de 60 de zile în dosarul Recycle bin, un dosar temporar care conține toate fotografiile pe care le-ați șters recent.

Prin urmare, dacă utilizați Google Foto pentru a vizualiza și gestiona conținutul media, atingeți pictograma aplicației pentru deschidere. Pentru a găsi dosarul Recycle bin, atingeți butonul () din partea stângă sus și atingeți elementul Recycle bin din meniul lateral.

În coșul de gunoi, localizați fotografia pe care doriți să o recuperați și apăsați pe ea pentru a atașa marcajul de selectare. Pentru a anula eliminarea, atingeți pictograma cu simbolul săgeată situat în partea dreaptă sus. Apoi imaginea va reveni în folderul sursă original.

Rețineți că această operație poate fi efectuată exact în același mod și de pe un PC sau laptop. Instrumentul de stocare Google Photos este, de fapt, accesibil și din browserele Web. Google Photos este, de asemenea, disponibil ca aplicație și pentru iOS.

DiskDigger (Android)

Aplicații de recuperat poze șterse Android sau iPhone DiskDigger

DiskDigger este o aplicație disponibilă numai pentru Android, și este dedicată pentru recuperarea imaginilor șterse, după cum vă puteți imagina, oferă cele mai bune rezultate pe dispozitive cu permisiuni root. Dar puteți, de asemenea, să folosiți aplicația și pe dispozitive fără root.

Pentru a recupera pozele șterse cu DiskDigger, acceptați, dacă vi se solicită, că aplicația are acces la galeria media a dispozitivului vostru și apoi apăsați butonul START BASIC PHOTO SCAN. Când scanarea este finalizată, vi se va oferi afișarea fotografiilor pe care le puteți recupera.

Aplicația DiskDigger efectuează o scanare bazată pe memoria cache a dispozitivului, dacă ați folosit recent instrumente de curățare, cum ar fi CCleaner sau ați formatat dispozitivul, va fi deosebit de dificil, dacă nu chiar aproape imposibil, să recuperați pozele pe care le-ați șters.

Alte aplicații de recuperat poze șterse

Dacă obiectivul vostru este de a recupera pozele șterse de pe un dispozitiv Android sau iOS, cel mai bine este să folosiți un software și nu o aplicație. Avem un articol despre acest subiect aici. Recuperează pozele șterse pe Android, Iphone, Windows.

Alternativ, mai jos aveți alte două aplicații care vă pot ajuta cu recuperarea fișierelor direct de pe telefonul vostru.

  • Dumpster (Android) – Prin configurarea acestei aplicații, fotografiile pe care le ștergeți din memoria dispozitivului nu vor mai fi pierdute pentru totdeauna. Aplicația este gratuită, dar vă permite să vă abonați la un abonament Premium pentru a extinde memoria și coșului Recycle bin.
  • Undeleter (Android) – O altă aplicație validă pentru recuperarea fișierelor disponibilă numai pe Android. Aplicația necesită permisiuni root, dar nu neapărat, din momentul în care poate să scaneze elementele șterse folosind memoria cache.

Dacă doriți să recuperați fișiere șterse pe PC, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Recuperare fișiere șterse de pe PC sau card.