Descarcă Microsoft Excel gratis pe calculator

Descarcă Microsoft Excel gratis pe calculator. Excel este un program extrem de important pentru multi utilizatori și cu ghidul nostru puteți să-l utilizați din browser de oriunde cu o conexiune la internet. Așa nu va mai trebui să vă chinuiți, cu descărcarea și instalarea pe un PC sau laptop.

Descarcă Microsoft Excel gratis pe calculator

Vă vom arăta cum să folosiți gratuit Microsoft Excel, tot ce veți avea nevoie este un cont Microsoft și acesta pentru cei care nu știu este gratuit. Aceasta este o modalitate perfectă și legală de a folosi Excel, deși Microsoft ar vrea ca utilizatori să plătească pentru versiunea desktop.

Descarcă Microsoft Excel gratis

În primul rând, veți avea nevoie de un cont Microsoft gratuit. Mergeți pe site-ul Office.com și creați un cont dacă nu aveți, sau conectați-vă cu unul pe care îl aveți deja.

Odată ce v-ați conectat la contul vostru Microsoft pe office.com, veți vedea ecranul din imaginea de mai jos.

Descarcă Microsoft Excel gratis pe calculator cont microsoft

În partea de sus puteți selecta aplicația pe care doriți să o utilizați, totul de la Excel, Word, Powerpoint, Outlook și Skype. Acestea sunt toate Aplicații Web, ceea ce înseamnă că acestea sunt aplicații pe care le puteți utiliza online din browser, în loc să fie instalate pe computerul vostru.

Când lucrați la un fișier sau altceva din browser, acesta va fi salvat în contul vostru OneDrive, care este propriul magazin de cloud pentru Microsoft (de asemenea, puteți descărca o copie de rezervă și să o salvați pe computer, dacă doriți).

Microsoft Excel este o aplicație web gratuită datorită lui Google, deoarece Microsoft ar fi dorit de mult ca aceasta să fie la plată. Dar este dificil ca utilizatori să plătească când sun alternative destul de bune cum ar fi, Google Docs sau Google Sheets.

Dacă doriți să descărcați Microsoft Word gratuit, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Descarcă Microsoft Word Office gratuit pe telefon sau PC.