La ce oră trebuie să postezi pe TikTok?

La ce oră trebuie să postezi pe TikTok? Dacă ați aflat de la prieteni că pe rețelele de socializare puteți face bani, motiv pentru care v-au sugerat să folosiți TikTok, o platformă populară de partajare de videoclipuri, și urmând sfatul lor ați publicat mai multe videoclipuri dar ulterior v-ați dat seama că ați greșit orele de publicare, deoarece conținutul vostru multimedia a fost vizualizat de foarte puțini oameni, în raport cu numărul de persoane care vă urmăresc, și acum doriți să faceți ceva cu privire la care sunt cele mai bune ore de publicare pe această rețea socială, sunteți în locul potrivit. În acest articol despre, la ce oră trebuie să postezi pe TikTok, vă voi explica pas cu pas cum să folosiți funcția de analiză a profilului vostru pentru a vă ajuta să aflați orele și, de asemenea, zilele în care persoanele care vă urmăresc sunt conectate la platformă.

La ce oră trebuie să postezi pe TikTok?

La ce oră trebuie să postezi pe TikTok? Înainte de a vă explica cum să vedeți care sunt cele mai bune momente pentru a posta pe TikTok, trebuie mai întâi să vă aduc la cunoștință faptul că nu există cele mai bune momente pentru a publica pe TikTok în termeni absoluți, deoarece totul depinde de momentul în care urmăritorii voștri sunt cei mai activi.

Acestea fiind spuse, aflarea acestor informații este foarte ușoară, trebuie doar să folosiți instrumentul de analiză a profilului din aplicația TikTok pentru Android (care poate fi descărcată și din magazine alternative) și iOS.

În plus, este de asemenea posibil să vizualizați statisticile profilului vostru TikTok de pe calculator, utilizând panoul de analiză, care, totuși, oferind o experiență mai completă, necesită cel puțin 100 de urmăritori pentru a face o analiză mai precisă. Acestea fiind spuse, mai jos vă voi explica în detaliu cum se poate face acest lucru, atât de pe un telefon sau tabletă, cât și de pe un PC sau laptop.

Pe telefon Android/iOS

La ce oră trebuie să postezi pe TikTok

La ce oră trebuie să postezi pe TikTok? Dacă vreți să știți care sunt cele mai bune momente pentru a posta pe TikTok și vreți să aflați acest lucru de pe telefonul vostru, atunci deschideți aplicația rețelei sociale și conectați-vă la contul vostru, dacă este necesar.

După ce ați făcut acest lucru, mergeți la ecranul profilului vostru, apoi atingeți pe pictograma de meniu din partea de sus și apăsați pe Instrumente pentru creatori. În meniul care se deschide, atingeți pe elementul Statistici pentru a afișa panoul dedicat analizei videoclipurilor publicate pe profilul vostru și, de asemenea, analizei urmăritorilor voștri.

După aceea, atingeți pe fila Urmăritori noi și accesați secțiunea intitulată Cele mai active momente, apoi atingeți pe elementele denumite ore și zile pentru a afișa momentele și zilele în care, în medie, urmăritorii voștri pe TikTok sunt cei mai activi pe platformă.

Pe calculator

Așa cum am menționat mai sus, puteți afla, de asemenea, cele mai bune momente pentru a posta pe TikTok de pe PC sau laptop utilizând panoul de analiză a profilului numit Statistici, prin intermediul căruia puteți vizualiza unele informații mai detaliate despre persoanele care vă urmăresc, dacă aveți cel puțin 100 de urmăritori.

Acestea fiind spuse, pentru început, accesați platforma web TikTok prin conectarea la contul vostru, dacă este necesar. După ce ați făcut acest lucru, dați click pe pictograma profilului vostru din colțul din dreapta sus și, în meniul care se deschide, dați click pe secțiunea pentru statistici.

După ce ați făcut acest lucru, pe următorul ecran care vă este afișat, dați click pe rubrica Urmăritori noi și apoi accesați fila intitulată Activitatea urmăritorilor, astfel încât să puteți vedea cu ajutorul unui grafic special orele și zilele în care persoanele care vă urmăresc sunt cele mai active pe rețeaua de socializare.