Cum te deblochezi pe Facebook dacă ai fost blocat

În ultimul timp, ați observat ceva ciudat pe Facebook, nu mai puteți vedea postările publicate de prietenul vostru (deși nu ați ascuns conținutul său din fluxul de știri) și, dacă vă uitați la lista de prieteni, nu mai există nici numele lui. Credeți că prietenul vostru va blocat pentru un motiv necunoscut, așadar, doriți să aflați care sunt pașii de urmat la întrebarea, cum te deblochezi pe Facebook dacă ai fost blocat? Înainte de a intra în centrul subiectului, totuși, doresc să fac o clarificare, dacă un utilizator a decis să vă blocheze, trebuie să luați în considerare și posibilitatea că nu vrea să vă deblocheze. Nu o puteți forța în această alegere. În acest articol despre, cum te deblochezi pe Facebook dacă ai fost blocat, vă voi explica care sunt pașii de urmat că să încercați să vă deblocați pe Facebook.

Cum te deblochezi pe Facebook dacă ai fost blocat

Cum vezi dacă ai fost blocat pe Facebook

Cum te deblochezi pe Facebook dacă ai fost blocat? Înainte de a vă debloca pe Facebook, trebuie să vă asigurați că ați fost blocat de utilizatorul în cauză. Trebuie să știți de la început că nu există nicio cale sigură de a afla, dar puteți totuși să încercați câteva metode care vă pot ajuta să obțineți o idee despre situația reală.

Practic, va trebui să încercați să înțelegeți dacă nu mai vedeți profilul utilizatorului în cauză și numele său în lista de prieteni, deoarece el a șters contul pur și simplu din rețeaua socială (sau și-a dezactivat contul) sau poate chiar va blocat.

Căutați profilul utilizatorului pe Internet

Cum te deblochezi pe Facebook dacă ai fost blocat

Găsirea profilului utilizatorului care credeți că v-a blocat este o modalitate destul de eficientă de a clarifica situația. Pentru a face acest lucru, deschideți un motor de căutare (de exemplu Google) și introduceți termenii în câmpul de căutare [Nume Prenume] Facebook.

Apoi, găsiți profilul utilizatorului în cauză, dați click pe linkul corespunzător și uitați-vă atent la pagina care se deschide: dacă vedeți profilul de utilizator și informațiile sale de bază, înseamnă că contul este încă activ și prin urmare, există o mare probabilitate de un bloc.

Dacă doriți să încercați, conectați-vă la Facebook și accesați profilul utilizatorului, dacă vi se afișează o pagină de eroare sau sunteți redirecționat către profilul vostru personal, șansele de blocare sunt chiar mai mari.

Verificați ID-ul de utilizator

Cum te deblochezi pe Facebook dacă ai fost blocat recent

Cum te deblochezi pe Facebook dacă ai fost blocat? Verificați ID-ul de utilizator sau secvența de numere asociate fiecărui profil pe Facebook este un alt mod de a încerca să înțelegeți dacă ați fost blocat efectiv de un utilizator sau dacă pur și simplu contul său nu mai există. În cazul în care nu știți, să găsiți ID-ul de Facebook trebuie să știți numele de utilizator al prietenului pe care doriți să îl verificați pe ID-ul de utilizator (care este în ultima parte a link-ului la profilul său personal ), dacă nu puteți găsi aceste date, atunci nu veți putea verifica identitatea în sine.

Pentru a face acest lucru, accesați acest site web și tastați în câmpul de text adresa URL a profilului personal al prietenului al cărui ID doriți să îl verificați (de exemplu, https://www.facebook.com/omulbun), apoi dați click pe butonul albastru Find Facebook ID și, dacă vi se afișează codul numeric de utilizator, contul este încă disponibil, ceea ce înseamnă că probabil ați fost blocat, dacă vi se afișează un mesaj de eroare, profilul pe care l-ați căutat a fost în mod evident șters sau dezactivat.

Verificați Messenger

Un alt mod pe care îl puteți lua în considerare de a înțelege dacă ați fost blocat pe Facebook este să verificați Messenger și să vedeți dacă este imposibil să efectuați anumite acțiuni. De exemplu, deschideți Messenger și căutați ultima conversație de la persoana respectivă. Găsiți legătura cu numele de profil aflat în partea dreaptă și dați click pe el, dacă nu puteți face click posibil că persoana va blocat.

Verificați etichetele

O modalitate destul de bună de a verifica dacă un utilizator v-a blocat pe Facebook este să verificați etichetele. Dacă ați fost blocat de cineva, Facebook va elimina în mod automat link-urile din profilul vostru din etichete (și invers).

Prin urmare, reveniți la un conținut în care ați etichetat utilizatorul în cauză, dacă eticheta a dispărut sau nu mai funcționează, este posibil să fi fost blocată de utilizatorul în cauză. Rețineți totuși că utilizatorul poate pur și simplu a decis să elimine eticheta din postarea respectivă sau, să fi șters sau dezactivat profilul său.

Verificați jocurile

În trecut, ați jucat pe Facebook cu utilizatorul care credeți că va blocat? Dacă raspunsul este da, acest lucru vă poate ajuta să clarificați situația și să înțelegeți dacă ați fost blocat sau nu.

Pentru a face acest lucru, deschideți jocul în cauză care este accesibil din bara laterală din stânga a versiunii Web sau a aplicației oficiale, mergeți la secțiunea din clasamentele jocului și verificați prezența numelui său: dacă apare încă, evident că profilul său nu a fost dezactivat sau șters de pe Facebook și este posibil să vă fi blocat.

Cereți ajutorul unui prieten

Cereți ajutorul unui prieten comun

Blocat pe Facebook! Deși ați urmat cu atenție sfaturile indicate în liniile anterioare, nu sunteți sigur că ați fost blocat pe Facebook? În acest caz, nu aveți de ales decât să cereți ajutor la un prieten pe care îl aveți în comun, astfel încât să știți dacă contul Facebook al persoanei pe care o aveți ca prieten a fost șters din rețeaua socială (și, prin urmare, nu este vizibil nici măcar printre contacte) sau dacă va blocat (în acest caz, prietenul comun va vedea numele utilizatorului în contactele sale).

Contactați persoana pe Facebook

Contactați persoana pentru deblocare

Dacă ați evaluat cu atenție factorii menționați mai sus și ați ajuns la concluzia că va blocat, nu trebuie să vă supărați pentru că poate prietenul vostru a făcut-o probabil fără intenție sau pentru a distrage atenția. Sau poate că a luat această decizie după ce v-aţi certat și, de atunci a trecut ceva timp, acum poate ar fi dispus să elimine blocul.

Singura modalitate de a vă debloca pe Facebook este să contactați utilizatorul care v-a blocat, și să-l întrebați de ce a decis să facă acest lucru (asta dacă nu știți deja motivul).

Comments 8

  • Vreau sa fiu deblocata

  • Vreau sa fiu deblocata pe facebook ?

  • Vreazu sa deblochez un prieten pe ca l-am blocat din greseala!

    • Trebuie să mergi la opțiuni în contul de Facebook, apoi la setări, acolo vei vedea opțiunea Blocare. Atinge pe această opțiune și vei vedea toate persoanele blocate. Pentru a debloca o persoană va trebui să atingi pe Deblochează din partea dreaptă la numele utilizatorului.

  • Vreau sa stiu cine imi raporteaza pagina de facebook…

  • am fost blocata da tot vad cateva ori pe omul respectiv cand e online sau cand a fost online..da nu tot timpul…cum se poate asa ceva daca ma blocat? si el ma vede pe mine??

    • Dacă blochezi o persoană pe Facebook nu va mai putea să vadă când ai fost online, pentru mai multe informații despre ce poți vedea în continuare de la persoana respectivă consultă centrul de ajutor de la Facebook.

  • Numărul de telefon a soției mele este blocat pe facebook cînd vreau sa vad prietenii , fiul etc .VasileOlaru