Aplicații de făcut invitații pe telefon

În acest articol despre, aplicații de făcut invitații pe telefon, vă voi prezenta câteva aplicații de creat invitații care ar putea fi utile pentru voi. Unele dintre acestea vă permit să folosiți șabloane gata de utilizare pentru fiecare tip de invitație, cu posibilitatea de a adăuga fotografii și diverse personalizări, iar altele vă permit să creați invitații pornind de la zero.

Aplicații de făcut invitații pe telefon

Dacă căutați o aplicație de făcut invitații pe telefon care să vă permită atât să folosiți șabloane gata de utilizare (pentru a le personaliza după bunul plac), cât și să creați o invitație de la zero, trebuie să știți că există destule aplicații de unde puteți alege. Mai jos veți găsi cele mai bune aplicații, din această categorie.

Canva (Android/iPhone)

Canva este una dintre cele mai bune aplicații de făcut invitații pe telefon Android sau iPhone. Aplicația permite atât utilizarea șabloanelor gata de utilizat, cât și crearea de invitații de la zero, importând fotografii de pe telefonul sau tableta voastră sau folosind instrumentele (atât gratuite, cât și contra cost) disponibile în aplicație. Aplicația Canva este disponibilă gratuit pentru Android și iOS, dar pentru a profita de funcțiile avansate trebuie să achiziționați versiunea Pro.

După ce ați descărcat aplicația din magazinul telefonului vostru utilizând procedura obișnuită, deschideți aplicația și atingeți pe butonul „Vedeți toate opțiunile” și apoi atingeți pe „Conectați-vă cu adresa de e-mail” pentru a vă crea contul. Apoi introduceți datele necesare în câmpurile „Adresa voastră de e-mail” și Alegeți o parolă și atingeți pe butonul „Începe acum”. După ce ați făcut acest lucru, veți primi un e-mail cu un cod, necesar pentru a finaliza înregistrarea.

În mod alternativ, alegeți opțiunile Conectare cu Facebook sau Conectare cu Google pentru a utiliza aplicația folosind contul vostru Facebook sau Google.

După ce v-ați creat contul, pe ecranul principal al aplicației, atingeți pe butonul + și alegeți opțiunea Invitație 14 x 14 cm. Apoi, alegeți unul dintre modelele gata de utilizare. După ce ați terminat, puteți personaliza invitația, adăugând text, elemente, fotografii și multe altele. De exemplu, dacă intenția voastră este să creați o invitație cu fotografia voastră, apăsați butonul +, selectați opțiunea Galerie și atingeți pe fotografia care vă interesează, pentru a o folosi în invitație.

După ce ați terminat de făcut invitația, atingeți pictograma săgeată îndreptată în jos pentru a o salva ca imagine pe telefon sau tabletă. Alternativ, dacă intenția voastră este să trimiteți invitația sau să o distribuiți pe rețelele sociale, apăsați pictograma săgeată în sus, apoi atingeți pe opțiunea Salvează pentru a salva invitația în galeria voastră și apoi o puteți distribui pe rețelele sociale cum ar fi Facebook, WhatsApp etc.

Invitation maker Studio (Android/iPhone)

Dacă doriți să descărcați o aplicație de făcut invitații gratis, puteți folosi aplicația Invitation maker Studio & Card design pentru Android și iOS. Această aplicație vă permite să creați invitații de ziua de naștere, invitații pentru nunți, botezuri, evenimente profesionale și multe altele.

Tot ce trebuie să faceți pentru a crea o invitație pentru un botez sau o petrecere este să deschideți aplicația, să selectați fila „Invitations” și să alegeți opțiunea care vă interesează: de exemplu, Upload your own pentru a crea o invitație de la zero: Birthday pentru a folosi invitații pentru ziua de naștere: Wedding pentru crearea și personalizarea invitațiilor pentru nuntă: General pentru a vizualiza o listă de invitații gata de utilizare: Graduation party pentru a face invitații de absolvire etc.

După ce ați selectat categoria de invitații care vă interesează, alegeți șablonul pe care îl preferați și atingeți pe el, pentru al importa în editorul de aplicații și al personaliza după bunul plac. Apoi apăsați pe fiecare element al invitației pe care doriți să îl modificați și apăsați pe opțiunile care vă interesează (Edit, Font, Size, Color și Align), pentru a face modificările pe care le preferați.

Dacă doriți să adăugați elemente noi, selectați opțiunea Add text, pentru a adăuga o nouă casetă de text și Add sticker, pentru a insera un autocolant dintre cele disponibile în aplicație. După ce ați finalizat personalizarea invitației, apăsați butonul Next și alegeți una dintre opțiunile disponibile dintre Save image, pentru a salva invitația pe telefon, sau Share as image, pentru a o trimite prin e-mail, SMS sau folosind una dintre aplicațiile de mesagerie disponibile pe telefonul vostru (de exemplu, WhatsApp, Telegram, Messenger etc).

Invitation Maker (Android/iPhone)

Invitation Maker este o aplicație de făcut invitații pentru ziua de naștere și este disponibilă pentru dispozitivele Android și iOS. Această aplicație vă permite nu numai să creați invitații pentru petreceri aniversări și nunți, ci și pentru botezuri, evenimente profesionale și multe altele. Aplicația este gratuită dar trebuie să faceți achiziții în aplicație pentru a debloca funcții suplimentare.

Pentru a crea o invitație, deschideți aplicația, atingeți pe butonul Register, introduceți datele voastre în câmpurile Name, Surname, Email și Password și atingeți din nou pe butonul Register pentru a vă crea contul. Alternativ, vă puteți conecta cu contul vostru Facebook sau Google.

După ce ați făcut acest lucru, alegeți opțiunea Create, alegeți formatul invitației, alegând una dintre opțiunile disponibile între Square, A5 și 5×7 și atingeți pe șablonul care vă interesează pentru a începe să vă personalizați invitația. Alternativ, atingeți pe opțiunea „Blank Design” pentru a crea o invitație de la zero.

După ce ați făcut alegerea, utilizați instrumentele vizibile în meniul situat în partea de jos (Elements, Images, Text, Layers și Pages) pentru a modifica invitația. În plus, selectând un conținut disponibil în șablon, puteți aplica modificările pe care le preferați. De exemplu, selectând o casetă de text puteți personaliza conținutul, culoarea, fontul, opacitatea, dimensiunea textului și multe altele.

După ce ați finalizat crearea invitației, atingeți pictograma săgeată îndreptată în jos și selectați opțiunea care vă interesează (Download as JPG, Download as PNG sau Download as PDF), pentru a salva invitația pe telefonul vostru. Dacă doriți să o distribuiți pe rețelele de socializare sau să o trimiteți prietenilor prin intermediul unei aplicații de mesagerie, apăsați pictograma Share și alegeți aplicația care vă interesează.

Invitation Card Maker (Android)

Invitation Card Maker este o aplicație disponibilă pentru Android, care este soluția ideală pentru cei care caută o aplicație de făcut invitații gratis pentru ziua de naștere. Aplicația vă permite să creați invitații, atât ca imagini, cât și ca videoclipuri, pentru a le salva pe telefon și apoi să le trimiteți persoanelor de contact.

După descărcarea și deschiderea aplicației, selectați opțiunea Designer, selectați tipul de eveniment (de exemplu: birthday, baptism, party, wedding, etc) și, în secțiunea Step 2, introduceți toate datele necesare. În cele din urmă, apăsați pe butonul Create, selectați șablonul pe care îl preferați dintre cele propuse și, dacă doriți, aplicați modificări ulterioare folosind instrumentele aflate în meniul din partea de jos.

În mod alternativ, puteți selecta opțiunea „Template” care vă permite să alegeți, să utilizați și să editați un șablon de invitație gata de utilizat. În acest caz, atingeți șablonul care vă interesează și utilizați instrumentele din partea de jos (Text, Stickers, Effects și Image) pentru a personaliza invitația.

Dacă doriți să creați o invitație de la zero, pe ecranul principal al aplicației, atingeți butonul +, selectați formatul pe care îl preferați (1:1, 16:9, 9:16; 4:3 etc), alegeți fundalul pe care îl aplicați invitației selectând una dintre opțiunile disponibile între Background, Texture, Image, Gradient și Color și continuați cu personalizarea invitației folosind instrumentele aflate în meniul din partea de jos.

După ce ați terminat de făcut invitația, atingeți butonul ✓ și selectați opțiunea care vă interesează dintre Image și Video, pentru a salva invitația creată pe telefon.

Invitation Maker 2.0 (Android)

Invitation Maker 2.0 este o aplicație gratuită pentru Android care vă permite să creați invitații de la zero. În versiunea gratuită, aplică un filigran pe invitațiile create, care poate fi eliminat doar dacă vă abonați la abonamentul Premium.

Acestea fiind spuse, pentru a crea o invitație cu Invitation Maker, deschideți aplicația, atingeți pe „Create Invitation” și alegeți un fundal dintre cele disponibile pentru a începe. Apoi puteți personaliza invitația adăugând text, autocolante, efecte și imagini. Pentru a salva invitația pe telefon, atingeți pictograma din dreapta sus, apoi atingeți pe Image.

Alte aplicații de făcut invitații pe telefon

Trebuie să știți că sunt și alte aplicații de făcut invitații pe telefon, atât de la zero, cât și folosind șabloane gata de utilizare. Mai jos veți găsi o listă cu alte aplicații din această categorie.

  • Invitation Card Designer (Android) – aceasta este o aplicație gratuită care vă permite să creați și să trimiteți invitații digitale. Puteți folosi zeci și zeci de șabloane gata de utilizare potrivite pentru orice tip de eveniment.
  • Desyne – Flyer Design Creator (iOS) – cu această aplicație puteți să faceți invitații și  să personalizați fotografiile aplicând scrieri, autocolante, efecte și multe altele, cu posibilitatea de a folosi unul dintre cele 300 de șabloane de design gata de utilizare. În versiunea gratuită aplică un filigran pe invitațiile create, care poate fi eliminat prin activarea unui abonament Pro.
  • Microsoft Word (Android /iOS) – aceasta este versiunea mobilă a programului Microsoft, disponibil gratuit pentru toate dispozitivele cu dimensiuni egale sau mai mici de 10,1 inch. Pe lângă caracteristicile clasice pentru crearea documentelor text, vă permite și să creați invitații de la zero sau să utilizați șabloane gata de utilizare
  • Pages (iOS) – aceasta este aplicația de la Apple și este instalată pe toate iPhone-urile și iPad-urile și este disponibilă gratuit în App Store. Această aplicație vă permite să vizualizați, să creați și să editați documente și, de asemenea, are numeroase șabloane gata de utilizare pentru a crea fluturași, invitații și multe altele.