Cum postezi sau trimiți gif-uri pe Facebook

Ce rețea de socializare nu ar aprecia un GIF bun? Cu acest articol vedem cum postezi sau trimiți gif-uri pe Facebook.

Din fericire, postarea unui GIF pe Facebook a devenit mult mai ușoară.Cele mai recente smartphone-uri sunt capabile să creeze rapid GIF-uri. Și toți îl iubim pe Giphy.Bineînțeles, atunci trebuie să învățăm cum să facem două dintre lucrurile noastre preferate să se unească, deci de Giphy o să vorbim altădată.

Poate vă interesează și cum să securizați contul vostru de Facebook dacă da citiți ghidul nostru. Cum să securizezi contul personal de Facebook

Cum postezi sau trimiți gif-uri pe Facebook

Cum postezi GIF-uri pe Facebook

Dacă nu sunteți excesivi de îngrijorați cu privire la ce GIF postați pe Facebook, puteți utiliza bara de căutare pentru a tasta un cuvânt cheie pentru a găsi GIF-uri care au o temă comună, apoi apăsați pe unul pentru al adăuga la postarea voastră.

Unii sunt mai agitați de GIF-urile noastre. Dacă ați găsit un GIF în altă parte, puteți să-l trageți în câmpul „What’s on your mind” la Facebook , pe un desktop sau să îl partajați ca pe orice altă fotografie sau video de pe Facebook.

Dacă un GIF pe care doriți să-l distribuiți este deja stocat online undeva, tot ce aveți nevoie este adresa URL a imaginii (faceți clic dreapta și selectați „Copy Image URL” în Chrome, „Copy Image Location” în Firefox sau Opera „Copy Image Address” ).
postezi sau trimiți gif-uri pe Facebook

Acum mergeți la feed-ul Facebook și dați Paste la link în „What’s on your mind?” Câmpul de stare din partea de sus a paginii. Puteți utiliza Ctrl + V pe tastatură sau faceți clic cu butonul din dreapta în casetă și selectați Paste.

Dați-i o secundă, iar GIF-ul va apărea automat sub adresa URL. Puteți să ștergeți această adresă URL și chiar să introduceți un mesaj, astfel încât prietenii voștri să știe de ce ați postat GIF-ul. Asta depinde de voi.

După ce ați terminat, faceți clic pe butonul Post foarte ușor nu?

Comments 1