Program de corectat poze neclare pe PC sau laptop

Program de corectat poze neclare pe PC sau laptop. Dacă căutați un program de corectat pozele sunteți în locul potrivit. Nu contează din ce motiv pozele voastre sunt neclare, fie că ați mișcat camera în timpul fotografierii fie din alte motive.

Cel mai bun program de corectat poze neclare

Cu un program special la îndemână puteți corecta automat pozele foarte ușor și simplu. Vom vorbi despre SmartDeblur un program gratuit care vă va ajuta la corectarea și modificarea pozelor. Posibil că acest program este un pic mai greu de folosit de către utilizatorii mai puțin experimentați.

Programul SmartDeblur este gratuit și compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), odată instalat acesta vă permite să îmbunătățiți imaginile neclare în mod automat, chiar și fără ca voi să interveniți.

SmartDeblur este capabil să elimine neclaritatea cauzată de mișcarea camerei în momentul fotografierii. Programul vă permite să specificați tipul de estompare a imaginii astfel încât să se poată aplica corecția corespunzătoare.

SmartDeblur poate, de asemenea, să detecteze automat caracterul neclarității și să își aplice schimbările. În cazul în care corecția nu a generat rezultate satisfăcătoare, SmartDeblur vă permite, de asemenea, să activați un mod ad-hoc prin care să faceți corecția mai puternică.

Timpul de efectuare a corecției depinde de mai mulți factori, cum ar fi dimensiunea imaginii, rezoluția, nivelul de estompare etc, dar în general, durează câteva secunde.

Printre alte opțiuni interesante atașate software-ului nu lipsește cea care vă permite să eliminați neclaritatea dintr-o zonă precisă a imaginii selectabilă direct de către utilizator.

Pentru download acest program de corectat poze neclare pe PC sau laptop, va trebui să accesați site-ul smartdeblur.net și să faceți click pe butonul Download Free trial. După ce programul este descărcat pe PC sau laptop, faceți dublu click pe SmartDeblur-2.3_win_HOME.exe și urmați instrucțiunile de instalare.

Alte programe de corectat poze neclare

Dacă programul de corectat poze neclare menționat mai sus nu este pe placul vostru, puteți încerca alte programe din lista de mai jos.

GIMP

GIMP este unul dintre cele mai utilizate programe ca alternativă la Photoshop. De asemenea, pentru că este compatibil cu calculatoare Linux, Windows și Mac. Caracteristicile sunt excelente, marele defect este interfața grafică, cam grea pentru începători. Dacă interfața nu este pe placul vostru puteți încerca GimpShop. Programul GIMP poate citi o multitudine de formate, inclusiv fișiere PSD, ICO, PS, EPS, PDF, etc.

IrfanView

IrfanVIew este un vizualizator de fotografii, dar are și o serie întreagă de caracteristici ascunse care vă pot ajuta să corectați poze neclare. Printre cele mai utile caracteristici avansate se numără aceea de a schimba formatul fișierului imagine în orice alt format existent. În plus, are o serie întreagă de filtre pe care le puteți aplica fotografiilor.

Pixlr

Pixlr este un program destul de popular, deoarece este disponibil atât pentr Mac, cât și pentru Windows și vă permite să efectuați mai multe acțiuni pe fotografii. În plus, toate funcțiile sunt ușor de găsit în meniul de sus sau în meniul grafic din stânga și sunt grupate în diferite categorii. În plus față de comenzile clasice de redimensionare, tăiere și retușare a ochilor roșii, veți găsi și alte comenzi pentru corectarea pozelor neclare.

PixBuilder Studio

Acest program este foarte asemănător cu Paint.Net, dar are funcții mai avansate, astfel încât să poată fi folosit atât de începători cât și de cei mai pricepuți. Programul citește chiar și formatul PSD de la Photoshop. Are mai multe opțiuni pentru editare plus un set de pensule, care este util pentru aplicarea desenelor și efectelor pe fotografii. De asemenea, PixBuilder Studio este un program care consumă puțină memorie și funcționează bine chiar și pe calculatoare mai vechi.

Desigur puteți utiliza și alte programe de corectat poze neclare nu doar SmartDeblur. Puteți utiliza programe cum ar fi: Adobe Photoshop, Serif PhotoPlus SE sau PhotoFiltre.

Dacă doriți să editați, partajați, sau să redimensionați imagini, avem un articol care vă poate fi de folos. Editează, redimensionează, sau partajează imagini.

Comments 1

  • E bun programul SmartDeblur dar cum fac sa scot ceata din o poza? nus profesionist la umblatul pe calculatoare dar tin mult la poza asta. Ceva programe de corectat pozele mai rapid chiar si pe internet era un site care puteai scoate absolut tot din poze.