Aplicație care schimbă vocea în timpul apelului

Aplicație care schimbă vocea în timpul apelului. Planificați o glumă telefonică unui prieten și căutați aplicații care vă permit să schimbați vocea pe telefonul vostru? Ei bine, trebuie să știți că sunteți în locul potrivit. În acest articol despre, aplicație care schimbă vocea în timpul apelului, vă voi prezenta câteva aplicații care vă permit să schimbați vocea pe Android și iOS.

Din păcate, nu există multe aplicații, dar puținele disponibile vă permit să faceți exact ceea ce căutați, puteți alege între numeroasele tonuri vocale, și cu posibilitatea de a aplica efecte audio cum ar fi sirene, râsete, aplauze și multe altele. Puteți descărca gratuit toate aplicațiile pe care urmează să vi le prezint, dar trebuie să știți că deseori va trebui să faceți achiziții în aplicație pentru a efectua apeluri.

Dacă căutați metode gratuite, trebuie să știți că aveți posibilitatea de a schimba vocea și apoi de a partaja audio prin WhatsApp sau alte canale de mesagerie și rețele sociale. Cum să faceți acest lucru, veți găsi în acest articol.

Aplicație care schimbă vocea în timpul apelului

Aplicație care schimbă vocea în timpul apelului pe Android și iPhone gratis

Printre numeroasele aplicații care vă permit să schimbați vocea, trebuie făcută o diferență între aplicații pentru a schimba vocea în timpul apelului și aplicațiile pentru a schimba vocea în timp real, de exemplu prin înregistrarea vocii pentru a o modifica imediat după aceea. Cu alte cuvinte, există aplicații care permit modificarea vocii în timpul unui apel și altele doar atunci când înregistrați un sunet pentru a fi partajat mai târziu prin intermediul aplicațiilor de mesagerie sau al rețelelor sociale.

Din păcate, multe aplicații din Magazin Play nu funcționează bine, dar puteți rezolva problema instalând alte aplicații folosind pachetele APK, vom vorbi și despre acest lucru.

Call Voice Changer (Android/iPhone)

Aplicație care schimbă vocea în timpul apelului pe telefon

Call Voice Changer este o aplicație excelentă pentru schimbarea vocii în timpul apelurilor. Aceasta vă permite să efectuați apeluri și să modificați tonul vocii în timp real, cu posibilitatea de a adăuga numeroase efecte sonore. Aplicația este gratuită și oferă 2 minute de apeluri de testare, după care trebuie să faceți achiziții în aplicație pentru mai multe minute de apeluri.

Aplicația în este disponibilă pentru iPhone prin App Store, de unde o puteți descărca urmând procedura clasică, și pentru Android, însă, nu este posibil să o descărcați din Magazin Play, o puteți instala prin pachetul APK.

În acest caz, luați în considerare riscurile legate de confidențialitatea și integritatea datelor dispozitivului vostru atunci când instalați aplicații distribuite în afara magazinelor oficiale (Magazin Play), deoarece în aceste cazuri pachetele APK sunt cu siguranță mai puțin verificate.

Acestea fiind spuse, puteți obține aplicația de pe site-ul aplicației. Pe pagina aplicației atingeți pe butonul Download APK. Pe pagina care se deschide, atingeți butonul de culoare verde Download APK (17.4 MB). Când descărcarea este completă, atingeți butonul Deschideți și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala aplicația (ar trebui să puteți activa suportul pentru surse externe). Mai multe detalii despre cum puteți instala pachete APK, găsiți în articolul instalare APK pe PC sau Android. După instalarea aplicației, vă recomand să reactivați protecția pentru instalarea aplicațiilor din surse externe.

După ce ați deschis aplicația pe telefonul sau tableta voastră, pe ecranul principal apăsați butonul Demo pentru a simula un apel și pentru a vă familiariza cu diferite efecte disponibile. La sfârșitul operației, puteți alege modul de setare a tonului vocal, apăsând una dintre opțiunile disponibile dintre funcțiile Low, High, Lowest și Highest, puteți atinge opțiunea Normal pentru a vă folosi vocea reală.

De asemenea, este posibil să aplicați efecte sonore, folosind categoriile pentru efecte sonore, precum plânsul unui copil (câine, găină, elefant, cal, oaie etc),  pentru înregistrări audio în chineză, japoneză, norvegiană, și multe altele.

După ce v-ați obișnuit cu versiunea demo, puteți efectua primul apel modificând vocea. În ecranul Call Voice Changer, formați numărul de apelat, în caz contrar atingeți pictograma pentru a alege un contact din agenda telefonică, apoi apăsați butonul verde Call pentru a iniția apelul și a selecta tonul inițial al vocii voastre în Low, High, Lowest, Highest și Normal. În timpul apelului puteți modifica tonul vocii și puteți aplica efectele menționate mai sus, iar pentru a închide apelul trebuie să atingeți butonul roșu End call.

Pentru a achiziționa minute suplimentare, apăsați pe butonul Buy din partea dreaptă sus și alegeți una dintre opțiunile disponibile. În schimb puteți atinge pe butonul More pentru a efectua activități și pentru a câștiga minute gratuite.

Fun Phone Call (iPhone)

Aplicație care schimbă vocea în timpul apelului pe Android

Fun Phone Call este o aplicație dezvoltată de aceeași companie (Astra Communication LTD) ca și Call Voice Changer, datorită căreia puteți efectua apeluri schimbând vocea și redând numeroase efecte audio, cum ar fi plânsul unui copil, sunetul unui fluier și multe altele. Aplicația este disponibilă doar pentru iPhone și vă permite să efectuați două minute de apeluri gratuite. La sfârșitul perioadei de încercare gratuită, puteți continua să apelați cumpărând pachete de minute.

Pentru a utiliza aplicația, tot ce trebuie să faceți este să o descărcați din App Store, să o porniți și să-i acordați permisiuni pentru a accesa microfonul și agenda. Apoi trebuie să tastați numărul de apelat în câmpul Phone, trebuie să specificați numărul de utilizat ca număr al expeditorului în câmpul My Phone (puteți lăsa câmpul necompletat pentru a efectua un apel anonim) și trebuie să utilizați bara de ajustare situată sub Select your voice pentru a indica tipul de schimbare pe care doriți să-l aibă vocea voastră (High vă face vocea mai subțire, Low mai groasă). Dacă doriți să înregistrați apelul, bifați caseta de lângă Record the call.

În cele din urmă, apăsați butonul Call, așteptați inițierea apelului și utilizați butoanele situate în partea de jos pentru a reda efecte sonore. Pentru a termina apelul, atingeți butonul End call din partea de jos.

Voice Changer – Voice Effects (Android)

Voice Changer

Deși aceasta nu este o aplicație care schimbă vocea în timpul apelului, Voice Changer este o aplicație pentru Android care vă permite să o faceți în diferite moduri. De exemplu, în timp real atât de la microfon, cât și la video (deci puteți schimba vocea într-un videoclip pe care l-ați filmat), la fișiere audio/video deja înregistrate și din text (mod citire cu aplicare de efecte). Pe scurt, este o aplicație excelentă pentru schimbarea vocii de la bărbat la femeie și invers, potrivită și ca aplicație pentru schimbarea vocii în timp real. Aplicația o puteți descărca din Magazin Play și trebuie să faceți achiziții în aplicație pentru deblocarea funcțiilor pro.

După descărcare și instalare, deschideți aplicația apoi din meniul său principal puteți accesa funcțiile aplicației. Mai precis, veți găsi butoanele: Record and change voice, Open file to change voice și Text to audio.

De exemplu, pentru a schimba vocea într-o înregistrare în timp real, selectați prima voce, apoi apăsați butonul Record audio sau Record video și atingeți butonul Allow. După ce ați făcut acest lucru, apăsați butonul Start recording apoi apăsați butonul Stop pentru a asculta înregistrarea cu modificările aplicate.

Vă puteți schimba vocea selectând unul dintre numeroasele efecte prestabilite (de exemplu, Woman, Man, Zombie, Alien, Robot, Giant etc), apoi faceți alte ajustări suplimentare, cum ar fi viteza și volumul de redare, sau puteți aplica un sunet ambiental atingând butonul respectiv și apoi alegeți dintre efectele disponibile (cum ar fi Sea, Birds, Train, Snore etc).

La sfârșitul modificărilor, apăsați butonul Save pentru a transfera audio/video în memoria telefonului, astfel încât să îl puteți partaja cu oricine doriți ca fișier audio/video normal.

Aplicație care schimbă vocea în timpul apelului pe telefon Android

Dacă din lista de mai sus nu ați găsit o aplicație care schimbă vocea în timpul apelului pe placul vostru, puteți încerca alte aplicații din lista de mai jos.

  • FunCalls (Android) – este cu siguranță una dintre cele mai bune și mai complete aplicații pentru schimbarea vocii în timpul unui apel. Este destul de intuitivă și ușor de utilizat, permițându-vă să ascultați și să încercați varietatea de voci și să o alegeți pe cea care vă place cel mai mult. Pe lângă toate acestea, aplicația permite ca ID-ul apelului să dispară și să devină complet anonim.
  • Voice changer with effects (Android) – aplicație cu funcții  excelente. Nu numai că vă va permite să vă schimbați vocea și să o ajustați după bunul plac, dar puteți face acest lucru și în timpul unui apel. Deși are o secțiune mare de setări pentru a vă putea personaliza tonul vocii după bunul plac, are, de asemenea, o gamă completă de voci adăugate anterior. Încercați această aplicație care schimbă vocea în timpul apelului și nu veți regreta.
  • Super Voice Changer – Editor (Android) – deși are o funcționalitate similară cu alte aplicații din această categorie, un lucru care o diferențiază de celelalte este faptul că puteți, de asemenea, să modulați tonul vocii. În acest fel, veți cânta precum artiștii voștri preferați. Părerea mea este că această aplicație merită încercată.

Alte aplicații care schimbă vocea

Alte aplicații care schimbă vocea

Pe lângă aplicațiile pe care le-am menționat mai sus, mai jos vă voi prezenta alte aplicații care schimbă vocea. Așa cum am menționat, multe dintre acestea nu au funcția de a schimba vocea în timpul apelului, dar puteți folosi fișierul audio cu vocea schimbată pentru al trimite prin aplicații de mesagerie sau pe rețelele sociale.

  • Voice Changer (Android) – datorită acestei aplicații puteți schimba vocea folosind un număr mare de efecte audio, unele presetate, iar altele pot fi personalizate. Nu permite modificarea sunetului în timpul unui apel. Printre avantaje față de celelalte aplicații se numără posibilitatea de a aplica mai multe efecte. Aplicația este gratuită, dar conține publicitate.
  • Voice Changer Plus (iOS) – deoarece căutați aplicații pentru a schimba vocea, această aplicație este omologul dispozitivelor Apple cu aplicații precum Voice Changer pentru Android. Aplicația este gratuită (conține achiziții în aplicație pentru funcții suplimentare) și vă permite să înregistrați sau să importați fișiere audio pentru a aplica efecte și sunete.
  • Live Voice Changer – Prankcall (iOS) – aplicație gratuită (cu achiziții în aplicație) care vă permite să vorbiți direct la microfonul telefonului și să sincronizați redarea adăugând efectul direct din difuzor. Printre efectele audio se numără schimbarea vocii bărbat/femeie (și invers), pisică, veveriță și diverse efecte.