Programe de făcut GIF-uri 3D pe PC sau laptop

Programe de făcut GIF-uri 3D pe PC sau laptop. Nu știi cum să faci un GIF 3D animat pe calculator sau online? Citește în continuare acest articol și vei afla care sunt cele mai bune programe gratuite de făcut GIF-uri animate.

Programe de făcut GIF-uri 3D pe PC sau laptop

Datorită programelor speciale puteți crea GIF-uri animate din imagini apoi le puteți trimite prietenilor. Programele sunt foarte simple de utilizat, iar majoritatea sunt gratuite și, de asemenea, capabile să dea rezultate foarte bune. Programele sunt compatibile cu Windows și Mac, în puține cuvinte veți găsi programul ideal pentru GIF-uri animate.

Falco GIF Animator

Programe de făcut GIF-uri 3D pe PC sau laptop Falco GIF Animator

Să începem aceasta listă de programe pentru GIF-uri animate cu Falco GIF Animator. Acesta este un program foarte avansat pentru Windows, care vă permite să desenați, să procesați și să creați animații GIF folosind o mulțime de instrumente, efecte și animații presetate.

Suportă toate formatele grafice de fișiere și este foarte ușor de utilizat. Programul este la plată, dar este disponibil și într-o versiune gratuită de încercare, care vă permite să testați toate funcțiile pentru o perioadă de 30 de zile. Pentru download click aici.

UnFREEz

Programe de făcut GIF-uri 3D pe PC sau laptop UnFREEz

Un alt program de făcut GIF-uri pe care ar trebui să îl încercați este UnFREEz. Acesta este un program mic și face doar un singur lucru, dar îl face perfect.

Cu ajutorul acestui program puteți crea GIF-uri animate pornind de la alte imagini în format GIF. Programul este disponibil numai pentru Windows, este gratuit și este foarte ușor de utilizat. Pentru download click aici.

GIF Optimizer Free

Programe de făcut GIF-uri 3D pe PC sau laptop GIF Optimizer Free

Se poate întâmpla adesea ca GIF-urile animate pe care doriți să le încărcați pe un forum să depășească limitele de dimensiune. GIF Optimizer este un program gratuit pentru Windows care optimizează GIF-urile prin reducerea dimensiunii, este foarte util dacă aveți nevoie de așa ceva. Acesta acționează asupra numărului de cadre și culori incluse în animații și, uneori, reușește să reducă dimensiunea de 40-50%.

Imaginile obținute nu sunt modificate în nici un fel, pot fi vizualizate în orice program și încărcate pe orice site fără probleme. În plus, setările de Output pot fi personalizate. Pentru download click aici.

GIF Resizer

Un alt program pentru GIF-uri este GIF Resizer. Aceasta este un program pentru Windows care vă permite să reduceți dimensiunea GIF-urilor animate. Programul este complet gratuit și este, de asemenea, portabil (poate fi copiat pe un stick USB și folosit de acolo). Pentru download click aici.

GIPHY Capture

Dacă utilizați un Mac, iar programele menționate mai sus nu sunt compatibile, atunci ar trebui să încercați programul GIPHY Capture. Acesta este un program pus la dispoziție de GIPHY, unul dintre cele mai renumite site-uri de internet pentru GIF-uri animate.

Programul este gratuit și ușor de utilizat. Puteți crea GIF-uri pornind de la capturile de ecran înregistrate, aveți destule instrumente și funcții de editare. Pentru download click aici.

Program de făcut GIF-uri online

Dacă nu doriți să instalați programe pe PC sau laptop, dar scopul vostru este să creați GIF-uri de crăciun, triste, amuzante, cu pisici, horror sau alte imagini, ar trebui să încercați site-ul GIFs.com acesta este foarte simplu de folosit.

Acesta este un serviciu web care vă permite să generați GIF-uri animate personalizate pornind de la videoclipuri online (cele de pe YouTube, Vimeo etc.) sau de la videoclipuri salvate în PC.

Acest serviciu este gratuit (dar oferă și posibilitatea de a trece la o versiune la plată, pentru a elimina filigranul aplicat) și are, de asemenea, o interfață frumoasă.

Alte programe de făcut GIF-uri

Dacă căutați alte programe de făcut GIF-uri, mai jos veți găsi alternative la programele menționate mai sus. Cum spunem noi mereu, Google este prietenul vostru în acest caz.

  • Beneton Movie GIF
  • AnimateGif
  • Freemore Video to GIF Converter
  • Photoscape
  • GIFCam

Dacă căutați programe de editat poze, avem un articol cu cele mai bune programe aici. Programe de editat poze pe PC sau laptop.