Descarcă antivirus gratuit

Descarcă antivirus gratuit. Vom vorbi despre cum puteți descărca un antivirus gratuit pentru calculator sau telefon.

Descarcă antivirus gratuit

În acest articol despre descarcă antivirus gratuit veți găsi programele care în opinia mea sunt cele mai bune programe antivirus disponibile pentru download gratuit. De asemenea, vă voi explica pas cu pas cum să descărcați un antivirus și pentru Mac sau Android.

Descarcă antivirus gratuit pentru Windows 10

O să trec direct la subiect și o să vă explic cum să descărcați un program antivirus gratuit pentru Windows 10, există multe programe dintre care să alegeți.

Norton 360 5 Deluxe

Norton 360 5 Deluxe

Norton 360 5 Deluxe este cel mai complet program de securitate cibernetică de la NortonLifeLock. Include protecție în timp real împotriva virușilor, malware, phishing și ransomware. De asemenea, include un VPN securizat pentru a naviga pe web în condiții de siguranță și anonim (chiar și pe rețelele Wi-Fi publice), un control parental pentru a gestiona activitățile online ale copiilor, un manager de parole pentru a păstra parolele și datele cardului de credit în siguranță, funcția (SafeCam) pentru a preveni accesul neautorizat la camera web și 50 GB de spațiu în cloud pentru backup-ul datelor.

Are o licență de 12 sau 24 de luni (cu reînnoire automată, care poate fi dezactivată oricând) și este compatibil cu toate cele mai populare dispozitive și sisteme de operare: Windows PC, Mac, dispozitive Android, iPhone și iPad. Cu o singură licență este posibil să utilizați programul pe 5 dispozitive diferite.

Pentru download Norton 360 5 Deluxe, accesați site-ul oficial al programului, alegeți dacă vă abonați la abonamentul de 1 an sau 2 ani și faceți click pe butonul Subscribe Now. Apoi completați formularul care vi se propune cu datele solicitate (de exemplu, adresa de e-mail, parola etc), dați click pe butonul Create account și finalizați tranzacția. Alternativ, dacă aveți deja un cont Norton, dați click pe MY ACCOUNT și conectați-vă.

După ce ați achiziționat antivirusul, accesați această pagină web, conectați-vă la contul vostru Norton (dacă este necesar) și faceți click mai întâi pe butonul Install Now și apoi pe butonul Accept and Download.

Alternativ, rețineți că puteți achiziționa Norton 360 5 Deluxe cu o licență de 15 luni (fără reînnoire automată) de pe Amazon și puteți primi un cod prin e-mail pentru a descărca programul, pentru acest lucru dați click pe această pagină.

Indiferent de ediția Norton 360 5 Deluxe pe care ați descărcat-o, când descărcarea este finalizată, deschideți fișierul .exe (dacă utilizați Windows) sau fișierul .app (dacă utilizați macOS) obținut și așteptați finalizarea descărcării tuturor fișierelor necesare pentru funcționarea antivirusului.

Apoi, dați click pe butoanele Da și Install și așteptați finalizarea procesului de instalare. După ce ați făcut acest lucru, așteptați descărcarea tuturor actualizărilor și începeți o scanare rapidă a sistemului.

Alternativ, puteți da click pe săgeata situată lângă butonul Open și puteți alege dacă porniți un alt tip de scanare dintre: Quick Scan, Full System Scan, Custom Scan, Norton Power Eraser (pentru a elimina amenințările dificil de detectat), Norton Insight (pentru a localiza în mod inteligent fișierele de scanat) și Diagnostic Report (pentru a vizualiza informațiile dispozitivului).

De asemenea, în fereastra principală a programului există butoane pentru a activa Secure VPN (pentru a naviga pe Internet în siguranță și anonim), pentru a face backup în cloud și pentru a accesa managerul de parole (pentru a păstra parolele și datele cardului de credit în siguranță).

Doriți să descărcați Norton 360 5 Deluxe pe telefon sau tabletă? În acest caz, pur și simplu deschideți magazinul dispozitivului vostru și căutați Norton Mobile Security pentru Android sau Norton Mobile Security pentru iOS/iPadOS, dar trebuie să știți că acesta nu include un anti-malware (nu este necesar pe sistemele mobile Apple), ci doar instrumente pentru a detecta securitatea rețelelor Wi-Fi, de a bloca site-uri web false/rău intenționate și de a primi alerte pentru instalarea actualizărilor de sistem.

Avast

Avast Antivirus

Acum o să vă explic cum să descărcați antivirusul de la Avast, unul dintre cele mai cunoscute și de încredere programe, datorită căruia vă puteți proteja PC-ul fără a îngreuna prea mult sistemul operativ.

Pentru download pe calculator, accesați site-ul oficial, faceți click pe butonul Download free protection, apoi faceți click pe Accept all și așteptați ca procedura de descărcare să fie începută și finalizată (ar trebui să dureze câteva momente), apoi porniți fișierul. exe obținut.

După ce ați făcut acest lucru, dați click pe butonul Da și așteptați descărcarea fișierelor. În fereastra care se deschide, debifați caseta referitoare la instalarea browserului Avast Secure Browser sau a altui program suplimentar și faceți click pe butonul Install. Instalarea antivirusului va continua în fundal și o puteți urmări în colțul din dreapta jos al ecranului.

După finalizarea instalării, faceți click pe butonul Continue și porniți prima scanare din fereastra care se deschide, pentru a începe prima verificare a sistemului.

Bitdefender

Bitdefender

Un alt antivirus pe care ar trebui să îl încercați este Bitdefender Free, unul dintre cele mai bune programe gratuite pentru protecția sistemului de operare Microsoft. Pe scurt, este un antivirus care poate detecta majoritatea amenințărilor fără a încetini PC-ul.

Pentru download Bitdefender Free pe calculator, accesați site-ul web al programului și faceți click pe butonul FREE DOWNLOAD. Când descărcarea este finalizată, deschideți fișierul .exe obținut, faceți click pe butonul Da și așteptați ca toate componentele necesare pentru instalare să fie descărcate de pe Internet. Apoi, bifați caseta referitoare la acceptarea condițiilor de utilizare și faceți click pe butonul Install.

După ce ați instalat programul, dați click pe butonul Sign in to Bitdefender, completați formularul care vi se propune pe ecran pentru a crea un cont gratuit, bifați caseta referitoare la acceptarea condițiilor de utilizare și apoi faceți click pe butonul Create account. În acest fel, veți crea un cont gratuit necesar pentru a utiliza programul.

Apoi, în fereastra principală a programului dați click pe butonul System Scan, pentru a începe o scanare completă a sistemului.

Bitdefender este disponibil în mai multe versiuni la plată, care oferă mai multe opțiuni și caracteristici decât versiunea gratuită a acestuia. Dați click aici pentru mai multe informații.

Avira

Avira

În acest articol despre descarcă antivirus gratuit, este imposibil să nu menționez Avira Free Antivirus. Acest antivirus este mai puțin căutat din punct de vedere al resurselor decât programele antivirus menționate deja dar, este un antivirus destul de bun pentru Windows.

Pentru download pe calculator, accesați site-ul său oficial și dați click pe butonul Download for free. Apoi deschideți fișierul .exe obținut și faceți click mai întâi pe Da și apoi pe Accept și Install pentru a începe descărcarea și instalarea antivirusului.

Puteți urmări progresul instalării în caseta situată în colțul din dreapta jos al ecranului (dacă nu o vedeți, faceți click pe pictograma roșie situată în zona de notificare). La sfârșitul descărcării, începeți o scanare completă a sistemului făcând click pe butonul Smart Scan din fereastra care apare pe ecran.

Antivirus pentru Mac

Așa cum am menționat la începutul articolului, Mac-urile nu prea au probleme cu virușii. Cu siguranță amenințările cibernetice făcute pentru sistemul de operare macOS sunt mai puține decât cele pentru Windows, dar asta nu înseamnă că macOS nu se poate infecta cu malware și alte amenințări.

Tocmai din acest motiv, vă recomand să descărcați un antivirus și pe Mac. Dacă sunteți în căutarea unui antivirus pentru Mac, vă recomand Norton 360 5 Deluxe.

Descarcă antivirus gratuit pentru Android

Descarcă antivirus gratuit pentru Android

În ceea ce privește Android, cel mai popular sistem de operare pentru telefoane și tablete, vă sugerez să instalați o aplicație antivirus pe dispozitivul vostru.

Există aplicații antivirus, chiar și gratuite, capabile să garanteze siguranța telefoanelor și tabletelor fără a avea un impact negativ asupra performanțelor sau a duratei de viață a bateriei.

De exemplu, puteți instala aplicația Norton Mobile Security, care vă permite să vă protejați de rețele Wi-Fi și site-uri nesigure, sau AVG Antivirus, acesta vă permite să blocați apelurile nedorite și multe altele sau Avast, care la fel ca în versiunea pentru calculator este capabil să monitorizeze aplicațiile instalate pe dispozitiv în timp real și să le blocheze pe cele care conțin malware sau virus. Pentru mai multe detalii, citiți un articol despre cel mai bun antivirus pentru telefon Android.