Programe pentru camere de supraveghere video

Programe pentru camere de supraveghere video. Dacă căutați un program pentru camera web, și doriți să o transformați într-un sistem de supraveghere sunteți în locul potrivit. Citiți în continuare acest articol și veți afla care sunt cele mai bune programe de supraveghere video.

Programe pentru camere de supraveghere video

Vom vorbi despre cele mai bune programe care pot fi utilizate în crearea unui sistem de supraveghere video. Programele nu necesită mari cunoștințe pentru configurare, le puteți configura și testa de oriunde. Fie că sunteți la muncă sau în vacanta, puteți urmări ceea ce se întâmplă.

AtHome Camera

Programe pentru camere de supraveghere video AtHome Camera

Primul program de supraveghere video pe care pe care ar trebui să îl încercați este AtHome Camera. Acesta este un program care vă permite să utilizați camera Web conectată la computer ca o cameră de supraveghere, oferind de asemenea posibilitatea de a programa operațiuni.

În versiunea gratuită, puteți înregistra 15 minute pe zi și este limitată la un ID de conexiune. Utilizând telefonul smartphone, vă puteți conecta, de asemenea, la camera web. Există o versiune suplimentară a programului care vă permite să vizualizați de pe computer ce se întâmplă pe alte computere, dispozitive sau camere conectate la rețea.

Programul este compatibil cu Windows și MacOS (dar și pentru smartphone-uri și tablete Android sau iOS, sub formă de aplicație). Pentru download pe PC sau laptop, faceți click aici.

Sentry Vision Security

Programe pentru camere de supraveghere video Sentry Vision Security

Sentry Vision este un program de supraveghere video foarte ușor de utilizat. Cu acest program puteți transforma camera web a computerului într-un sistem complet de supraveghere capabil să detecteze mișcări și să trimită alerte prin e-mail sau prin SMS către proprietarul casei.

Înregistrați video și audio cu ceea ce se întâmplă acasă și puteți transmite în timp real ceea ce înregistrează camera web pe internet, în acest mod aveți control de la distanță. Alte funcții includ funcționarea în modul ascuns, pornirea automată atunci când computerul este pornit dar și alte caracteristici utile. Pentru download click aici.

TeboCam

TeboCam este un program gratuit pentru supraveghere video care transformă camera web într-un sistem anti furt. Odată pornit și configurat corect, programul detectează mișcările din casă și avertizează proprietarul prin e-mail, desigur în e-mail sunt atașate fotografii cu ceea ce se întâmplă acasă.

Programul poate fi conectat la Dropbox și este capabil să salveze fotografiile online și să imprime fotografii cu data și ora la care au fost făcute. Programul este disponibil numai pentru Windows iar pentru download click aici.

iSpy

Într-un articol dedicat celor mai bune programe de supraveghere video este practic imposibil să nu menționăm iSpy. Acesta este un program open source care vă permite să utilizați camera web, camera IP și microfoanele conectate la computer pentru a crea un sistem complet pentru anti furt.

Datorită acestui program, care nu este extrem de simplu de utilizat, dar este foarte bun comparativ cu alte programe, este posibil să configurați și să controlați de la distanță toate camerele instalate acasă, să primiți alerte prin SMS și e-mail atunci când apar intruziuni și să vizualizați fotografiile făcute de sistemul de securitate pe YouTube (în modul privat). Programul este disponibil doar pentru Windows, iar pentru download click aici.

Prog’z WebCamSpy

După cum sugerează și numele, Prog’z WebCamSpy este un program gratuit care vă permite să creați un sistem simplu de supraveghere video cu o cameră web de calculator. Software-ul consumă foarte puține resurse de sistem și funcționează într-un mod foarte discret, făcând poze despre ceea ce se întâmplă în jurul PC-ului.

Are patru moduri de funcționare: standard care face o singură fotografie cu camera web atunci când este solicitată de utilizator, fotografiere continuă, fotografiere programată sau fotografiere la intervale regulate de timp. Programul este compatibil cu toate sistemele de operare Windows iar pentru download click aici.

Alte programe pentru camere de supraveghere

Puteți alege programul potrivit pentru camere de supraveghere, dar dacă căutați alternative la programele menționate mai sus trebuie să știți că aveți de unde alege, în acest caz Google este prietenul vostru.

  • Periscope Pro
  • Airbeam Pro
  • YawCam
  • ContaCam
  • UGOlog (Online)

Dacă căutați aplicații pentru camere de supraveghere, avem un articol cu cele mai bune aplicații aici. Aplicații pentru camere de supraveghere Android.