Aplicații de calculat calorii pentru Android sau iPhone

Aplicații de calculat calorii pentru Android sau iPhone.Dacă sunteți în căutarea unor aplicații care calculează caloriile sunteți în locul potrivit. Indiferent dacă dețineți un dispozitiv Android sau un iPhone, există mai multe aplicații pentru cele două platforme. Prin urmare, toate aplicațiile în cauză sunt foarte simple de utilizat, nu necesită abilități tehnice speciale și, de asemenea, oferă funcții suplimentare cum ar fi, un sistem de notificare, un plan de pregătire, rețete etc.

Aplicații de calculat calorii pentru Android sau iPhone

Calorie Counter by FatSecret (Android/iOS)

Aplicații de calculat calorii pentru Android sau iPhone

Prima aplicație pentru a calcula caloriile se numește Counter by FatSecret. Este o aplicație cu o interfață esențială, dar bine întreținută, și este destul de simplă prin care este posibil să cunoașteți informațiile nutriționale la ceea ce mâncaţi. Dispune de un scanner cu coduri de bare pentru alimente și un jurnal personal pentru a planifica și urmări antrenamentele și pentru a verifica caloriile arse și pentru a vedea progresul acestui lucru. Aplicația este gratuită și este disponibilă pentru Android, și iOS.

Calorie Counter – MyFitnessPal (Android/iOS)

Aplicații de calculat calorii pentru Android sau iPhone Calorie Counter

O altă aplicație excelentă este MyFitnessPal. Aceasta este o aplicație bine cunoscută și apreciată aparținând categoriei în cauză, care include, de asemenea, câteva sugestii utile pentru ca exercițiile fizice să fie efectuate zilnic. Este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a debloca mai multe funcții) și este disponibilă pentru Android și iOS.

Lifesum – Diet Plan (Android/iOS)

Aplicații de calculat calorii pentru Android sau iPhone life sun

Într-un articol dedicat la aplicații de calculat calorii, este practic imposibil să nu menționăm LifeSum. Aplicația este gratuită (dar cu achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe funcții) pentru Android și iOS, ajută la menținerea unui stil de viață sănătos, permițându-vă să vedeți numărul de calorii, cantitatea de apă băută și așa mai departe. Pe scurt, încercați aplicația și veți vedea că nu veți fi dezamăgiți.

YAZIO (Android/iOS)

Aplicații de calculat calorii pentru Android sau iPhone Yazio

O altă aplicație pentru a calcula caloriile pe care merită să o încercați este YAZIO. Acesta vă permite să gestionați produsele alimentare zilnic, să vă monitorizați activitățile și să pierdeți din greutate. Este foarte ușor de utilizat și are, de asemenea, o interfață frumoasă. Este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a adăuga caracteristici noi) și este disponibilă pentru Android și iOS.

Mai multe aplicații de calculat calorii pentru Android sau iPhone

Aplicații de calculat calorii pentru Android sau iPhone pentru calorii

Dacă din diferite motive aplicațiile de calculat calorii menționate mai sus nu sunt pe placul vostru, puteți încerca altele din lista de mai jos.

  • iFood Lite (Android / iOS) – este o aplicație excelentă care vă permite să monitorizați ceea ce mâncați.
  • Fitau  (Android / iOS) –  este o altă aplicație pentru a număra caloriile cu caracteristici suplimentare pentru a organiza o dietă sănătoasă, pentru slăbire . Este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe funcții).
  • Lose It! – Calorie Counter (Android / iOS) – O altă aplicație bună pentru numărarea caloriilor cu statistici legate de alimente,  și alte sfaturi . Este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a debloca mai multe funcții).
  • MyPlate Calorie Tracker (Android / iOS) – O altă aplicație pentru calculul caloriilor și monitorizarea meselor cu o bază de date imensă și o interfață plăcută.  Este gratuită (dar cu achiziții în aplicație).

Dacă nu știți cum să scanați coduri QR sau cod de bare cu telefonul, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Scanare coduri QR sau cod de bare cu telefonul Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *