Program de corectat poze neclare pe PC sau laptop

Program de corectat poze neclare pe PC sau laptop. Dacă căutați un program de corectat pozele sunteți în locul potrivit. Nu contează din ce motiv pozele voastre sunt neclare, fie că ați mișcat camera în timpul fotografierii fie din alte motive.

Program de corectat poze neclare pe PC sau laptop

Cu un program special la îndemână puteți corecta automat pozele foarte ușor și simplu. Vom vorbi despre SmartDeblur un program gratuit care vă va ajuta la corectarea și modificarea pozelor.

Posibil că acest program este un pic mai greu de folosit pentru utilizatori mai puțin experimentați.

Programul SmartDeblur este gratuit și compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), odată instalat acesta vă permite să îmbunătățiți imaginile neclare în mod automat, chiar și fără ca voi să interveniți.

SmartDeblur este capabil să elimine neclaritatea cauzată de mișcarea camerei în momentul fotografierii. Programul vă permite să specificați tipul de estompare a imaginii astfel încât să se poată aplica corecția corespunzătoare.

SmartDeblur poate, de asemenea, să detecteze automat caracterul neclarității și să își aplice schimbările. În cazul în care corecția nu a generat rezultate satisfăcătoare, SmartDeblur vă permite, de asemenea, să activați un mod ad-hoc prin care să faceți corecția mai puternică.

Timpul de efectuare a corecției depinde de mai mulți factori, cum ar fi dimensiunea imaginii, rezoluția, nivelul de estompare etc, dar în general, durează câteva secunde.

Printre alte opțiuni interesante atașate software-ului nu lipsește cea care vă permite să eliminați neclaritatea dintr-o zonă precisă a imaginii selectabilă direct de către utilizator.

Desigur puteți folosi și alte programe de corectat, modificat pozele nu doar SmartDeblur. Programe de acest tip ar fi: Adobe Photoshop, Serif PhotoPlus SE, ‎IrfanView, ‎PhotoFiltre sau PixBuilder Studio, iar lista de programe poate continua.

Pentru a descărca acest program de corectat poze neclare pe PC sau laptop, va trebui să mergeți pe site-ul smartdeblur și să faceți clic pe butonul Download Free trial.

După ce programul este descărcat pe PC sau laptop, faceți dublu clic pe SmartDeblur-2.3_win_HOME.exe și urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă doriți să editați, partajați sau să redimensionați imagini, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Editează, redimensionează sau partajează imagini.

Comments 1

  • E bun programul SmartDeblur dar cum fac sa scot ceata din o poza? nus profesionist la umblatul pe calculatoare dar tin mult la poza asta. Ceva programe de corectat pozele mai rapid chiar si pe internet era un site care puteai scoate absolut tot din poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *