Aplicații care schimbă vocea în timpul apelului pe Android și iOS

Planificați o glumă telefonică la un prieten și căutați aplicații care vă permit să modificați vocea pe telefonul vostru ? Nicio problemă, ați ajuns la locul potrivit chiar acum! Vă voi arăta câteva aplicații care schimbă vocea în timpul apelului pe Android și iOS, și aplicațiile pot fi instalate cu ușurință pe telefoanele voastre.

Din păcate, nu există multe aplicații, dar puținele disponibile vă permit să faceți exact ceea ce căutați, puteți alege între numeroasele tonuri vocale, și cu posibilitatea de a aplica efecte audio cum ar fi sirene, râsete, aplauze și multe altele. Puteți descărca gratuit toate aplicațiile care urmează să le sugerez, dar trebuie să știți că va trebui să efectuați achiziții în aplicații pentru a efectua apeluri.

Schimbă vocea cu Call Voice Changer (Android/iOS)

schimba vocea

Call Voice Changer este o aplicație excelentă pentru schimbarea vocii în timpul apelurilor, aplicația este disponibilă pentru Android și iOS. Aceasta vă permite să efectuați apeluri și să modificați tonul vocii în timp real, cu posibilitatea de a adăuga numeroase efecte sonore. Este gratuită și oferă 2 minute de apeluri de testare, după care implică achiziții în aplicație, variind de la 1.09 euro pentru 3 minute până la 43.99 euro pentru 170 de minute de apeluri.

Mai întâi, descărcați și porniți Call Voice Changer pe dispozitivul vostru și, în ecranul principal al aplicației, apăsați butonul Demo pentru a simula un apel și pentru a vă familiariza cu diferitele efecte disponibile. La sfârșitul operației, puteți alege modul de setare a tonului vocal, apăsând una dintre opțiunile disponibile dintre funcțiile Low, High, Lowest și Highest, puteți atinge opțiunea Normal pentru a vă folosi vocea reală.

Odată ce vă familiarizați cu versiunea demo, puteți efectua primul apel modificând vocea. În ecranul Call Voice Changer, formați apoi numărul de apelat, în caz contrar atingeți pictograma pentru a alege un contact din agenda telefonică, apoi apăsați butonul verde Call pentru a iniția apelul și a selecta tonul inițial al vocii voastre în Low , High,Lowest,Highest și Normal. În timpul apelului puteți modifica tonul vocii și puteți aplica efectele scrise mai sus, iar pentru a închide apelul trebuie să apăsați butonul roșu End call.

Pentru a achiziționa minute suplimentare, apăsați pe butonul Buy din partea dreaptă sus și alegeți una dintre opțiunile disponibile. În schimb puteți face clic pe butonul More pentru a efectua activități și pentru a câștiga minute gratuite.

Schimbă vocea cu Funcall (Android/iOS)

Aplicații care schimba vocea

O altă aplicație pentru schimbarea vocii este Funcall, disponibilă pentru dispozitivele Android și iOS. Aplicația vă permite să vă transformați propria voce, alegând între patru tonuri diferite și aplicând numeroase efecte în timpul apelului, precum și capacitatea de a înregistra întregul apel telefonic.

Puteți descărca aplicația Funcall gratuit, și aveți 50 de secunde de apeluri gratuite, după care puteți cumpăra minute în pachete variind de la minimum 1.09 euro pentru 3 minute de apel, până la maximum 21.99 euro pentru 100 de minute. Funcția de înregistrare a apelurilor este de asemenea la plată: puteți achiziționa 4 înregistrări la (1,09 euro), 10 înregistrări la (2,29 euro) sau 1000 de înregistrări la (5,49 euro). Puteți efectua achiziții în aplicație apăsând pe butonul Buy more time.

Funny Call (iOS)
funnycall pentru telefon

Funny Call este o altă aplicație pentru a schimba vocea pe care vă recomand să o încercați. Este disponibilă numai pentru dispozitivele iOS și vă permite să alegeți dintre numeroase articole, precum și să permiteți crearea de fișiere audio care să fie partajate în rețelele sociale sau să fie trimise prin intermediul serviciilor de mesagerie. Aplicația puteți să o descărcați gratuit, dar pentru utilizare trebuie să cumpărați pachete de minute.

Fun Phone Call (iOS)

Fun Phone Call este o aplicație dezvoltată de aceeași firmă de software ca și Call Voice Changer, datorită căreia puteți face apeluri modificând vocea și schimbând numeroase efecte audio, cum ar fi un strigăt de copil, sunetul unui fluier și multe altele . Este compatibilă numai cu iPhone și vă permite să efectuați două minute de apeluri gratuite. La sfârșitul încercării gratuite, puteți continua să apelați prin cumpărarea pachetelor de minute: 2 minute costă 0,99 dolari, 15 minute 4,99 dolari, 35 de minute 9,99 dolari și așa mai departe. Alternativ, vă puteți înscrie pentru un abonament de 19,99 dolari pe lună pentru a obține 100 de minute de apeluri lunar.

Notă: Vă recomand să folosiți aplicațiile pentru a modifica vocea doar în scopuri bune. Alte utilizări, necorespunzătoare, ar putea chiar să fie contrare legii. Nu îmi asum nicio responsabilitate pentru utilizarea inadecvată a aplicațiilor menționate în acest articol.