Aplicații de urmărire a telefonului Android sau iPhone

Aplicații de urmărire a telefonului Android sau iPhone. Ați pus deoparte bani pentru un telefon nou pentru că cel vechi l-ați uitat la bar sau restaurant? De acum cu siguranță o să acordați mai multa atenție în viitor, dar în același timp sunteți în căutarea unor aplicații de urmărire a telefonului Android sau iPhone. Mai ales dacă o să se întâmple din nou un astfel de lucru neplăcut. Ei bine dacă doriți să știți dacă exista aplicații de urmărire, răspunsul este da. Mai jos vom enumera câteva dintre ele.

Aplicații de urmărire a telefonului Android sau iPhone

Chiar dacă aveți un smartphone Android, sau un iPhone nu face nicio diferență, indiferent de sistemul de operare al smartphone-ului vostru, vă vom explica ce aplicații să folosiți pentru a localiza telefonul.

Aplicații de urmărire a telefonului

Aplicații de urmărire a telefonului Android sau iPhone Find My Device

Find My Device este o aplicație dezvoltată de Google pentru a localiza telefonul mobil în caz de furt sau pierdere. Este o aplicație foarte simplă care are ca forță interfața sa de utilizator foarte intuitivă.

Aplicația Find My Device vă permite să localizați cu ușurință telefonul Android de la distanță, dar, din punct de vedere al funcțiilor suplimentare, aplicația Google este destul de limitată. Comparat cu alte aplicații cu caracteristici similare disponibile în Magazinul Google Play, aplicația este concepută pentru cei care caută o aplicație pentru localizarea dispozitivului de la distanță, printr-o interfață Web.

Aceste caracteristici suplimentare ale serviciului Find My Device includ capacitatea de a face apeluri, de a bloca accesul la dispozitiv prin setarea unei parole și resetarea acestuia, toate complet de la distanță.

Aplicația pentru urmărirea telefonului mobil Find My Device poate fi descărcată gratuit din Magazinul Google Play.

Aplicații de localizare Android

Aplicații de urmărire a telefonului Android sau iPhone Lost Android

Una dintre cele mai bune aplicații pentru Android care vă permite să localizați telefonul se numește Lost Android. Este o aplicație gratuită concepută pentru a localiza telefonul mobil de la distanță, de exemplu în caz de furt sau pierdere.

Utilizarea aplicației este destul de simplă, chiar dacă interfața utilizatorului este numai în limba engleză. Dintre caracteristicile disponibile ale aplicației există posibilitatea de a controla telefonul de la distanță prin Web sau prin intermediul unor comenzi SMS care oferă o gamă largă de funcții.

Alte caracteristici notabile la Lost Android includ capacitatea de a localiza telefonul de la distanță, de a activa sau de a dezactiva Wi-Fi și GPS și de a suna o alarmă. Prin aplicația Lost Android puteți șterge și conținutul din memoria telefonului și multe altele. În plus, o caracteristică cu adevărat interesantă la Lost Android este că, în meniul de aplicații instalat pe Android, aplicația va fi sub numele fals de Personal Notes și va avea pictograma unui Notepad.

Aplicația Lost Android este gratuită, dar unele funcții suplimentare sunt la plată (la un cost de 3,35 €) și vor necesita permisiunile de root ale dispozitivului.

Localizare telefon android prin GPS

Aplicații de urmărire a telefonului Android sau iPhone Cereberus

Cerberus este, în opinia noastră, cea mai completă aplicație pentru Android, care vă permite să localizați telefonul. Este o aplicație excelentă cu multe caracteristici suplimentare care vă vor permite să localizați și să vă gestionați telefonul, în special în caz de furt.

Cerberus este o aplicație la plată, dar gratuită oferă o utilizare pentru doar 7 zile de încercare gratuită. Cu toate acestea, costul versiunii la plată este de 5 € pe an. Aplicația vă permite să activați GPS de la distanță, să localizați smartphone-ul, să-l blocați și să îl resetați, de la distanță prin comenzi SMS sau printr-o interfață Web.

Ceea ce face ca aplicația Cerberus să fie atât de interesantă este capacitatea de a controla telefonul de la distanță, posibilitatea de a face fotografii și de a înregistra video, cu speranța de a localiza hoțul, precum și de a obține informații despre dispozitivul în sine: lista cu aplicațiile instalate, apeluri și mesaje, dar și informații mai practice pentru locația acestora, cum ar fi informații despre rețeaua Wi-Fi la care este conectat dispozitivul.

Dacă doriți să încercați Cerberus ca instrument de localizare a telefonului, puteți să descărcați aplicația prin intermediul Magazinului Google Play și să profitați de încercarea gratuită.

Localizare telefon iPhone

Aplicații de urmărire a telefonului Android sau iPhone Lookout

Un instrument excelent pentru a localiza telefonul iPhone este aplicația Lookout care integrează funcționalitatea de antivirus, antifurt și dispozitiv de localizare într-o singură aplicație.

Aplicația este gratuită și este disponibilă pentru iPhone, iar printre caracteristicile sale, există un instrument de scanare a aplicațiilor instalate care asigură protecția împotriva virușilor, a programelor malware, și a programelor spyware. Este foarte interesant modul în care aplicația găsește locația dispozitivului iOS și declanșează un sunet de alarmă. În plus, Lookout poate salva automat poziția telefonului atunci când bateria este goală și integrează funcționalitatea de backup, salvând o copie a contactelor voastre în cloud prin intermediul contului Google.

Aplicația Lookout este gratuită, dar oferă funcții premium la plată, cum ar fi capacitatea de a copia fotografii, de a bloca și de a reseta dispozitivul de la distanță. Toate caracteristicile premium ale aplicației (au un cost lunar de 2,49 € sau 24,99 € pe an) sunt disponibile pentru o încercare gratuită de 14 zile.

Aplicații de urmărire a telefonului cu siguranță sunt o mulțime, dacă aceste aplicații enumerate mai sus nu sunt la plăcerea voastră, puteți oricând să căutați altele. Iar dacă cautați o aplicație de văzut cine vă sună cu număr ascuns/privat, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicație de văzut cine te sună pe Android sau iPhone.

Comments 1

  • Îmi doresc mult o aplicație care să îmi localizeze un telefon după număr fără să am acces la acesta! Oare există așa ceva? Mulțumesc!