Aplicații pentru camere de supraveghere Android

Aplicații pentru camere de supraveghere Android . Dacă căutați o aplicație de supraveghere pentru un telefon Android, sunteți în locul potrivit. Vom prezenta 5 aplicații care vă vor ajuta la supraveghere cu dispozitivul mobil.

Aplicații pentru camere de supraveghere Android

Home Security este unul dintre lucrurile importante pe care le căutăm. Dar spre deosebire de birouri, instalarea camerelor pentru securitatea la domiciliu ar putea să nu fie o opțiune așa de bună, deoarece costul poate fi destul de mare. Dar dacă aveți un smartphone Android care este practic neutilizat, puteți să-l utilizați ca o cameră de supraveghere la domiciliu. Există multe aplicații disponibile în magazinul Play în acest scop. Deci, mai jos veți vedea câteva dintre cele mai bune aplicații Android pe care să le utilizați pentru supraveghere.

Alfred Home Security Camera

Aplicații pentru camere de supraveghere Android Alfred Home Security Camera

Aplicația Alfred Home Security Camera este una dintre cele mai populare în Magazinul Play și este compatibilă cu Android 2.3 sau versiunile mai noi, ceea ce ușurează utilizarea cu aproape toate telefoanele Android vechi. Aplicația vine cu acces de la distanță și puteți transmite video în flux direct de unde vă aflați. De asemenea, are senzori de mișcare și alerte instantanee care vă permit să știți când se întâmplă ceva. Există, de asemenea, un spațiu de stocare gratuit în cloud pentru a vă menține fotografiile și înregistrările în siguranță.

Surveillance & Security – TrackView

Aplicații pentru camere de supraveghere Android Surveillance & Security – TrackView

TrackView este o altă aplicație de supraveghere și securitate care transformă smartphone-urile, tabletele și PC-urile într-un sistem de supraveghere și monitorizare video, cu capabilități de urmărire a locațiilor, detectare de mișcare, alertă și posibilitatea de a stoca în cloud. Nu este disponibilă numai pentru Android, ci și pentru alte platforme cum ar fi iOS (iPhone). Aplicația poate face simultan detectarea mișcărilor, urmărirea locației GPS, supravegherea video, înregistrarea video la distanță și multe altele.

Home Security Camera WardenCam

Aplicații pentru camere de supraveghere Android Home Security Camera WardenCam

WardenCam este o aplicație utilă pentru Android care transformă smartphone-urile și tabletele în camere de supraveghere pentru casă pe care le puteți urmări în timp ce vă aflați departe. Poate detecta orice mișcare și trimite alerte pe telefon. Funcționează cu WiFi, 3G, 4G și LTE.

Video Surveillance Ivideon

Aplicații pentru camere de supraveghere Android Video Surveillance Ivideon

Ivideon Surveillance este una dintre aplicațiile cele mai bune pentru supraveghere video, monitorizare video de la distanță și înregistrare video de pe camerele de supraveghere. Aplicația acceptă nu numai locații unice, cu această aplicație puteți urmări ceea ce se întâmplă indiferent unde vă aflați, menținându-vă actualizarea evenimentelor importante în timp real și stocarea acelor evenimente în cloud pentru un acces ușor.

AtHome Camera

Aplicații pentru camere de supraveghere Android AtHome Camera

AtHome Camera transformă vechiul smartphone într-un sistem de supraveghere video, care acționează ca monitor pentru copii, aparat de fotografiat pentru animalele de companie etc. Aceasta suportă aproape toate platformele, inclusiv PC-urile, smartphone-urile și tabletele. Algoritmul AI din aplicație asigură faptul că trimite notificări numai dacă există o mișcare umană. Există, de asemenea, o tehnologie de recunoaștere a feței, care vă va ajuta să identificați dacă persoana din video este un membru al familiei sau un intrus, și vă informează imediat.

Alte aplicații pentru camere de supraveghere

Desigur, sunt mult mai multe aplicații pentru camere de supraveghere, noi am menționat doar câteva dintre cele care credem că ar fi cele mai bune. Voi puteți încerca și alte aplicații cum ar fi: Reolink, Alfred, i-Security, Video Monitor, Presence, iSentry, AtHome, și așa mai departe lista poate continua.

Dacă căutați aplicații de înregistrat apelurile telefonice, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Înregistrare apeluri telefonice Android sau iPhone.