Descarcă Microsoft PowerPoint sau folosește-l din browser

Descarcă Microsoft PowerPoint sau foloseste-l din browser. Multi utilizatori caută să descarce PowerPoint gratis și cel mai bine ar fi în română. Ei bine noi vom vorbi despre cum se poate utiliza PowerPoint gratuit din browser.

Descarcă Microsoft PowerPoint sau foloseste-l din browser

Cu ajutorul acestui articol veți învăța cum să folosiți Microsoft PowerPoint gratuit, pentru acest lucru va trebui să aveți cont Microsoft gratuit. Această metodă funcționează perfect, dar cu siguranță Microsoft se așteaptă ca utilizatori să cumpere Office 365.

Dezavantajul acestei metode de a folosi PowerPoint este că nu îl puteți folosi atunci când sunteți offline (fără o conexiune la internet), dar dacă doriți puteți să cumpărați versiunea completă.

Descarcă Microsoft PowerPoint

După cum am menționat deja la începutul acestui articol, veți avea nevoie de un cont Microsoft. Mergeți pe site-ul Office.com și conectați-vă cu datele voastre.

După ce v-ați conectat, veți vedea ecranul din imaginea de mai jos.

Descarcă Microsoft PowerPoint

În partea de sus puteți selecta aplicația pe care doriți să o utilizați. Acestea sunt toate Aplicații Web, le puteți folosi online din browser, deci nu va mai trebui să instalați nimic pe PC sau laptop.

Când folosiți Microsoft PowerPoint din browser, acesta va salva totul în contul vostru OneDrive, dar dacă doriți puteți descărca o copie de rezervă și să o salvați pe computer.

Pentru utilizatori care nu știu, PowerPoint face parte de Microsoft Office, și nu se găsește așa ușor pe internet. Chiar dacă veți găsi site-uri care vă oferă acest lucru, cu siguranță vor fi și viruși. Deci, dacă nu doriți să folosiți PowerPoint din browser, puteți oricând să îl căutați pe internet și să îl descărcați.

Dar asigurați-vă că aveți un antivirus bun pe calculator sau laptop, așa nu veți avea surprize neplăcute. Dacă nu aveți un antivirus instalat și nu știți care ar fi cel mai bun, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Cel mai bun antivirus gratuit din 2018 lista celor mai bune.