Aplicații pentru apeluri false sau anonime Android, iPhone

Aplicații pentru apeluri false sau anonime Android, iPhone. Din când în când primiți apeluri cu număr privat sau ascuns? Indiferent dacă aveți un telefon Android sau un iPhone nu contează, există aplicații de acest tip atât pentru Android cât și pentru iPhone. Mai jos vom enumera câteva aplicații utile pentru problema în cauză.

Aplicații pentru apeluri false sau anonime Android, iPhone

Whooming (Android/iOS)

Aplicații pentru apeluri false sau anonime Android, iPhone Whooming

Prima dintre aplicațiile pentru apeluri anonime este Whooming, practic vă permite redirecționarea apelurilor, dar și să identificați numărul de telefon al apelantului. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS, și este foarte ușor de utilizat, o puteți descărca gratuit (dar pentru a utiliza anumite funcții trebuie să plătiți).

WoozThat (Android/iOS)

 

O altă aplicație pentru apeluri cu număr privat pe care ar trebui să o încercați și pe care o puteți folosi ca o alternativă la Whooming, este WoozThat. Aplicația vă permite să identificați apelurile primite cu număr privat , folosind tehnica de redirecționare a apelurilor. Aplicația este gratuita și este disponibilă pentru Android și iOS.

Calls Blacklist (Android)

Aplicații pentru apeluri false sau anonime Android, iPhone Calls Blacklist

Căutați o aplicație care, în loc să afle numărul real al apelantului care sună cu număr ascuns, să oprească apeluri de genul asta? Dacă utilizați un dispozitiv Android și nu doriți să profitați de funcția sistemului, puteți să folosiți Calls Blacklist. Aceasta este o aplicație care vă permite să blocați numerele adăugate în lista neagră și toate apelurile de la numere anonime, sau care nu sunt incluse în agenda telefonică. Aplicația o puteți descărca gratuit (dar va trebui să cumpărați versiunea Pro, pentru a scăpa de anunțurile publicitare).

Alte Aplicații pentru apeluri

Dacă nu ați găsit o aplicație pe placul vostru din cele menționate mai sus, puteți încerca altele din lista de mai jos.

  • Truecaller (Android / iOS) – Această aplicație este pentru blocarea și identificarea apelurilor anonime. Se bazează pe o bază de date care constă în informații furnizate de utilizatorii . Aplicația o puteți descărca gratuit.
  • Mr. Number-Block calls & spam (Android / iOS) – Aceasta acționează în mod similar cu aplicația Truecaller. Vă permite să aflați identitatea apelantului, chiar dacă nu este prezent în agenda telefonică, și vă permite să blocați apelurile anonime dar numai pe Android .
  • Should I Answer? (Android) – Aceasta este o altă aplicație care vă permite să blocați apelurile anonime în siguranță totală, utilizând o bază de date care conține sute de numere și actualizată continuu datorită feedback-ului utilizatorilor.
  • AntiNuisance – Call Blocker and SMS Blocker (Android) – Vă permite să blocați apelurile și mesajele de la persoane nedorite, și spam-uri, desigur, blochează și apelurile anonime .

Dacă cautați aplicații de urmărire a telefonului, avem un articol aici. Aplicații de urmărire a telefonului Android sau iPhone.