Programe de inscripționat scris CD sau DVD

Programe de inscripționat scris CD sau DVD. Dacă nu știi care este cel mai bun program pentru înscrierea discurilor (ars) citește în continuare acest articol și vei afla care sunt cele mai bune programe de ars DVD-uri sau CD-uri.

Programe de inscripționat scris CD sau DVD

Vom vorbi despre câteva programe care vă permit să faceți totul: să ardeți CD-uri, DVD-uri și chiar Blu-Ray cu date, să creați DVD-uri, CD-uri muzicale, să inscripționați jocuri pe DVD, să creați imagini ISO și multe altele. Pe scurt, vei găsi programul potrivit de ars DVD-uri sau CD-uri.

Ashampoo Burning Studio FREE

Programe de inscripționat scris CD sau DVD Ashampoo Burning Studio FREE

Unul dintre cele mai complete și gratuite programe de ars DVD-uri sau CD-uri pe un PC sau laptop cu Windows este Ashampoo Burning Studio, acesta vă permite să inscripționați CD-uri, DVD-uri Blu-Ray cu date, DVD-uri video, CD-uri audio, CD-uri de muzică MP3 și multe altele. Pentru download click aici.

ImgBurn

Programe pentru inscripționat scris CD sau DVD Ashampoo Burning Studio FREE

Dacă aveți de-a face cu fișiere ISO sau alte imagini CD sau DVD, ar trebui să încercați un program cum ar fi ImgBurn. Acesta vă permite să copiați CD-uri, DVD-uri Blu-Ray cu date, DVD-uri cu filme, jocuri, CD-uri audio etc, de asemenea puteți arde toate formatele de fișiere: BIN, CCD, CDI, CUE, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG și PDI. Pentru download click aici.

Burn (macOS)

Programe pentru inscripționat scris CD sau DVD ars Burn

În ceea ce privește calculatoarele Mac, deși pe MacOS este deja disponibil un program, datorită căruia puteți scrie fișiere pe CD sau DVD, dar și să copiați CD-uri sau DVD-uri, chiar și în acest caz sunt și alte programe excelente de ars.

Un program gratuit de inscripționat CD-uri sau DVD-uri pe care ar trebui să îl încercați este Burn. Acesta vă permite să creați CD-uri de date și DVD-uri, CD-uri muzicale pornind de la orice fișier MP3 salvat în computer și DVD video din orice fișier AVI, MPG sau MP4. De asemenea, dispune de instrumente speciale pentru crearea/arderea imaginilor în format ISO. Pentru download click aici.

SimplyBurns (macOS)

Programe pentru inscripționat scris CD sau DVD SimplyBurns

Dacă, în schimb, trebuie să faceți o copie exactă a CD-urilor și DVD-urilor voastre, trebuie să încercați SimplyBurns. Acesta este un program gratuit pentru MacOS care vă permite să inscripționați CD-uri audio sau de date dar și DVD-uri, programul este deosebit de bun pentru crearea de copii 1: 1 pentru orice tip de disc. Pentru download click aici.

Cele mai bune programe de ars CD DVD

Pe internet puteți găsi foarte multe programe de ars DVD-uri sau CD-uri dar, nu toate sunt la fel. Unele sunt mai bune altele nu, noi mai avem un articol cu cele mai bune programe de pus filme pe DVD. Dacă doriți să aflați care sunt aceste programe puteți accesa acest articol de aici. Programe de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac.

Alte programe de inscripționat DVD sau CD

Dacă căutați alternative la programele de inscripționat, menționate în acest articol, puteți încerca altele din lista de mai jos. Programele sunt gratuite iar unele dintre ele sunt compatibile și cu sistemul operativ MacOS nu doar cu Windows.

  • CDBurnerXP
  • InfraRecorder
  • BurnAware Free
  • StarBurn
  • WinBurner
  • CDRTFE

Dacă nu știți care sunt cele mai bune programe de făcut GIF-uri animate, avem un articol cu cele mai bune programe aici. Programe de făcut GIF-uri 3D pe PC sau laptop.