Aplicații de făcut pliante, fluturași, pe Android sau iPhone

Aplicații de făcut pliante, fluturași, pe Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație de făcut pliante, flyere, sau fluturași sunteți în locul potrivit. Mai jos veți găsi câteva aplicații care cu siguranță o să vă ajute la crearea pliantelor. Nu contează dacă sunteți sau nu sunteți profesioniști în design, aplicațiile sunt ușor de folosit și le puteți utiliza pe un telefon Android sau iPhone.

cele mai bune aplicații de făcut pliante si fluturași pe Android sau iPhone

Canva (Android/iOS)

Aplicații de făcut pliante fluturași Android sau iPhone Canva

Prima aplicație este Canva, celebra aplicație web gratuită, care poate fi, de asemenea, utilizată ca aplicație pentru dispozitive Android și iOS. Aplicația Canva vă permite să creați nu numai fluturași, ci și invitații, bilete, postere, colaje foto, coperți pentru Facebook și multe altele.

Sprightly (Android/iOS)

Aplicații de făcut pliante fluturași Android sau iPhone Sprightly

Sprightly este o altă aplicație pe care trebuie să o încercați dacă doriți să creați pliante și alte materiale publicitare direct pe telefon sau pe tabletă. Această aplicație este gratuită 100% și este disponibilă pentru Android și iOS aplicația este dezvoltată de Microsoft. Spre deosebire de aplicația Canva, utilizarea nu necesită crearea unui cont.

Microsoft Word (Android/iOS/Windows)

Aplicații de făcut pliante fluturași Android sau iPhone icrosoft Word

Microsoft Word, este o altă aplicație pe care trebuie să o încercați dacă vă gândiți să creați pliante publicitare. Word, de fapt, vă permite să utilizați anumite șabloane personalizate pe baza gusturilor și nevoilor voastre. Aplicația este disponibilă pentru Android, și iOS.

Pages (iOS/macOS)

Aplicații de făcut pliante fluturași Android sau iPhone pages

Dacă aveți un dispozitiv iPhone, Pages poate fi aplicația potrivită pentru voi. Aplicația este disponibilă atât pentru iOS cât și pentru MacOS, include numeroase șabloane pentru a crea fluturași, pentru a face publicitate diferitelor activități și multe altele.

Dacă căutați aplicații pentru apeluri anonime, avem un articol dedicat acestui subiect. Aplicații pentru apeluri false sau anonime pe Android sau iPhone.

Comments 1