Programe de spionaj telefoane

Dacă trebuie să spionați un telefon mobil, cu ajutorul acestui articol despre programe de spionaj telefoane, veți afla cum să faceți acest lucru. În realitate, acestea nu sunt programe de instalat pe PC, ci mai degrabă aplicații, atât gratuite, cât și contra cost (legale) care pot fi descărcate și configurate pe telefoanele de spionat.

Programe de spionaj telefoane gratis

Programe de spionaj telefoane gratis. Mai jos veți găsi cele mai bune aplicații și servicii online de spionat un telefon sau tabletă cu sistemul de operare Android sau iOS.

Găsește-mi dispozitivul (Android)

Programe de spionaj telefoane Android gratis

Printre cele mai cunoscute programe de spionaj telefoane mobile se numără Găsește-mi dispozitivul (Find My Device), o funcție nativă și o aplicație gratuită pentru Android care vă permite să urmăriți locația unui telefon mobil de la distanță. Acest instrument este accesibil și din interfața web printr-o platformă dedicată care este utilizată pentru a vizualiza poziția în timp real a telefonului.

Găsește-mi dispozitivul este o aplicație care se folosește de obicei pentru a urmări telefonul mobil în caz de furt sau pierdere. Pentru utilizarea acestuia, trebuie să configurați și să activați acest instrument pe telefonul vostru Android pentru a fi urmărit de la distanță. Mai mult, trebuie remarcat faptul că în cele mai recente versiuni de Android afișează notificări atunci când dispozitivul este urmărit de la distanță, deci nu este foarte util în scopuri de „spionaj”, întrucât dezvăluie activitățile de localizare care au loc.

Pentru o funcționare corectă, este necesar ca GPS-ul să fie activ, pentru a accesa instrumentul de localizare din aplicație, prin alt dispozitiv Android sau direct de pe site-ul web, este necesar să accesați cu același cont Google conectat la telefonul pe care doriți să îl monitorizați.

Aplicația Găsește-mi dispozitivul este gratuită și are și alte funcții pe lângă locația de la distanță, cum ar fi un instrument care vă permite să redați un sunet pe telefon. În plus, dacă este configurat corect, vă permite, de asemenea, să blocați și să resetați un telefon mobil de la distanță.

Cerberus (Android)

Programe de spionaj telefoane Android gratis

Unul dintre cele mai complete instrumente de monitorizare a unui telefon Android este Cerberus. Aceasta este o aplicație antifurt cu diverse funcții avansate care permit, de exemplu, urmărirea unui telefon de la distanță.

Această aplicație poate fi descărcată gratuit pe Android și funcționează corect pe dispozitivele cu permisiuni root, chiar dacă nu le necesită neapărat. Cerberus nu este o aplicație gratuită, o pputeți folosi gratuit doar în versiunea de probă de 7 zile, după care, pentru a o folosi în continuare trebuie să plătiți 5 euro pe an.

Odată descărcată pe dispozitivul de monitorizat, este necesară și crearea unui cont și trebuie efectuată o configurare inițială referitoare la acordarea tuturor permisiunilor necesare funcționării acestuia.

Locația telefonului mobil în care este configurată această aplicație are loc după autentificarea în panoul Web dedicat accesibil din browser, prin intermediul căruia se poate profita și de toate funcțiile avansate ale acestui instrument.

Printre acestea se numără posibilitatea de a controla de la distanță telefonul mobil, de a trimite SMS-uri, de a activa GPS-ul sau de a împiedica dezactivarea acestuia, de a înregistra sunetul din jur, de a ține evidența mișcărilor dispozitivului, de a împiedica telefonul de a fi oprit și, de asemenea, să faceți backup și să resetați de la distanță datele conținute în telefon.

Android Lost (Android)

O soluție alternativă la cele enumerate anterior este Android Lost, aceasta este o aplicație pentru Android care dispune de funcții similare cu Cerberus dar aceasta este complet gratuită.

Printre caracteristicile sale cele mai importante, se numără unele simple și utile pentru localizarea unui telefon de la distanță, dar și unele avansate, precum cele folosite pentru înregistrarea audio, activarea GPS-ului de la distanță și controlul dispozitivului prin SMS, sau posibilitatea de a apela sau de a afișa mesaje personalizate pe ecran.

Similar aplicațiilor pe care le-am menționat mai sus, pentru a utiliza aplicația AndroidLost este necesar să descărcați aplicația pe dispozitivul pe care intenționați să îl monitorizați, să configurați un cont gratuit (este ok dacă aveți un cont Google) și să acordați permisiuni legate de toate funcțiile sale. Localizarea de la distanță și utilizarea tuturor funcțiilor enumerate, necesită autentificarea din browser pe platforma sa online.

Find My iPhone

Pentru a urmări locația unui iPhone, puteți utiliza instrumentul antifurt nativ și gratuit Găsire iPhone (Find My iPhone), care este destinat în primul rând să fie utilizat pentru a găsi un iPhone sau iPad pierdut sau furat.

În acest caz, poate fi o soluție pentru a monitoriza un telefon mobil, deoarece este complet gratuit și are nevoie doar de o configurație de bază. De fapt, este necesar să activați această funcție de monitorizare de la distanță în setările dispozitivului și să porniți GPS-ul.

Instrumentul de localizare oferit de Find My iPhone poate fi folosit prin descărcarea aplicației sale pe un alt dispozitiv iOS sau vă puteți conecta la platforma sa Web pentru a vedea locația în timp real a iPhone-ului monitorizat. În ambele cazuri, este necesar accesul cu același cont iCloud configurat pe iPhone.

Celelalte funcții utile sunt de exemplu modul pierdut, care vă permite să afișați un mesaj pe ecran și să faceți telefonul să sune de la distanță sau efectuați o resetare la setările implicite din fabrică.

Qustodio (Android/iOS)

Programe de spionaj telefoane gratis iPhone

Căutați un instrument cât mai complet pentru a monitoriza un telefon mobil în scopuri de control parental? În acest caz puteți lua în considerare utilizarea aplicației Qustodio, una dintre cele mai complete aplicații pentru Android și iOS dedicată acestui scop.

Deoarece aceasta este o aplicație folosită pentru monitorizarea unui telefon mobil într-un mod avansat, aplicația Qustodio nu este gratuită, dar o puteți folosi fără să plătiți folosind aplicația în versiunea sa de probă gratuită timp de 3 zile. La sfârșitul acestei perioade, este necesar să vă abonați la un abonament Premium cu prețuri începând de la 42,95 euro pe an.

Pentru utilizare, aplicația trebuie configurată pe telefonul pe care intenționați să îl monitorizați de la distanță, iar caracteristicile sale sunt cu adevărat multiple. De exemplu, vă permite să țineți evidența apelurilor și SMS-urilor dar și a tuturor site-urilor de Internet vizitate. Aceasta este folosită pentru monitorizarea activităților și chiar vă permite să blocați accesul la unele site-uri de Internet. De asemenea, este utilă pentru a seta o limită de utilizare la o aplicație sau joc.

Pe scurt, aceasta este o aplicație completă cu toate funcțiile necesare controlului parental care poate fi folosit pentru a urmări până la 15 dispozitive (evident prin achiziționarea celui mai scump plan, egal cu 106,95 euro pe an). Monitorizarea are loc prin aceeași aplicație care va trebui să o descărcați pe alt dispozitiv sau prin interfața web, accesibilă după crearea unui cont.

Prey (Android/iOS)

O aplicație multi-platformă pe care ar trebui să o luați în considerare, dacă doriți să monitorizați toate dispozitivele direct de pe un singur site, este Prey. Acesta este o aplicație concepută în primul rând cu funcții antifurt, și este disponibilă pentru descărcare gratuită pentru Android și iOS.

Prin crearea unui cont gratuit, puteți urmări poziția a până la trei dispozitive în același timp. Există însă și planuri contra cost începând de la 5$ pe lună, care vă permit să creșteți numărul de dispozitive monitorizate cu un singur cont.

În general, funcționarea aplicației este similară cu aplicația implicită de la Android și iOS, Find My Device și Find My iPhone, dar există și funcții suplimentare, cum ar fi una care ascunde pictograma aplicației pe iOS sau pe Android.

Mai mult, aplicația Prey pe un dispozitiv Android configurat anterior (chiar și pe iOS este necesară configurarea pentru a autoriza funcționarea aplicației), vă permite să blocați telefonul mobil de la distanță și, de asemenea, să recuperați fișierele acestuia, înainte să faceți o resetare din fabrică.

Toate aceste funcții menționate sunt accesibile printr-un panou web special, care necesită crearea unui cont gratuit pentru utilizarea acestuia.

Alte programe de spionaj telefoane

Alte programe de spionaj telefoane gratis

Doriți mai multe sfaturi utile despre care sunt cele mai bune programe de spionaj telefoane? În acest caz, vă sfătuiesc să vă uitați în lista de mai jos unde veți găsi cele mai bune aplicații din această categorie, atât gratuite cât și contra cost.

  • Lookout (Android/iOS) – aceasta este o altă aplicație multiplatformă utilă pentru localizarea unui telefon și urmărirea poziției acestuia în timp real. Aplicația este gratuită, dar oferă câteva funcții suplimentare contra cost, cum ar fi posibilitatea de a trimite de la distanță comenzi pentru a reda un sunet, pentru a bloca dispozitivul sau pentru a efectua o resetare din fabrică.
  • Mobile Fence (Android) – aceasta este o altă aplicație de control parental care este disponibilă numai pentru Android. Este contra cost cu prețuri începând de la 36$ pe an și oferă o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile. Caracteristicile sale sunt foarte asemănătoare cu aplicația Qustodio despre care am vorbit mai sus. Cu această aplicație este posibil să monitorizați toate activitățile desfășurate de dispozitivul de urmărit (aplicațiile instalate, site-uri vizitate, numărul de ore petrecute pe telefonul mobil etc).
  • Wheres My Droid (Android) – acesta este un instrument util pentru localizarea de la distanță a unui telefon mobil care rulează sistemul de operare Android. În versiunea sa gratuită, funcțiile sale sunt similare cu celelalte instrumente despre care am vorbit, dar există și altele suplimentare în versiunea contra cost.
  • iKeyMonitor (Android/iOS): acesta este un program avansat de monitorizat Android și iOS care poate necesita opțional permisiuni de root sau jailbreak pentru a fi folosit la maximum. Acesta ține evidența istoricului apelurilor, mesajelor și chiar a tot ceea ce este tastat pe mobil. Este contra cost (începând de la 49,99$ pe an) dar oferă o perioadă de încercare gratuită timp de 3 zile. Dacă căutați aplicații de spionat WhatsApp, vă sfătuiesc să citiți articolul în care am explicat care este modul de spionat WhatsApp pe Android sau iPhone.