Descarcă Microsoft Word Office gratuit pe telefon sau PC

Nu știți cum se descarcă Microsoft Word Office gratuit pe telefon sau PC ? Vom vorbi despre cum se descarcă Microsoft Word Office gratuit pe Android, iPhone sau PC.

Descarcă Microsoft Word Office gratuit pe telefon sau PC

Există mai multe modalități de a obține Office pe Windows 10 gratuit, inclusiv Word, pe iOS și Android.Dacă aveți un PC nou, un laptop sau o tabletă și doriți Microsoft Office, vă vom arăta cum se poate descărca gratuit. De asemenea, există și alte alternative la Office, compatibile cu versiunea Microsoft.

Descarcă aplicația Office pentru iPhone, Android sau Windows

Strategia curentă la Microsoft Office, este că puteți descărca gratuit aplicațiile mobile pentru Word, Excel și PowerPoint pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv Android și iOS. Puteți descărca aceste aplicații pentru iOS, Android și Windows 10 utilizând linkurile de mai jos.

În timp ce acestea sunt gratuite pentru orice dispozitiv, acestea nu vă permit să aveți acces complet la toate funcțiile.

Veți putea întotdeauna să deschideți și să citiți documente gratuit, puteți să le creați și să le editați gratuit pe un dispozitiv cu un ecran mai mic de 10,1 inch. Asta înseamnă că se poate edita documentele Word dintr-un smartphone sau o tabletă mică, dar dacă aveți o tabletă mai mare, sau sunteți pe laptop sau PC puteți doar să citiți documentele .

Pe iOS, distincția este mai simplă, puteți crea și edita documente gratuit pe orice iPhone, iPad obișnuit sau iPad Air sau Mini, dar utilizatorii de iPad Pro pot doar vizualiza fișiere.

Descarcă Microsoft Word, Excel și PowerPoint pentru iPhone

Descarcă Microsoft Word, Excel și PowerPoint pentru Android

Descarcă Microsoft Word, Excel și PowerPoint pentru Windows 10

Descarcă Microsoft Word Office gratuit pe telefon sau PC powerpoint excel

Alternativă gratuită la Office

Dacă aveți nevoie de mai multe funcționalități decât aplicațiile Office, dar nu doriți să plătiți pentru Office 365, există diferite alternative la Microsoft Office, și sunt complet gratuite.

Recomandarea noastră este LibreOffice, care este o suită completă actualizată periodic și vă permite să deschideți și să salvați documente în formate Microsoft. Puteți descărca LibreOffice de aici, Windows, Linux sau Mac.

Descarcă Microsoft Word Office gratuit pe telefon sau PC LibreOffice

În cazul în care nu vă familiarizați cu LibreOffice, puteți să încercați alte alternative gratuite, cum ar fi WPS Office, Free Office și Google Docs, care este acum doar o parte din Google Drive.

Dacă sunteți în căutarea unor aplicații de calculat calorii, avem un articol care vă poate fi de folos. Aplicații de calculat calorii pentru Android sau iPhone.