Aplicații pentru camere de supraveghere

Aplicații pentru camere de supraveghere. Dacă căutați o aplicație de supraveghere video pentru telefon Android sau iPhone, în acest articol veți găsi cele mai bune aplicații pentru supraveghere video cu telefonul.

Aplicații pentru camere de supraveghere

Securitatea casei este unul dintre lucrurile importante pe care ni le dorim. Instalarea camerelor pentru securitatea casei ar putea să nu fie o opțiune așa de bună, deoarece costul poate fi destul de mare. Dar, dacă aveți un telefon Android sau iPhone pe care nu îl utilizați, puteți să-l folosiți ca o cameră de supraveghere video pentru casă. Există mai multe aplicații disponibile în Magazin Google Play sau App Store pe care puteți să le utilizați. Pe scurt, în acest articol despre aplicații pentru camere de supraveghere video, veți găsi câteva dintre cele mai bune aplicații Android și iOS pe care le puteți utiliza pentru supravegherea casei.

Aplicații pentru camere de supraveghere Android sau iPhone

Mai jos veți găsi aplicațiile care, în opinia mea, sunt cele mai bune aplicații pentru camere de supraveghere Android sau iPhone. Majoritatea aplicațiilor le puteți descărca gratuit din Magazin Google Play pentru Android sau App Store pentru iPhone.

AtHome Camera (Android/iPhone)

AtHome Camera

Dacă intenționați să utilizați o aplicație de supraveghere video capabilă să gestioneze camerele IP conectate prin Wi-Fi, Camera AtHome este cu siguranță una dintre cele mai bune aplicații din această categorie.

Vorbim despre o aplicație compatibilă cu majoritatea camerelor IP de pe piață și foarte simplu de configurat, pentru configurare puteți scana codul QR. Aplicația este compatibilă cu telefoane Android și iOS.

După instalarea și pornirea aplicației, acordați permisiunile de care are nevoie pentru a funcționa, apoi apăsați butonul Accept, pentru a accepta licența de utilizare a aplicației. După ce ați făcut acest lucru, atingeți butonul Register și creați-vă contul, completând formularul de înregistrare care vi se propune, introduceți adresa de e-mail și parola cu care să vă protejați contul sau, dacă preferați, înregistrați-vă cu contul vostru de Facebook sau Twitter.

După ce v-ați conectat, adăugați camerele pe care doriți să le accesați în aplicație. Pentru a face acest lucru, apăsați butonul Add și încadrați codul QR cu camera, astfel încât să le asociați rapid cu aplicația.

Apoi, pentru a le gestiona, accesați fila My Cameras și selectați numele camerei care urmează să fie afișată în prim-plan. Pentru a obține o imagine cu toate camerele conectate, apăsați butonul View Group, apoi atingeți pe butonul Create Group și selectați camerele care vor fi incluse în grup.

Eseenet+ (Android/iPhone)

Eseenet+

Dacă căutați aplicații de supraveghere video DVR (sau, eventual, NVR), deoarece ați instalat camere conectate la un sistem DVR (Digital Video Recorder), ar trebui să încercați aplicația Eseenet +. Această aplicație este dezvoltată de Esee pentru a-și gestiona sistemele DVR, dar poate fi folosită și pentru gestionarea altor camere.

După instalarea și deschiderea aplicației, atingeți butonul (+) situat în colțul din dreapta sus al ecranului și completați formularul deschis cu toate informațiile necesare, urmând procedura potrivită pentru sistemul DVR pe care îl aveți.

Dacă DVR-ul vostru a fost configurat astfel încât accesul să se facă printr-o adresă IP sau DNS dinamic, selectați IP/Domain, specificați numele cu care să identificați dispozitivul în câmpul de text Device Name, introduceți adresa IP/DNS în câmpul de text IP/Domain și specificați portul său de acces în câmpul Port și apoi tastați numele de utilizator și parola de acces.

Apoi, alegeți numărul de camere conectate la DVR și atingeți butonul Save pentru a înregistra dispozitivul în aplicație. După ce ați făcut acest lucru, atingeți pe Device List din stânga jos pentru a vizualiza lista dispozitivelor configurate, și atingeți numele DVR-ului pe care l-ați adăugat anterior, pentru a vedea camerele conectate la sistem și utilizați butoanele corespunzătoare pentru a face capturi de ecran, pentru a înregistra video etc.

MEye (Android)

MEye

O altă aplicație pentru camere de supraveghere este MEye. Această aplicație este disponibilă gratuit pentru Android și iOS și este compatibilă cu multe dispozitive DVR/NVR, care vă permite să vizualizați, să înregistrați și să salvați video de la camerele conectate la sistemul vostru de supraveghere video foarte rapid și simplu.

După instalarea și pornirea aplicației, atingeți pictograma Home din dreapta sus, selectați elementul Device List și apăsați butonul (+) situat în partea stângă jos. Acum, utilizați formularul din noul ecran care a fost deschis, introduceți informațiile necesare pentru a înregistra dispozitivul care urmează să fie configurat, apoi tastați numele acestuia în câmpul de text DeviceName. Introduceți adresa voastră IP în câmpul de text IP/Domain specificați portul de acces în câmpul Port și apoi introduceți datele de acces la sistemul vostru de supraveghere video.

După ce ați făcut acest lucru, setați numărul maxim de camere care vor fi afișate, bifați una dintre opțiunile din secțiunea Max Channel și apăsați butonul OK pentru a reveni la ecranul anterior.

După ce ați adăugat toate camerele, apăsați butonul Back, apăsați pe numele dispozitivului care va fi afișat și apoi pe numele camerei care va fi văzută în prim-plan (de exemplu Camera3). Dacă camerele conectate la DVR/NVR pe care le dețineți sunt dinamice, le puteți controla mișcările folosind butoanele din panoul care conține numere).

Cu toate acestea, utilizând butoanele situate în partea de jos a ecranului, aveți posibilitatea de a face fotografii, de a înregistra videoclipuri și de a vizualiza lista dispozitivelor configurate. Pe ecranul principal al aplicației (butonul Home în dreapta sus) puteți vizualiza fotografiile și videoclipurile realizate și, dacă este necesar puteți modifica setările de afișare.

Alte aplicații pentru camere de supraveghere Android sau iPhone

Mai jos veți găsi alte aplicații pentru camere de supraveghere Android sau iPhone. Desigur, sunt și alte aplicații pe care le puteți încerca, cum ar fi aplicația tinyCam Monitor FREE pentru Android sau vMEye Cloud pentru iPhone și Android.

Alfred Home Security Camera

Alfred Home Security Camera

Aplicația Alfred Home Security Camera este una dintre cele mai cunoscute aplicații din această categorie și este compatibilă cu Android 2.3 sau versiunile mai noi, ceea ce ușurează utilizarea cu aproape toate telefoanele Android vechi. Aplicația vine cu acces de la distanță și puteți transmite video în streaming direct de unde vă aflați. De asemenea, are senzori de mișcare și alerte instantanee care vă permit să știți când se întâmplă ceva. De asemenea, aveți și spațiu de stocare gratuit în cloud pentru a vă menține fotografiile și înregistrările în siguranță.

Surveillance & Security – TrackView

Surveillance & Security – TrackView

TrackView este o altă aplicație de supraveghere video și securitate care transformă telefoanele, tabletele și PC-urile într-un sistem de supraveghere și monitorizare video, cu capabilități de urmărire a locațiilor, detector de mișcare, alertă și posibilitatea de a stoca în cloud. Nu este disponibilă numai pentru Android, ci și pentru alte platforme cum ar fi iOS. Aplicația poate detecta mișcările, urmări locația GPS, supravegherea video, înregistrarea video de la distanță și multe altele.

Home Security Camera WardenCam

Home Security Camera WardenCam

WardenCam este o aplicație pentru Android care transformă smartphone-urile și tabletele în camere de supraveghere pentru casă pe care le puteți urmări în timp ce vă aflați la muncă etc. Poate detecta orice mișcare și trimite alerte pe telefon, aplicația funcționează cu WiFi, 3G, 4G și LTE.

Video Surveillance Ivideon

Video Surveillance Ivideon

Ivideon Surveillance este una dintre aplicațiile cele mai bune pentru supraveghere video, monitorizare video de la distanță și înregistrare video de pe camerele de supraveghere. Aplicația acceptă nu numai locații unice, cu această aplicație puteți urmări ceea ce se întâmplă indiferent unde vă aflați, menținându-vă actualizarea evenimentelor importante în timp real și stocarea evenimente în cloud pentru un acces rapid.