Aplicații de numărat pașii (Pedometru) Android sau iPhone

Aplicații de numărat pașii (Pedometru) Android sau iPhone. Cauți o aplicație pentru contor de pași, calculator de pași sau pedometru? Citește în continuare acest articol și vei afla care sunt cele mai bune aplicații de numărat pașii.

Aplicații de numărat pașii (Pedometru) Android sau iPhone

Aplicațiile despre care vom vorbi sunt gratuite (cel puțin în versiunea lor de bază) și pot fi instalate pe dispozitive Android sau iPhone. Aplicațiile de numărat pașii le puteți descărca din Magazinul Google Play sau App Store, depinde ce dispozitiv folosiți. Pe scurt, citiți în continuare acest articol și veți găsi aplicația preferată.

Pacer (Android/iOS)

Aplicații de numărat pașii (Pedometru) Android sau iPhone Pacer

Pacer este una dintre cele mai bune aplicații pentru a număra pașii, aceasta este disponibilă pentru Android și iPhone. Pe lângă faptul că poate fi folosită ca pedometru, această aplicație gratuită vă permite, de asemenea, să monitorizați caloriile arse: date foarte utile pentru cei care au, de asemenea, obiectivul de a pierde în greutate.

Unele caracteristici avansate precum analiza activității și vizualizarea înregistrărilor personale sunt disponibile numai prin efectuarea unor achiziții în aplicație (de la 0,49 € la 21,68 € pe element) sau prin abonarea la versiunea Premium (4,49 euro).

Pedometer (Android/iOS)

Aplicații de numărat pașii (Pedometru) Android sau iPhone Pedometer

Dacă cautați o aplicație de numărat pașii ușor de folosit, ar trebui să încercați Pedometer! Această aplicație gratuită este disponibilă pentru Android și iOS, aplicația are o interfață foarte intuitivă, și vă permite să vizualizați cu ușurință numărul de pași care au fost făcuți, distanța parcursă, caloriile arse etc, toate acestea pe un singur ecran.

Noom Walk (Android/iOS)

Aplicații de numărat pașii (Pedometru) Android sau iPhone Noom Walk

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații pentru a număra pașii care nu consumă multă baterie, Noom Walk ar putea fi aplicația potrivită pentru voi: consumă doar 2% din baterie în 24 de ore de utilizare. Cum consumă Noom Walk atât de puțină baterie la telefon? Spre deosebire de alte aplicații, Noom Walk nu utilizează GPS-ul, aceasta utilizează algoritmi care detectează distanțele parcurse prin citirea datelor de la alți senzori. Aplicația este disponibilă pentru Android și iPhone.

Accupedo Pedometer – Step Counter (Android/iPhone)

Aplicații de numărat pașii (Pedometru) Android sau iPhone Accupedo Pedometer - Step Counter

Accupedo Pedometer este o aplicație care are o interfață bine organizată și vă permite să monitorizați în timp real pașii făcuți, distanțele parcurse, caloriile arse și multe altele. Pentru a accesa toate funcțiile avansate din aplicație și pentru a elimina reclamele, trebuie să achiziționați versiunea Pro, care costă 3,99 euro în Magazinul Google Play și 4,49 euro în App Store. Aplicația o puteți descărca gratuit pentru Android sau iPhone.

Alte aplicații de numărat pașii Pedometru

Aplicațiile menționate mai sus sunt în opinia noastră cele mai bune aplicații de numărat pașii. Dar, trebuie să știți că sunt și alte aplicații pe care le puteți încerca: mai jos găsiți câteva dintre ele.

  • StepsApp Pedometer (Android / iOS) – această aplicație este renumită pentru interfața sa bine concepută. Cu această aplicație, puteți să vizualizați cu ușurință datele de activitate și să monitorizați numărul de pași, caloriile consumate și multe altele. Aplicația poate fi descărcată gratuit, dar pentru a accesa funcții avansate, trebuie să efectuați anumite achiziții în aplicație (de la 2,39 până la 3,49 euro pe element).
  • Contor de pași – pedometru și contor de calorii (Android) – chiar dacă numele acestei aplicații vă poate face să vă gândiți la un pedometru, caracteristicile integrate sunt cu adevărat interesante: puteți calcula pașii, caloriile arse, să monitorizați greutatea și multe altele.
  • RunKeeper (Android / iOS) – dacă nu căutați un pedometru, ci o aplicație concepută pentru alergat, aceasta este soluția potrivită pentru voi. Aplicația vă permite să monitorizați date și informații care vă permit să setați antrenamente potrivite corpului, datorită cărora puteți pierde în greutate și puteți realiza multe alte obiective.

Dacă căutați aplicații de calculat caloriile, avem un articol cu cele mai bune aplicații gratuite aici. Aplicații de calculat calorii pentru Android sau iPhone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *