Aplicație de văzut cine te sună pe Android sau iPhone

Aplicație de văzut cine te sună pe Android sau iPhone. Ați primit în ultima vreme apeluri de la un număr necunoscut? Doriți să aflați cine vă sună să știți dacă să răspundeți la apel sau nu? Dacă ați răspuns afirmativ la cel puțin una dintre aceste întrebări, vă aflați în locul potrivit pentru a afla cine vă sună pe Android sau iPhone.

Aplicație de văzut cine te sună pe Android sau iPhone

Whooming (Android/iOS)

Aplicație de văzut cine te sună pe Android sau iPhone Whooming

Una dintre primele aplicații pentru a afla cine vă sună este Whooming: o aplicație gratuită, disponibilă pentru Android sau iOS, care utilizează tehnica de redirecționare a apelurilor pentru a urmări identitatea apelantului, chiar dacă a efectuat un apel telefonic anonim. Whooming poate fi folosit gratuit, dar pentru a afla numărul de telefon, trebuie să aveți un abonament de 12,20 euro pentru 3 luni, 18,30 euro timp de 6 luni sau 24,40 euro pentru 1 an. Fără un abonament, partea finală a numerelor este ascunsă cu #.

TrueCaller (Android/iOS/Windows)

Aplicație de văzut cine te sună pe Android sau iPhone TrueCaller

TrueCaller este o altă aplicație foarte utilă pentru a afla cine vă sună și chiar puteți să blocați în mod preventiv apeluri. Cu TrueCaller, puteți utiliza și o funcție de căutare pentru a identifica identitatea unei persoane pornind de la numărul său mobil. În plus, prin abonarea la versiunea Pro a serviciului (de la 1,99 EUR pe lună), puteți chiar să căutați pornind de la numele unei persoane și apoi să aflați numărul său mobil.

TrueCaller poate fi utilizat numai după ce ați acceptat partajarea numărului vostru mobil în baza de date. Prin acceptarea acestui lucru, numărul utilizatorului este făcut public și poate fi ușor de urmărit din baza de date TrueCaller. Aplicația este disponibila pentru Android, iOS și Windows 10 Mobile.

Aplicație de văzut cine te sună : Should I Answer? (Android)

Aplicație de văzut cine te sună pe Android sau iPhone Should I Answer

Nu aveți intenția de a vă înregistra la TrueCaller și de a vă distribui numărul în baza lor de date publică? Dacă aveți un smartphone Android, puteți încerca Should I Answer. O aplicație gratuită care identifică și blochează apelurile anonime.

Dacă căutați aplicații care schimbă vocea în timpul apelului avem un articol dedicat acestui subiect aici.Aplicații care schimbă vocea în timpul apelului pe Android și iOS.