Descarcă Microsoft PowerPoint gratis în română

Descarcă Microsoft PowerPoint gratis în română. Mulți utilizatori caută să descarce PowerPoint gratis (și cel mai bine ar fi în română). Ei bine, cu ajutorul acestui articol, veți afla cum puteți utiliza PowerPoint gratuit direct din browser (indiferent dacă utilizați Google Chrome, Mozilla Firefox sau Edge.

Descarcă Microsoft PowerPoint gratis în română

În acest articol despre, descarcă Microsoft PowerPoint gratis în română, vă voi explica cum să folosiți Microsoft PowerPoint gratuit direct din browser, pentru acest lucru va trebui să aveți un cont Microsoft (dacă nu aveți unul, îl puteți face gratuit). Această metodă funcționează perfect, dar cu siguranță Microsoft se așteaptă ca utilizatorii să cumpere Office 365.

Dezavantajul acestei metode de a folosi PowerPoint din browser este că nu îl puteți folosi atunci când sunteți offline (fără o conexiune la internet), dar dacă doriți puteți să cumpărați versiunea completă.

Descarcă Microsoft PowerPoint gratis în română

Așa cum am menționat deja la începutul acestui articol, pentru utilizarea PowerPoint veți avea nevoie de un cont Microsoft. Deci, accesați site-ul office.com și conectați-vă la contul vostru. După ce v-ați conectat, veți vedea ecranul din imaginea de mai jos.

Descarcă Microsoft PowerPoint gratis

În partea de sus puteți selecta aplicația pe care doriți să o utilizați. Acestea sunt toate Aplicații web, le puteți folosi online din browser, deci nu va mai trebui să instalați nimic pe PC sau laptop.

Când folosiți Microsoft PowerPoint din browser, acesta va salva totul în contul vostru OneDrive, dar dacă doriți puteți descărca o copie de rezervă și să o salvați pe calculator.

Pentru utilizatorii care nu știu, PowerPoint face parte de suita Microsoft Office, și nu se găsește așa ușor pe internet. Chiar dacă veți găsi site-uri care vă oferă acest program, cu siguranță vor fi și viruși. Deci, dacă nu doriți să folosiți PowerPoint din browser, puteți oricând să îl căutați pe internet și să îl descărcați.

Dar asigurați-vă că aveți un antivirus bun pe calculator sau laptop, așa nu veți avea surprize neplăcute. Dacă nu aveți un antivirus instalat, și nu știți care ar fi cel mai bun antivirus, citiți un articol dedicat acestui subiect. Cel mai bun antivirus gratuit.