Descarcă Messenger Facebook

Descarcă Messenger Facebook. Până acum câțiva ani, dacă vă amintiți, Messenger era asociat cu Windows Live Messenger, un program de mesagerie foarte popular dezvoltat de Microsoft. Acum vremurile s-au schimbat, Live Messenger a fost înlocuit de Skype și Teams, rețelele sociale au cucerit lumea și chiar și Messenger și-a schimbat patronul. Noul Messenger, cel pe care toată lumea îl caută pentru descărcare, face parte de Meta, compania care aparține de Facebook. Acesta este un serviciu de mesagerie instantanee care poate fi folosit pe telefoane, tablete și PC-uri și vă permite să faceți schimb de mesaje cu prietenii gratuit. În acest articol despre, descarcă Messenger Facebook, veți găsi toate instrucțiunile pentru descărcarea aplicației pe Android (chiar și pe dispozitivele fără Magazin Play) pe iPhone/iPad și pe PC.

Descarcă Messenger Facebook pe Android

Dacă vă întrebați care este modul de descărcare Messenger Facebook pe Android, trebuie să știți că operațiunea de efectuat este foarte simplă, mai ales dacă telefonul sau tableta voastră este echipată cu Magazin Play. Dacă nu, va trebui să urmați câțiva pași în plus, mai jos veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

Descarcă Messenger din Magazin Play

Descarcă Messenger Facebook din Magazin Play

Dacă telefonul sau tableta voastră Android este echipată cu serviciile Google, puteți descărca aplicația Messenger foarte rapid și simplu! Tot ce trebuie să faceți este să deschideți Magazin Play, folosind pictograma aplicației pe care o găsiți pe ecranul de pornire sau în sertarul cu aplicații și să căutați aplicația Messenger. Dar mai întâi asigurați-vă că pe telefon sau tabletă ați configurat un cont Google și că aveți conexiune la Internet.

Folosind caseta de căutare din partea de sus a ecranului principal al Magazinului Play, tastați messenger și apăsați butonul de căutare de pe tastatura virtuală. După ce ați făcut acest lucru, vi se vor afișa toate aplicațiile care conțin termenul de căutare introdus de voi. Aplicația care vă interesează este dezvoltată de Meta Platforms Inc.

După ce ați găsit aplicația, atingeți pe numele ei pentru a deschide pagina aplicației. Pentru a accelera acest pas, puteți deschide acest link de pe telefonul sau tableta voastră Android, pentru a accesa rapid pagina aplicației Messenger din Magazin Play. Apoi atingeți pe butonul „Instalați” pentru a începe descărcarea și instalarea aplicației. Când ați terminat, veți găsi pictograma Messenger pe ecranul de pornire sau în sertarul cu aplicații.

De asemenea, pe lângă aplicația Messenger, aplicația Messenger Lite este disponibilă pentru dispozitivele Android. Aceasta este o aplicație foarte asemănătoare cu cea menționată mai sus, aplicația este gratuită și dezvoltată de Meta Platforms Inc, și poate fi folosită pe dispozitive mai puțin performante.

Trebuie să știți că, dacă ați instalat și aplicația Facebook pe telefonul sau tableta voastră Android, accesul la aplicația Messenger este automat. La prima pornire, vi se va cere dacă vă conectați cu contul vostru de Facebook și, după ce ați făcut acest lucru veți putea să accesați lista de prieteni și să le trimiteți mesaje.

Descarcă Messenger Facebook fără Magazin Play

Descarcă Messenger Facebook fără Magazin Play

Dacă trebuie să descărcați aplicația Messenger pe un telefon sau tabletă Huawei sau alte dispozitive Android fără Magazin Play, puteți face acest lucru prin descărcarea aplicației Messenger din magazine alternative, cum ar fi Amazon Appstore. Acesta este magazinul virtual de la Amazon pentru descărcarea aplicațiilor pentru Android.

Dacă nu aveți instalat Magazinul Amazon Appstore, îl puteți descărca și instala foarte simplu, activând mai întâi instalarea aplicațiilor din surse externe. Pe un telefon Huawei, de exemplu, deschideți aplicația Setări, apoi atingeți pe Siguranță și confidențialitate> Setări suplimentare>Instalați aplicații din surse externe> (alegeți browserul) și glisați comutatorul de lângă Permiteți instalarea aplicațiilor în poziția Pornit.

Vă recomand să dezactivați această funcție după instalarea Magazinului Amazon Appstore, pentru a nu întâmpina eventuale probleme de securitate în timpul navigării pe Internet. Acestea fiind spuse, accesați pagina oficială Amazon Appstore de pe telefon sau tabletă și atingeți pe butonul Get Amazon Appstore. La sfârșitul descărcării fișierului APK, atingeți pe butonul Deschideți, apoi pe Instalați și Terminare.

După ce deschideți aplicația Amazon Appstore, conectați-vă cu contul vostru Amazon și apoi utilizați bara de căutare situată în partea de sus, tastând messenger. Apoi căutați aplicația dezvoltată de Meta și apăsați butonul Get. În cazul în care vi se cere să acordați permisiuni de instalare magazinului Amazon, urmați instrucțiunile de pe ecran (sunt similare cu cele prezentate mai sus).

După finalizarea descărcării fișierului APK, pe ecranul care se deschide, atingeți butonul Instalați pentru a începe instalarea. Apoi veți găsi pictograma aplicației Messenger pe ecranul de pornire sau în sertarul cu aplicații (locul unde se află toate aplicațiile din telefon).

Descarcă Messenger pe iPhone

Doriți să descărcați aplicația Messenger dar aveți un iPhone/iPad și nu știți cum să faceți acest lucru? Ei bine, trebuie să știți că, chiar și în acest caz este simplu să descărcați aplicația pe iOS, folosind Magazinul App Store.

Deci, mai întâi deschideți aplicația App Store atingând pe pictograma acesteia de pe ecranul de pornire sau în Biblioteca de aplicații (acesta este magazinul virtual al dispozitivelor Apple care vă permite să descărcați aplicații și jocuri). Apoi atingeți pe fila Căutare din dreapta jos și tastați messenger în bara de căutare din partea de sus. Aplicația care vă interesează este cea dezvoltată de Meta Platform Inc.

Apoi atingeți pe numele aplicației pentru descărcare și instalare (dacă doriți, atingeți aici pentru a deschide pagina aplicației în App Store) apoi apăsați butonul Obțineți și deblocați descărcarea și instalarea prin Face ID, Touch ID sau parola Apple ID.

Așa cum am menționat în secțiunea pentru Android, dacă aveți aplicația Facebook instalată pe iPhone/iPad, contul vostru de Facebook va fi identificat automat și, prin urmare, vă veți putea autentifica rapid pe Messenger.

Descărcare Messenger Facebook pe calculator

Descărcare Messenger Facebook pe calculator

Serviciul de mesagerie Facebook Messenger este disponibil și pentru calculator. Trebuie să știți că aveți două soluții: puteți să folosiți acest serviciu direct din browser sau să descărcați clientul oficial Messenger, disponibil pentru Windows și macOS.

Nu există diferențe de funcționalitate între platforma web și client. În mod clar, însă, versiunea pentru browser vă permite să accesați Messenger într-un mod mai simplu și mai imediat, direct din browserul pe care îl utilizați pentru a naviga pe internet. Prin urmare, nu vi se va solicita să descărcați niciun tip de software pe calculator.

Dacă doriți să accesați Messenger prin aplicația Web, tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul oficial Messenger și să apăsați butonul albastru Continuă ca [numele vostru]. În acest fel veți accesa Messenger direct din browser, cu datele de conectare la care sunteți deja conectat. Dacă nu, introduceți datele de conectare de la contul vostru de Facebook.

Dacă doriți să utilizați Messenger pentru a rămâne în contact cu prietenii voștri de pe Facebook, puteți să descărcați clientul oficial Messenger pentru Windows din Microsoft Store pentru Windows 10 și Windows 11 sau din App Store pentru macOS. În ambele cazuri, trebuie doar să apăsați butonul de instalare, să porniți clientul și să vă conectați cu contul vostru de Facebook. De asemenea, puteți descărca fișierul Messenger.exe pentru Windows și Mac direct de la acest link și urmați procedura de instalare care apare pe ecran.