Aplicație pentru YouTube pe telefon

Aplicație pentru YouTube pe telefon. YouTube este disponibil pe internet dar există și o aplicație pentru dispozitivele mobile Android și iOS. Aplicația are o interfață optimizată pentru telefoane și tablete și permite vizualizarea tuturor videoclipurilor încărcate pe platforma dezvoltată de Google. În acest articol despre, aplicație pentru YouTube pe telefon, vă voi explica cum să descărcați și să utilizați aplicația YouTube pentru dispozitive mobile, cum ar fi telefon sau tabletă Android și iPhone sau iPad.

Descărcare aplicație pentru YouTube pe telefon Android

Descărcare aplicație pentru YouTube pe telefon Android

Doriți să aflați cum să accesați platforma YouTube prin intermediul telefonului vostru Android? Nu aveți aplicația pe telefon sau tabletă și doriți să aflați cum să descărcați aplicația YouTube pe Android? Ei bine, mai jos vă voi explica care sunt pașii de urmat.

Pe toate dispozitivele Android echipate cu serviciile Google, aplicația YouTube este de obicei deja instalată în mod implicit și se află în folderul Google de pe ecranul principal al telefonului. Cu toate acestea, pe unele dispozitive, poate mai vechi, se poate întâmpla ca aplicația să nu fie prezentă în mod implicit și să trebuiască să fie instalată manual.

În acest caz, deschideți pur și simplu Magazin Play (magazinul virtual pentru aplicații și jocuri Android) și atingeți pe câmpul de căutare din partea de sus, tastați YouTube și începeți căutarea apăsând pe tasta Enter de pe tastatură. Pe ecran va apărea o listă de aplicații cu denumirea YouTube, dar prima din listă este cea de care aveți nevoie.

După ce ați găsit aplicația, apăsați pe ea și, pe ecranul care se deschide, apăsați pe butonul Instalează pentru a începe descărcarea și instalarea. După ce descărcarea este finalizată, în locul butonului Instalează veți găsi butonul Deschideți, apăsați pe acesta pentru a deschide aplicația.

Alternativ, pentru a accelera întreaga operațiune, atingeți pur și simplu pe acest link și veți fi direcționat direct la ecranul de descărcare a aplicației din Magazin Play.

Odată deschisă, aplicația va utiliza automat contul Google asociat cu telefonul sau tableta voastră. Cu toate acestea, dacă doriți să folosiți un alt cont, apăsați pe pictograma de profil din colțul din dreapta sus și, din meniul care apare, apăsați pe Adăugare cont, introduceți adresa de e-mail și parola contului vostru.

Descărcare aplicație pentru YouTube pe telefon Huawei

Descărcare aplicație pentru YouTube pe telefon Huawei

Ați cumpărat recent un nou telefon Huawei dar ați observat că lucrurile sunt foarte diferite față de vechiul vostru telefon? Principala diferență este lipsa Magazinului Play și a tuturor aplicațiilor Google, inclusiv, bineînțeles, a aplicației YouTube. Dacă vă întrebați care este modul de descărcare aplicație pentru YouTube pe telefon Huawei, mai jos veți găsi pașii de urmat pentru a instala aplicația YouTube pe telefonul vostru Huawei.

Trebuie să știți că, începând cu 2019, Huawei nu mai poate folosi serviciile Google pe dispozitivele sale, care au fost înlocuite cu serviciile HMS, proprietate a companiei. În plus, Magazin Play a fost înlocuit cu AppGallery.

Probabil că ați încercat deja să descărcați aplicația YouTube prin intermediul AppGallery, dar ați observat că aplicația în cauză nu este prezentă. Ei bine, chiar dacă instalați aplicația descărcând fișierul APK de pe site-uri de încredere precum APKMirror, din păcate, chiar dacă puteți instala aplicația folosind fișierul APK, tot nu o veți putea folosi din cauza lipsei serviciilor Google Play.

Singura alternativă posibilă pentru a putea descărca și utiliza aplicația YouTube pe telefonul vostru Huawei este utilizarea metodei de virtualizare. În acest caz, tot ce trebuie să faceți este să descărcați o aplicație precum Gspace, care va crea un mediu virtual în interiorul dispozitivului, în care toate aplicațiile Google sau cele care necesită serviciile Google Play, pot funcționa în mod corespunzător.

Descărcare aplicație pentru YouTube pe telefon iPhone

Dacă ați cumpărat recent un iPhone și încă vă este greu să vă obișnuiți cu noul sistem de operare, de exemplu, pe Android obișnuiați să găsiți aplicația YouTube deja instalată, dar pe iPhone, aceasta nu este prezentă, cu siguranță acesta este motivul pentru care doriți să aflați cum să descărcați aplicația YouTube pe iOS.

Nu vă faceți griji, procedura de urmat este foarte simplă. Pentru a descărca aplicația YouTube, tot ce trebuie să faceți este să deschideți App Store (magazinul virtual pentru dispozitivele Apple) și să atingeți pe fila Căutare din dreapta jos. După ce ați făcut acest lucru, tastați YouTube în câmpul de căutare din partea de sus și începeți căutarea apăsând pe butonul de căutare care apare pe tastatură.

Pe ecranul care se deschide, veți găsi o listă cu mai multe aplicații, printre care și aplicația YouTube (aflată de obicei în partea de sus), după ce ați găsit aplicația, apăsați pe ea și, pe ecranul care se deschide, apăsați pe butonul Instalați pentru a începe să o descărcați și să o instalați, confirmând prin Face ID, Touch ID sau parola Apple ID.

Alternativ, apăsați pur și simplu pe acest link pentru a deschide ecranul de descărcare al aplicației YouTube din App Store.

Odată deschisă, aplicația va utiliza automat contul Google prezent pe dispozitiv. Dacă nu este prezent, conectați-vă pur și simplu urmând instrucțiunile de pe ecran.

Aplicație YouTube fără reclame

Aplicație YouTube fără reclame

Folosiți YouTube foarte mult în timpul zilei și lucrul care vă plictisește cel mai mult este apariția constantă a reclamelor în timp ce urmăriți videoclipuri, și doriți să le blocați cumva folosind o aplicație YouTube fără reclame?

Ei bine, trebuie să știți că vizualizarea acestor reclame este singura modalitate de a susține creatorii de conținut (gratuit) de pe platformă. Din acest motiv, vă sfătuiesc să nu folosiți aplicații modificate pentru a evita apariția reclamelor (mai ales pe Android), de asemenea, pentru că nu sunt verificate și ar putea conține virus sau malware.

Cu toate acestea, există o modalitate perfect legală de a evita reclamele publicitare pe YouTube și, de asemenea, funcționează perfect și ca
aplicație YouTube pentru a asculta muzică în fundal. Pentru acest lucru, tot ce trebuie să faceți pentru a bloca reclamele de pe YouTube este să vă abonați la YouTube Premium.

Cu acest abonament puteți viziona videoclipuri fără reclame, puteți utiliza aplicația în același timp cu alte aplicații (modul PiP) și chiar și cu ecranul închis (se aude doar sunetul). În plus, puteți descărca videoclipuri, astfel încât să le puteți viziona oricând doriți. Abonamentul costă 9,99 euro pe lună, dar există și planurile Family și Student. De asemenea, în abonament este inclus și serviciul YouTube Music în versiunea Premium.

Tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația YouTube de pe telefonul vostru (atât Android, cât și iPhone), apăsați pe pictograma de profil a contului vostru din colțul din dreapta sus și, din meniul care apare, apăsați pe opțiunea Fă upgrade. Pe ecranul care se deschide, apăsați pe butonul Abonează-te la Music Premium, selectați abonamentul care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre și apăsați pe butonul Confirmare, selectați metoda de plată preferată și apăsați pe butonul Abonare. Apoi vă puteți uita la videoclipurile voastre preferate și veți observa imediat că nu mai apar reclame.

Download aplicația YouTube pentru PC

Download aplicația YouTube pentru PC

Dacă atunci când sunteți în fața PC-ului, folosiți adesea YouTube, chiar și numai pentru a asculta muzică, și nu va place faptul că trebuie să deschideți de fiecare dată browserul web, să tastați YouTube în câmpul de căutare și apoi să dați click pe link-ul YouTube care apare pe pagina de căutare, și căutați o metodă pentru download aplicația YouTube pentru PC, citiți mai jos pentru a rezolva această problemă.

Din păcate, nu există o aplicație YouTube pe care să o puteți utiliza pe un PC sau laptop care rulează sistemul de operare Windows. Cu toate acestea, puteți profita de PWA (Progressive Web App), care este o versiune a site-ului web pe care o puteți accesa printr-un link care apare pe desktop. Funcționarea sa este practic identică cu cea a site-ului web, deși există unele limitări, cum ar fi imposibilitatea de a utiliza serviciul YouTube Premium.

Cu toate acestea, pentru a instala PWA-ul YouTube, va trebui neapărat să folosiți browserul Google Chrome și apoi să urmați instrucțiunile din articolul instalare Youtube pe laptop sau PC.

Aplicația YouTube pentru Mac

Aveți un Mac și ați intrat în App Store cu intenția de a căuta aplicația YouTube pentru Mac, dar nu ați găsit aplicația? Ei bine, la fel ca pentru PC-urile cu Windows, nu există o aplicație YouTube pentru Mac. De asemenea, nu este posibilă nici virtualizarea aplicației de pe iPhone și iPad pe cele mai recente Mac-uri echipate cu cipuri Apple Silicon. Prin urmare, singura alternativă este utilizarea PWA (Progressive Web App) a platformei, pe care am menționat-o mai sus în secțiunea pentru Windows, prin intermediul browserului Google Chrome (nu este posibil să faceți acest lucru cu Safari).