Aplicație care face pozele să cânte

Aplicație care face pozele să cânte. Dacă căutați aplicații pentru telefon care vă permit să faceți o imagine să vorbească sau să cânte (să simulați mișcarea feței) trebuie să știți că sunteți în locul potrivit. În acest articol despre, aplicație care face pozele să cânte, veți găsi o listă de aplicații pe care le puteți utiliza pentru a face pozele să cânte sau să vorbească. Aplicațiile sunt foarte ușor de utilizat și le puteți descărca din Magazin Play pentru Android, și din App Store pentru iPhone.

Aplicație care face pozele să cânte gratis

Dacă ați decis să vă personalizați felicitările cu o imagine vorbitoare sau pur și simplu doriți ca actorul vostru preferat să vorbească sau să cânte cu vocea voastră, atunci încercați o aplicație care face pozele să cânte din lista de mai jos.

Reface (Android/iPhone)

Reface

Prima aplicație despre care vom vorbi se numește Reface, probabil una dintre primele aplicații create pentru a permite animarea fotografiilor. Aplicația a fost creată în principal din experimente de amatori de deepfake, celebra tehnologie care permite datorită puterii inteligenței artificiale să înlocuiască fețele din videoclipuri cu rezultate hiper realiste.

Aplicația este disponibilă pentru telefon sau tabletă Android (o puteți găsi și în magazinele alternative pentru dispozitivele fără servicii Google), și pentru iPhone. După descărcare și instalare, deschideți aplicația și atingeți pe butonul AI Tools din bara din partea de jos.

Apoi, atingeți pe imaginea Mozart de sub titlul Revoice și alegeți dacă doriți să dublați un videoclip, un GIF sau o imagine dintre cele alese de aplicație (de exemplu, o scenă dintr-un film sau o fotografie a unei persoane celebre), sau dacă doriți să faceți o poză să vorbească. În acest din urmă caz, atingeți pe Gallery și selectați o imagine din cele de pe dispozitiv. De asemenea, puteți apăsa pe pictograma camerei, în dreapta sus, pentru a face un selfie live.

După ce aplicația vă analizează fața, în câteva secunde se va deschide un nou ecran în care, ținând apăsat butonul albastru al microfonului, puteți înregistra un mesaj audio de 15 secunde. Când înregistrarea este finalizată, aplicația va reda automat înregistrarea audio și, dacă sunteți mulțumit de rezultat, atingeți butonul albastru Sync Lips.

După câteva secunde, videoclipul va fi procesat și veți putea previzualiza fotografia. Puteți salva videoclipul pe dispozitiv apăsând pictograma cu săgeata în jos sau puteți partaja videoclipul direct pe rețelele sociale preferate sau pe aplicațiile de mesagerie instalate.

Aplicația Reface este gratuită în funcțiile sale de bază, însă numărul de salvări este limitat la 3 videoclipuri, dar dacă vizualizați o reclamă video sau așteptați 2 ore, puteți obține o salvare suplimentară. Alternativ, puteți cumpăra versiunea completă a aplicației și veți obține toate funcțiile Pro.

Wombo: Make your selfies sing (Android)

Wombo

Aplicația Wombo vă permite să vă faceți pozele să cânte, sincronizându-vă buzele cu cele mai faimoase și populare melodii ale momentului. Funcția sa specială este că nu numai că mișcă gura, ci și oferă o anumită expresie facială în funcție de melodia aleasă (de exemplu, mișcarea sprâncenelor în ritmul melodiei).

După ce ați descărcat aplicația din Magazin Play sau din magazinele alternative, deschideți aplicația apoi primul lucru pe care trebuie să-l faceți este sa atingeți pe butonul colorat Get Started. După ce ați făcut acest lucru, faceți un selfie care să vă încadreze perfect fața, dacă sunteți mulțumit de rezultat, puteți trece mai departe apăsând butonul Start Lip Syncing, altfel puteți repeta operațiunea apăsând pe butonul Retake Photo.

Pe ecranul principal al aplicației, alegeți mai întâi melodia care doriți să fie cântată, derulând printre cele prezente sortate în funcție de popularitate. Alternativ, apăsând pe lupa din partea de sus, puteți căuta melodia preferată printre cele din arhivă.

După ce ați selectat melodia, veți observa că butonul W din partea de jos își va schimba culoarea în funcție de muzica aleasă și puteți trece la selectarea fotografiei pe care doriți să o animați. Pentru a face acest lucru, atingeți butonul din dreapta jos și selectați fotografia (pe imagine va apărea o bifă verde) sau apăsați butonul + dacă doriți să faceți un alt selfie.

În cele din urmă, apăsați butonul W din partea de jos pentru a procesa videoclipul. După câteva secunde veți putea vedea o previzualizare a videoclipului. Dacă atingeți pe butonul Share, acesta vă permite să partajați videoclipul direct pe rețelele sociale preferate sau pe aplicațiile de mesagerie instalate, butonul Save vă permite să îl salvați pe dispozitiv în format MP4.

Aplicația este gratuită, cu câteva reclame de 5 secunde care vor fi afișate între crearea videoclipului și previzualizarea acestuia. Cu toate acestea, există și o versiune Premium a aplicației, fără reclame, cu mai multe melodii și o calitate mai bună a videoclipurilor create.

Talkr (iPhone)

Aplicație care face pozele să cânte

Talkr este o aplicație disponibilă doar pentru iOS/iPadOS care vă permite să faceți fotografiile să vorbească. După ce descărcați și deschideți aplicația, apăsați pe butonul roșu + din colțul din dreapta jos și selectați o imagine din cele din galerie sau, alternativ, apăsând din nou butonul roșu + din partea de jos, puteți face o fotografie nouă.

Pentru a face acest lucru, apăsați butonul aparatului foto și, după ce ați făcut fotografia, decideți dacă o păstrați, apăsând pe Use Photo sau încercați să o faceți din nou cu ajutorul butonului Retake. După ce ați realizat selfie-ul dorit, pe ecranul următor va trebui să selectați conturul feței și apoi poziția ochilor și a buzelor cu ajutorul instrumentului corespunzător.

Apoi atingeți pe butonul Done, imaginea aleasă și procesată de aplicație va apărea în galerie și, dacă atingeți pe ea, puteți începe înregistrarea mesajului audio. Pentru a face acest lucru, apăsați butonul roșu din centru și, când începe cronometrul, puteți începe să vorbiți. După ce ați terminat, apăsați butonul de oprire și va apărea rapid o previzualizare a imaginii. Apoi puteți decide dacă doriți să o partajați direct pe rețelele de socializare preferate sau pe aplicațiile de mesagerie instalate, apăsând butonul de partajare, sau dacă doriți să o ștergeți apăsând pe coșul de gunoi.

Versiunea gratuită a aplicației permite toate funcțiile de bază, dar cu posibilitatea de a salva doar două videoclipuri create. Alternativ, puteți achiziționa versiunea Premium care oferă posibilitatea de a importa fișiere audio de pe dispozitiv și de a elimina logo-ul Talkr.

Alte aplicații care face pozele să cânte

Alte aplicații care face pozele să cânte

Dacă aplicațiile menționate mai sus nu sunt pe placul vostru, atunci puteți încerca alte aplicații care face pozele să cânte (vorbească) din lista de mai jos.

  • Face Changer Video (Android) – aceasta este o aplicație foarte simplă și populară. Vă permite să adăugați obiecte la imagini și să înregistrați un mesaj audio, cu posibilitatea de a modifica tonul și viteza.
  • iFunFace – Talking Photos, Funny Videos (iOS) – această aplicație vă permite să creați videoclipuri amuzante pornind de la un selfie sau de la o fotografie a unei alte persoane. Aplicația dispune de instrumente de recunoaștere a feței foarte precise cu ajutorul cărora puteți anima fotografia care se va sincroniza cu ușurință cu mesajul vocal înregistrat. De asemenea, vă puteți partaja creațiile pe rețelele sociale sau le puteți salva în memoria telefonului sau pe cardul SD.
  • My Talking Pet (Android/iOS) – cine nu a visat vreodată să își poată face animalul de companie să vorbească? Cu această aplicație puteți face pisica sau câinele să recite orice fel de discurs, cu posibilitatea de a adăuga la imagini accesorii precum ochelari, coliere, pălării etc. În plus, după înregistrarea mesajului vocal, îl puteți edita cu efecte speciale pentru a face vocea și mai distractivă.